Nieuwsbrief November 2023

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.


In deze nieuwsbrief

  • Partner news; Welkom Padelpoints!
  • Zien wij jou morgen op de Dag van de Ondernemer?
  • Welkom nieuwe Members
  • Wil jij je partner verwennen met een sterrendiner? Eet SOUS
  • Corendon introduceert Caribische gerechten aan boord van haar vluchten naar Curaçao
  • Ben jij startend ondernemer uit gemeente Haarlemmermeer?
  • Workshop Kick Start in AI-tools
  • Inschrijving voor Meerlandenfonds gaat op 15 november open
  • Sportpark 21 OPEN HUIS

 
Partner news; Welkom Padelpoints!
 

Hoera! Een warm welkom voor de nieuwste aanwinst van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol: Padelpoints!Ontdek 26 padelbanen in onze regio voor sportieve uitdagingen, gezelligheid met vrienden en teambuilding met je bedrijf. Leer de drijvende kracht achter deze sportieve padelcentra, Roy van Essen, kennen. Zijn ongeëvenaarde passie en expertise maken PadelPoints Badhoevedorp en Hoofddorp tot must-visit bestemmingen. Wij zijn trots en enthousiast over deze samenwerking. Ervaar hun gastvrijheid door een privé-padelsessie te reserveren op een van hun locaties. Op naar een sportieve samenwerking!

 
Zien wij jou morgen op de Dag van de Ondernemer?
 

Beste Ondernemer, Bent u klaar voor een dag vol inspiratie, nieuwe zakelijke kansen en boeiende ontmoetingen op een bijzondere locatie? De gemeente Haarlemmermeer nodigt u van harte uit om op vrijdag 17 november de "Dag van de Ondernemer" met elkaar te vieren op een van de meest bijzondere locaties in onze regio - Fort Vijfhuizen!

Een speciaal evenement dat in het teken staat van u en uw onderneming. U kunt meedoen aan een speeddate programma en om de dag extra speciaal te maken heeft de gemeente een boeiend interview in petto. Onze wethouder Marja Ruigrok zal geïnterviewd worden door een geweldige dagvoorzitter, en we nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn!

Waarom mag u deze dag niet missen?
1. Speeddaten met Succes: Ontmoet andere ondernemers in korte, dynamische sessies
2. Innovatie en Samenwerking: ontdek mogelijkheden voor samenwerking en innovatie binnen en buiten uw branche.
3. Culinair Genot: Laat u verwennen door de heerlijke 'bits and bites'
4. Inspiratie en Inzichten: Laat u inspireren door andere ondernemers

Wanneer en Waar?
• Datum: vrijdag 17 november 2023
• Tijd: 16:30 (inloop) start 17:00 – 20:00
• Locatie: Fort Vijfhuizen, Fortwachter 3, 2141 EE Vijfhuizen

 
Welkom nieuwe Members
 

Welkom Thanh van Bestelwagenshop.nl, jouw partner in de snelle levering van nieuwe bedrijfsbussen, staat garant voor totaaloplossingen zonder dat je meteen de hoofdprijs moet betalen. Als betrouwbare en ervaren partner zorgen wij voor een gegarandeerd snelle levering, ongeacht het merk, model of de uitvoering die je zoekt. Bij Bestelwagenshop.nl draait het niet alleen om snelheid, maar ook om service. We denken graag met je mee over de best passende bestelwagens voor jou en je bedrijf. Je kunt je nieuwe bus voorzien van de nieuwste accessoires, belettering of betimmering. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe bus aan al je wensen voldoet en we leveren de bus bij jouw thuis of op de zaak af. Ook bieden wij verschillende lease en financiering opties. 
Kijk op de website voor het huidige aanbod: https://www.bestelwagenshop.nl/aanbod/

Heb je vragen of ben je op zoek naar een bus die niet in ons aanbod staat? Bel met 085 – 760 24 54 of stuur een mailtje naar info@bestelwagenshop.nl

 
Wil jij je partner verwennen met een sterrendiner? Eet SOUS
 

SOUS geeft als nieuwe Member graag een welkomstcadeau aan alle MeerBusiness leden; 15 euro korting op je eerste bestelling (code staat onderaan het bericht)!
Wil je lekker Bao buns maken met je kinderen, of je partner verwennen met een sterrendiner? Met dit cadeautje kun je zelf kiezen wanneer je er gebruik van maakt en met wie je ervan geniet. Ben je nog op zoek naar een uniek relatiegeschenk of kerstcadeau? Met SOUS geef je een culinaire ervaring cadeau die iedereen waardeert. Je hoeft geen rekening te houden met dieetwensen of allergieën, ze kunnen zelf bepalen wat ze willen bestellen en wanneer het geleverd wordt. 

Neem een kijkje op de website voor de opties. Mocht je interesse hebben kun je contact opnemen met floris@eatsous.com, hij helpt je er graag bij. Welkomstcode: MeerBusinessHS-15 Let op: hoofdletter gevoelig en code is te gebruiken tot 31-12-2023.

 
Corendon introduceert Caribische gerechten aan boord van haar vluchten naar Curaçao
 

Vanaf 3 november kunnen reizigers genieten van Caribische maaltijden op de directe Corendon vlucht tussen Amsterdam en Curaçao. Deze authentieke Caribische gerechten zijn samengesteld door Justin Niesen, chef-kok van restaurant Mondi. Gisteravond vond een proefsessie plaats in de Boeing 747 in de tuin van het Corendon Village hotel. Tijdens het evenement kregen reis- en culinaire journalisten, zakenrelaties en Corendon klanten een voorproefje van de vliegtuigmaaltijden die binnenkort op de route tussen Amsterdam en Curaçao geserveerd worden.

Ervaar de directe vlucht naar Curaçao Corendon voert de vluchten van en naar Curaçao uit met een hypermoderne Airbus 350-900 van World2Fly. Er is entertainment aan boord en Wi-Fi service tegen betaling. Daarnaast is er een Only Adult zone voorin het vliegtuig waar alleen passagiers vanaf 16 jaar een stoel kunnen reserveren. De Caribische maaltijd maakt de vluchtervaring compleet. Meer weten over de Curaçao vlucht en de nieuwe Caribische gerechten aan boord? Bekijk de complete service aan boord www.corendon.nl/naarcuracao. 

 
Ben jij startend ondernemer uit gemeente Haarlemmermeer?
 

Help ik ben ondernemer, wat nu? Het is zover! Je hebt je zojuist ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Trots loop je de deur uit en eenmaal thuis deel je op social media jouw vers ingeschreven bedrijf. Maar ja, nu begint het pas....Wat ga je nou precies aanbieden en aan wie? Wat zet je op je website? Hoe zit dat eigenlijk met facturen en een boekhouding en hoe kom je nu eigenlijk aan klanten? Het zijn de vragen die de meeste startende ondernemers hebben.  Hoe fijn zou het zijn als je het wiel niet opnieuw zelf hoeft uit te vinden? Het nieuwe coachtraject van Zaai start in januari 2024.

Wat houdt het traject concreet in?

  • 1-op-1 coachsessies met Zaai coach Dirk
  • 3 x besloten masterclasses om je te helpen groeien
  • 3 x open masterclasses om je inzichten te geven
  • Intervisie sessies die je helpen jezelf te ontwikkelen
  • Netwerken met andere ondernemers
  • Een fantastische groep met gelijkgestemde ondernemers

Aanmelden kan tot 10 december via deze link.

 
Workshop Kick Start in AI-tools
 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de laatste ontwikkeling van Kunstmatige Intelligentie (AI)? Wil je begrijpen hoe AI onze wereld verandert en hoe het de toekomst vormgeeft? Op 23 november, 14 december & 10 januari 2024 zal Claire van weClairify de volgende workshops organiseren. Wil je meer weten over weClairify's workshop, bekijk dan hier de website: https://www.weclairify.com/workshop-kickstart-in-ai-tools

Dit zei een van de deelnemers van de vorige editie:''De combinatie van theorie en praktijk maakt deze workshop heel toegankelijk en praktisch toepasbaar. Claire is kundig, enthousiasme en up to date in een wereld van AI die continue beweegt. Ik weet nu welke AI tools voor mijn bedrijf nuttig zijn en hoe ik deze op hoofdlijnen kan gebruiken. Echt een aanrader! Ook als je geen beginner bent zoals ik.''

 
Inschrijving voor Meerlandenfonds gaat op 15 november open
 


De inschrijving voor de nieuwe editie het Meerlandenfonds start op woensdag 15 november 2023. Ook deze keer heeft Meerlanden een bedrag van €55.000,- in het fonds gestort om (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen. De clubs, die in het verzorgingsgebied van Meerlanden* gevestigd moeten zijn, kunnen tot 15 december 2023 een aanvraag indienen via www.meerlanden.nl/fonds

"Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze lokale samenleving. Juist met hun onvermoeibare en enthousiaste inzet dragen ze bij aan een mooie en duurzame regio, vandaag en morgen. En daarom ondersteunen we hen graag!” zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden. “We kijken natuurlijk weer naar mooie projecten en activiteiten die bijdragen aan een beter milieu en het geluk van mens en dier vergroot. Ik roep alle vrijwilligers in de regio op om een aanvraag te doen voor een donatie uit het Meerlandenfonds!” 

Goede doelen en (sport)verenigingen komen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds in aanmerking door een project te beschrijven. Dat kan door vanaf 15 november het aanvraagformulier in te vullen op www.meerlanden.nl/fonds.

 
Sportpark 21 OPEN HUIS
 

Op vrijdag 8 december a.s. organiseert Sportpark21 voor alle bedrijven uit de Haarlemmermeer een OPEN HUIS. Sportpark21 ligt aan de zuidkant van Hoofddorp (ingang Park21, bekend van het honkbal stadion) en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een multi-sport complex met  6 padelbanen, een 9-holes voetgolfbaan, diverse (re)creatieve activiteiten, bootcamp en een blaashal voor diverse indoor sporten. Daarnaast stelt het complex haar faciliteiten ook beschikbaar voor diverse scholen/opleidingen en bedrijven. Voor de laatste groep is Sportpark21 een mooie en inspirerende locatie voor (o.a.) sportieve events, teamuitjes, vergaderarrangementen en vitaliteits programma’s. Voor meer info zie ook onze website www.sportpark21.com 

 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl