Nieuwsbrief November 2023

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • Jubileumgala Boek 2023: jouw moment in de Schijnwerpers
  • Verleng de magie van het Gala, slaap als 007
  • De maestro van de avond, niemand minder dan''..
  • Jouw bedrijfslogo op de rode loper?
  • Laatste kans: Extra tafels beschikbaar voor het MeerBusiness Gala!
  • Dames en heren; de jury van de Ondernemingsprijs 2023
  • Het jury bezoek heeft plaatsgevonden
  • Wij zien jullie over precies een maand bij het Ondernemingsgala

 
Jubileumgala Boek 2023: jouw moment in de Schijnwerpers
 

Wij kijken uit naar het James Bond gala en het afsluiten van een prachtig jaar. In samenwerking met InfoRegio gaan wij een mooi jubileumboek samenstellen. Alle deelnemers aan het gala krijgen als dank een gratis halve pagina advertentie aan in ons aankomende jubileumgala boek! Bij een meerprijs van €250,- krijg je een halve pagina erbij + een interview waarin we samen terugblikken naar 2023. 
Jouw advertentie zal schitteren tussen de hoogtepunten en memorabele momenten van 2023, inclusief foto's, quotes, en verhalen van ondernemers zoals jij! Mooi om dit te bundelen in het jubileumboek dat iedereen zal krijgen op het gala 8 december. 

Hoe werkt het?
Bevestig je deelname: Laat ons weten of je gebruik maakt van je gratis halve pagina of upgrade naar een volledige pagina + interview.
Lever je materiaal aan voor de deadline van 15 november.

 
Verleng de magie van het Gala, slaap als 007
 

Na een avond vol spanning en plezier op het James Bond Gala hoef je de nacht niet te eindigen met een rit naar huis. MeerBusiness heeft samen met het Van der Valk A4 Hotel Schiphol een speciale overnachtingsdeal geregeld, alleen voor leden. Stel je voor: je sluit de avond af in stijl met een verblijf in een van de luxe kamers. En dit allemaal voor een vriendenprijsje. Dus, waarom zou je het feest niet verlengen en jezelf trakteren op het comfort dat je verdient?
De kamers zijn beperkt, dus grijp je kans en maak je gala-ervaring nog memorabeler met een nacht in het Van der Valk. Boek nu en maak het meeste van deze exclusieve actie!

 
De maestro van de avond, niemand minder dan''..
 

We zijn razend enthousiast om aan te kondigen dat Alexander van der Pijl de gastheer zal zijn van ons gala. Kijkend naar zijn foto zou je zeggen dat hij zo uit een James Bond-film is gestapt - strak in pak. Maar laat je niet misleiden door die ernstige blik, want wij kennen Alexander als Mr. Glimlach.
Met zijn oog voor detail en zijn natuurlijke charme weet hij iedereen op zijn gemak te stellen en een sfeer te creëren die net zo sprankelend is als een glas champagne. Op 8 december wacht ons een mooie avond onder de bezielende leiding van Alexander.

 
Jouw bedrijfslogo op de rode loper?
 
 

Het MeerBusiness Gala is niet alleen een avond van glamour, maar ook een kans om je bedrijf te presenteren. Elk jaar trekken we honderden ondernemers en professionals – jouw potentiële klanten en partners. Voor slechts €200,- schittert je bedrijfslogo op het sponsordoek tijdens de welkomstfoto's. Een topkans om je merk te koppelen aan een event vol prestige en om de aandacht van het publiek te pakken. Dit wil je niet missen, toch? Laat ons snel weten dat je dit ziet zitten, mail meteen naar info@meerbusiness.nl en wij gaan meteen voor je aan de slag! 

 
Laatste kans: Extra tafels beschikbaar voor het MeerBusiness Gala!
 

Groot nieuws! Wegens de overweldigende vraag hebben we het MeerBusiness Gala nóg grootser gemaakt. Na een razendsnelle uitverkoop post-zomer, hebben we besloten om vijf extra tafels toe te voegen aan de zaalindeling. En het mooie is: er zijn nog 2 tafels beschikbaar!

Dit is dé kans voor MeerBusiness-leden en andere ondernemers die de eerste golf hebben gemist. Of ken je iemand die perfect in het plaatje past en deze avond niet mag missen? Dit is het moment om in actie te komen. Boek een hele tafel voor 10 personen of claim individuele stoelen. Maar wacht niet te lang, want de regel is simpel: op = op!

Zorg dat jij of je kennissen erbij zijn op dit spraakmakende gala. Deel de vreugde, netwerk in stijl en sluit het jaar af met een knal. Laat ons zo snel mogelijk weten als je interesse hebt en we reserveren je plek bij deze exclusieve gelegenheid. Pak deze laatste kans om deel uit te maken van een onvergetelijke avond!

 
Dames en heren; de jury van de Ondernemingsprijs 2023
 


 
Het jury bezoek heeft plaatsgevonden
 

De jurybezoeken voor de ondernemingsprijs hebben afgelopen maandag plaatsgevonden. De 5-koppige jury kijkt naar zaken als: lokale inzet, ambities op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een duidelijke strategie en visie. Alle drie genomineerde bedrijven voor de ondernemingsprijs voldoen aan die criteria en wisten zich daarnaast op hun manier te onderscheiden van de bedrijven die de nominatie niet binnen wisten te slepen. 

De drie genomineerde bedrijven; 
Van Beem Buitenleven: Het bedrijf is in 1901 opgericht en houdt zich al generaties lang bezig met het buitenleven. Begonnen met akkerbouw en van daar naar kwekerij, naar tuincentrum en vervolgens naar een experience center waar het buitenleven kan worden ervaren. Klik hier om naar de website te gaan.

D.J. Middelkoop: DJMiddelkoop is sinds 1932 logistiek partner voor klanten rond Schiphol op het gebied van lucht- en zeevracht. Het bedrijf biedt hoogwaardige diensten voor transport, afhandeling en opslag van Air Freight, Pharma en High Value. Klik hier om naar de website te gaan. 

4Building: Het onafhankelijke advies- en managementbureau op het gebied van huisvesting, vastgoed en bouwprojecten. Het team pakt graag complexe private en publieke utiliteitsprojecten op en werkt voor opdrachtgevers zoals Corendon, Erasmus Universiteit, Holland Casino, ASML, Schiphol en UMC Utrecht. Klik hier om naar de website te gaan. 

 
Wij zien jullie over precies een maand bij het Ondernemingsgala
 


 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl