Nieuwsbrief December 2023

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • Goede voornemens; word MeerBusiness lid in 2024!
  • Ontmoet de Top-3 Genomineerden voor de Ondernemingsprijs 2023!
  • Zoek jij nog een gala jurk? Maak een afspraak bij Blaque Couture
  • Opening Papa's loft House was geslaagd!
  • Verleng de magie van het Gala, slaap als 007
  • Wij zien jullie a.s. vrijdag bij het Ondernemingsgala

 
Goede voornemens; word MeerBusiness lid in 2024!
 


 
Ontmoet de Top-3 Genomineerden voor de Ondernemingsprijs 2023!
 
Met groot enthousiasme presenteren wij de drie afleveringen van onze serie "Wie is de Directeur?" In deze unieke reeks hebben we onze drie genomineerden voor de Ondernemingsprijs 2023 bezocht. Maak kennis met de inspirerende directeuren achter deze prachtige bedrijven, terwijl ze strijden om de Ondernemingsprijs mee naar huis te nemen tijdens het aankomende MeerBusiness Gala van a.s. vrijdag. Neem een exclusief kijkje achter de schermen. 

Van Beem Buitenleven- Bekijk hun avontuur in een boeiende vlog en ontdek de drijvende kracht achter hun succes. Klik hier

D.J.Middelkoop - Duik in hun verhaal met een informatieve mini-quiz en leer meer over hun innovatieve aanpak. Klik hier

4Building - Ervaar hun ondernemersgeest in een dynamische vlog en krijg inzicht in hun unieke visie. Klik hier

Deze video's bieden een exclusieve blik achter de schermen en stellen je in staat om persoonlijk kennis te maken met de kandidaten. Mis deze kans niet om deel uit te maken van hun reis naar het MeerBusiness Gala deze vrijdag. Wij kijken uit naar jullie aanwezigheid en support voor deze top ondernemers. Wij hopen dat jullie net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van de Vlogs als wij aan het maken ervan hebben gehad, samen met Milan Mastenbroek - Make A Video.

 
Zoek jij nog een gala jurk? Maak een afspraak bij Blaque Couture
 

Nog op zoek naar de perfecte jurk voor het Meerbusiness gala? Bij Blaque Couture heb je keuze uit ruim 700 jurken die te huur of te koop zijn en op maat worden gemaakt. Eventueel compleet te maken met schoenen, clutch en accessoires. Ze werken 7 dagen per week op afspraak, te maken via 0650652558 of info@blaque.nl. Kijk voor meer inspiratie op de socials van Blaque Couture.

 
Opening Papa's loft House was geslaagd!
 

Papa's Loft House, de nieuwe horeca- en eventlocatie bij het Gelderlandplein Shopping Center in Amsterdam, is officieel geopend door Henny Claus met de bijzondere assistentie van de winnaar van de Hemingway Look Alike wedstrijd, John Stassen. De naam “Papa” is de bijnaam van de bekende schrijver Ernest Hemingway. Het nieuwe Papa’s Loft House is onderdeel van het Element hotel in Amsterdam maar met een aparte ingang. Het restaurant met een enorm dakterras, heeft plaats voor ruim 250 personen en biedt zich ook aan als eventlocatie. Naast Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos is dit de tweede vestiging van Papa’s Houses. “Bringing people together.” is de slogan van CLAY Hospitality, de groep achter Papa’s Houses. Zij exploiteren ook het Element by Westin (Marriott) hotel. MeerBusiness en haar leden feliciteren Papa's team met de opening van deze prachtige loft! De opening was geslaagd!

 
Verleng de magie van het Gala, slaap als 007
 

Na een avond vol spanning en plezier op het James Bond Gala hoef je de nacht niet te eindigen met een rit naar huis. MeerBusiness heeft samen met het Van der Valk A4 Hotel Schiphol een speciale overnachtingsdeal geregeld, alleen voor leden. Stel je voor: je sluit de avond af in stijl met een verblijf in een van de luxe kamers. En dit allemaal voor een vriendenprijsje. Dus, waarom zou je het feest niet verlengen en jezelf trakteren op het comfort dat je verdient?
De kamers zijn beperkt, dus grijp je kans en maak je gala-ervaring nog memorabeler met een nacht in het Van der Valk. Boek nu en maak het meeste van deze exclusieve actie!

 
Wij zien jullie a.s. vrijdag bij het Ondernemingsgala
 


 
AGENDA
 
 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl