Nieuwsbrief November 2023

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • Het welkom nieuwe leden event was geslaagd!
  • Foto's van het Welkom Nieuwe Leden event beschikbaar
  • De genomineerden voor de Ondernemingsprijs Haarlemmermeer en Schiphol 2023 zijn bekend!
  • Het grote MeerBusiness CTS Group Golftoernooi 2023
  • Welkom bij MeerBusiness!!
  • Peers, stretching your weekend feeling
  • Morgen; Het 10e Haarlemmermeerse Ondernemerscongres, heb jij je al aangemeld?
  • Business & Social Impact Event - Maatschappelijke Beursvloer
  • Meld je aan voor de Dag van de Ondernemer op 17 november!

 
Het welkom nieuwe leden event was geslaagd!
 

Wat een geweldige avond was het op ons Welkom Nieuwe Leden Event! Een warm welkom aan alle nieuwe leden die zich hebben aangesloten bij MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Het was een avond vol inspiratie, connecties, en bruisende energie! Tijdens het event hebben we genoten van boeiende 1-minuut pitches, waar ondernemers vol passie hun bedrijven presenteerden. De waardevolle connecties die zijn ontstaan, zijn van onschatbare waarde voor MeerBusiness. Daarnaast hebben we kennisgemaakt met de Digitale Kluis van Dunweg, die ons interessante mogelijkheden biedt voor onze bedrijven. De afsluitende borrel in de Mondi pianobar & restaurant @Skybar 747 van Corendon Hotels & Resorts was een perfecte manier om de avond af te sluiten. Het gaf ons de gelegenheid om te ontspannen, te netwerken en te genieten van het uitzicht. 

 
Foto's van het Welkom Nieuwe Leden event beschikbaar
 

Welkomst foto's door Anouschka Heil

Foto's van Wilco Veerman

Pitch foto's van Anouschka Heil

 
De genomineerden voor de Ondernemingsprijs Haarlemmermeer en Schiphol 2023 zijn bekend!
 

Drie bedrijven strijden voor de titel tijdens het MeerBusiness Gala op 8 december:Van Beem Buitenleven - Evolueerde sinds 1901 van akkerbouw tot een buitenleven experience center met een klanttevredenheid van 9,8.4Building - Een onafhankelijk advies- en managementbureau met een sterke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen en het opleiden van de volgende generatie.DJMiddelkoop - Een logistiek partner voor lucht- en zeevracht rond Schiphol, met sterke betrokkenheid bij duurzaamheid.De winnaar wordt onthuld op 8 december tijdens het MeerBusiness Gala Haarlemmermeer, een stijlvol evenement waar ook de jongeren ondernemingsprijs wordt uitgereikt, geïnitieerd door de Rabobank.

 
Het grote MeerBusiness CTS Group Golftoernooi 2023
 

Het MeerBusiness team in de regio's Haarlemmermeer en Duin & Bollenstreek sloegen de handen ineen om ondernemers nog sterker met elkaar te verbinden. Met de geweldige ondersteuning van CTS GROUP Europese Distributie & Logistiek beleefden we niet alleen een prettige samenwerking, maar ook een fantastische dag! Op de golfbaan werden we getrakteerd op overheerlijke pizza's verzorgd door Sligro Haarlem, Marcel Wijnberger. Peer van Gestel introduceerde ons met veel enthousiasme aan PEERS | Amsterdam, en het smakelijke driegangendiner bood een uitstekende gelegenheid om nieuwe zakelijke connecties te smeden.En nu, de moment waar iedereen op heeft gewacht... de winnaars van de dag: Ron Hooyman, 4PROCES, Arco Koot. Tijdens de clinic van Jaap Kea hebben we allemaal onze golfvaardigheden kunnen aanscherpen en plezier gehad. De foto's van het golftoernooi zijn gemaakt door Wilco Veerman en zijn hier te bewonderen.

 
Welkom bij MeerBusiness!!
 

Welkom Henriette - Designmasters. Sinds 2000 ben ik ondernemer in het mooie Haarlemmermeer met mijn communicatiebureau Designmasters.Ik hou mij bezig met de redactie en planning van prachtige business magazines zoals Hmore en InfoRegio.Ook geef ik graag advies over communicatieprojecten, pr en marketing of promotionele artikelen. Zoals bijvoorbeeld ons eigen ontwerp de drinkwaaier, waarmee je 6 bekers of glazen in één hand draagt. Daarbij doe ik het parkmanagement van BIZ op Spoorzicht in Nieuw-Vennep en ben ikProjectleider van de BIZ Nieuw-Vennep centrum. En ik ben raadslid voor de VVD in Haarlemmermeer. Een leuke veelzijdige en creatieve invulling van mijn dagen waar ik me heel prettig bij voel. Hartelijke groet,  Henriët van den Berg Designmasters 06 – 212 97 688


Welkom Jeroen Maas Sports Company. Gezondheid is heel belangrijk,  maar je werk en gezin komen vaak op de eerste plaats.  Je vind het lastig om een gezonde lifestyle vol te houden. Dat snappen wij. Sinds 1989 helpen, inspireren en motiveren wij iedereen die moeite heeft dit te implementeren in zijn leven. Stap voor stap. Een team met 35 vakspecialisten staat service en persoonlijke aandacht centraal voor een hele betaalbare prijs. Probeer ons gratis een week uit. We nemen graag de tijd voor je.Wij zijn blij met het fantastisch initiatief van Willemijn om het gedachtegoed van haar vader voort te zetten. Wij waren vanaf 2004 al lid bij MeerBusiness. Dit voelt als thuiskomen. https://www.sportscompany.nl/ 023 561 1556

Welkom Home Events - Hét evenementenbureau in én rondom de Haarlemmermeer. Drie jaar geleden is Home Events ontstaan uit het idee om evenementen naar mensen thuis toe te brengen. Want waarom een externe locatie inhuren als je met je eigen locatie ook geweldige dingen kan doen. Een bedrijfsborrel, feestje of een congres; samen met ons team verzorgen wij graag het passende puzzelstukje dat je evenement compleet maakt. Home Events is het juiste adres als het gaat om de totale verzorging van alle mogelijke festiviteiten en (online) evenementen. Wij helpen je graag vanaf het ontwikkelen van het concept, het verzorgen van de catering, het regelen van het logistieke proces, tot het volledig stijlen van jouw locatie. Voor een onvergetelijke indruk krijg je maar één kans. Wij zorgen ervoor dat deze kans optimaal benut wordt met onze events op maat. Benieuwd of wij je ergens bij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze  website! Kim Snijders     &   Lisa Snijders  06-43045460   &   06-53479198 info@homeevents.nl
 
Peers, stretching your weekend feeling
 

Donderdag 19 oktober jl. hebben wij onze nieuwe Pique Shirts officieus gelanceerd op het golfevenement van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol, op de Haarlemmermeersche in Cruquius.  De winnaars van de "longest drive" en het "meest belovend talent" lopen inmiddels in een overhemd van PEERS. De Pique Shirts zijn nu ook online verkrijgbaar. Het ultieme overhemd voor de winter, in prachtige melange kleuren. Natuurlijke 4 way stretch voor het beste comfort en hoogwaardige afwerking voor een verzorgde "smart casual" look. Ga gestyled de winter in voel je goed in PEERS.

Speciaal voor Meer Business leden geven wij kennismakingskorting weg van €10. Gebruik deze unieke kortingscode  - MB23 - bij het afrekenen en geniet van de korting.

Wie is Peers?
Met meer dan 25 jaar ervaring in de mannenoverhemden wereld, hebben we het maken én onderscheiden van kwaliteit tot kunst verheven. Sinds 2 jaar brengt Peers Company BV het perfecte herenoverhemd. Noem het gerust het "nieuwe stijl" overhemd: ongekend comfort dankzij de rek in 4 (!) richtingen, en kreuk -en strijkvrij. De uitstraling van een overhemd, het comfort van een T-shirt. PEERS is (vooralsnog) alleen online verkrijgbaar. Duurzaam verpakt in handige brievenbusdoosjes, bieden wij een compacte collectie herenoverhemden aan. Interesse? Wij helpen en geven graag advies. www.peers.nl PEERS, STRETCHING YOUR WEEKEND FEELING.

 
Morgen; Het 10e Haarlemmermeerse Ondernemerscongres, heb jij je al aangemeld?
 

De 10e editie van het succesvolle Haarlemmermeers Ondernemers Congres kent ook dit jaar weer boeiende sprekers. Zo is niemand minder dan Jacco Vonhof van de partij. Jacco, voorzitter MKB-Nederland, is een rasechte ondernemer. "Laat het midden- en kleinbedrijf met rust om zo ondernemingsdrang te stimuleren," zei Jacco onlangs tegen de politiek. 

Met het thema 'van buiten naar binnen' kunnen we met deze spreker rekenen op een boeiend verhaal. Ook zal Jacco vragen uit de zaal beantwoorden. Het congres wordt gehouden in de patio van het Claus Event Center. Aansluitend volgt de gebruikelijke netwerkborrel. Tot slot is er nog een mogelijkheid om in Restaurant BARRACA Rodizio Grill & Bar te blijven eten. Het congres en de borrel zijn gratis, maar blijven eten is dan wel voor eigen rekening.  Aanmelden op: www.ondernemendhoofddorp.nl

 
Business & Social Impact Event - Maatschappelijke Beursvloer
 

Op donderdag 16 november 2023 organiseert MeerWaarde het derde Business & SocialImpact Event. Dit is een speed dating- en netwerkevenement, waar bedrijvenen maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. In ongeveer twee uur tijd maken zijkennis met elkaar en verhandelen hun wederzijdse vraag en aanbod met een gesloten beurs. De bedoeling is dat de samenwerking die dan afgesproken wordt in de maanden erna wordt uitgevoerd. Belangrijke voorwaarde op de Beursvloer is dat het handelen in geld taboe is! Het gaat om kennis, helpende handen, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit.

 
Meld je aan voor de Dag van de Ondernemer op 17 november!
 

Meld je aan voor de ‘Dag van de Ondernemer’!  De gemeente organiseert voor de tweede keer de Dag van der Ondernemer op vrijdag 17 november bij Fort5. Een speciale dag om samen met de ondernemers van Haarlemmermeer stil te staan bij hun durf en doorzettingsvermogen en het ondernemerschap te vieren. Er is een interactief programma samengesteld waar de mogelijkheid is tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Wacht niet te lang met aanmelden want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie en aanmelden: Meld je aan voor de ‘Dag van de Ondernemer’! | Informeer Online (haarlemmermeergemeente.nl)

 
AGENDA
 
 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl