Nieuwsbrief MeerBusiness Gala 2023

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • DJMiddelkoop wint Ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2023-2024 bij James Bond Gala
  • Jonge Ondernemingsprijs 2023 gewonnen door Workwear in Style
  • Commissaris van de Koning en Burgemeester geven Inspirerende 'Licence to Win' Speech
  • Trots op de finalisten van de Ondernemingsprijs 2023
  • Mr. van der Pijl, Alexander van der Pijl, bedankt!
  • Van Driel Automotive steelt de show met echte James Bond BMW
  • James Bond lookalike maakt spectaculaire entree op Gala met StoerBikes
  • Van der Valk's Grandioze Gala Diner: 380 Gasten, wat een meesterwerk
  • Bekijk hier de aftermovie van het MeerBusiness Gala, door HCNieuws

 
DJMiddelkoop wint Ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2023-2024 bij James Bond Gala
 


Het was vrijdag een spannende avond voor de drie genomineerden. Van Beem Buitenleven, 4Building en DJMiddelkoop kregen pas aan het einde van de avond het verlossende woord. 380 ondernemers waren uitgenodigd op het 19e jaar MeerBusiness gala in het Van der Valk hotel Schiphol A4 dat geheel in het teken van 007 stond.

DJMiddelkoop, een vooraanstaande speler in logistiek en transport heeft de Ondernemingsprijs Haarlemmermeer 2023-2024 gewonnen. Met het winnen van deze prijs, vestigt DJMiddelkoop zich nog meer als een leidende kracht in de regio Haarlemmermeer en een inspiratie voor toekomstige ondernemers. Gefeliciteerd, DJMiddelkoop, op naar nog meer succes! De winnaar van de Ondernemingsprijs kan zich opgeven voor de verkiezingen van de prijs van Noord-Holland.

 
Jonge Ondernemingsprijs 2023 gewonnen door Workwear in Style
 

Groot nieuws, Haarlemmermeer! Dit jaar hebben we voor het eerst de Jonge Ondernemingsprijs geïntroduceerd, en wat een succes was het! Met Ard van Berkel van Rabobank aan het roer en een enthousiaste jongerenjury van het Nova College, was deze prijs vanaf het begin al een hit.

Workwear in Style, Allan Verweij wint de prijs! De prijs, uitgereikt door leerlingen van het Nova College, zet een spotlight op jonge ondernemers binnen de regio die succesvol bezig zijn. Allan's reactie? "Ik ben er stil van, had dit nooit verwacht. Erkenning doet goed!" Nou, Allan, jouw harde werk en toewijding hebben duidelijk indruk gemaakt! Wij kijken er naar uit om jou in 2024 voor te stellen aan alle ondernemers binnen MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.

 
Commissaris van de Koning en Burgemeester geven Inspirerende 'Licence to Win' Speech
 

In een onvergetelijke bijeenkomst vol inspiratie, deelden Arthur van Dijk, de commissaris van de Koning in Noord-Holland, en Marianne Schuurmans, de burgemeester van Haarlemmermeer, hun visie op de kracht en potentie van de regio. Hun woorden, doordrenkt van de sfeer van James Bond, legden de nadruk op de drijvende kracht achter Haarlemmermeer: de ondernemers.

De speech zette de ondernemende geest van Haarlemmermeer in de kijker en belichtte kernthema's zoals social return, onderlinge verbinding, vooruitstrevendheid, en oplossingsgerichtheid. Deze aspecten zijn kenmerkend voor de dynamische bedrijfscultuur in de regio en vormen de basis van de 'Licence to Win' waarover de sprekers het hadden.

Arthur van Dijk en Marianne Schuurmans benadrukten dat, ondanks de uitdagingen, Haarlemmermeer een veelbelovende toekomst tegemoet gaat, gedreven door innovatie en samenwerking. Hun inspirerende woorden resoneerden met een zaal vol gelijkgestemde ondernemers en leiders, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: Haarlemmermeer op de kaart zetten als een centrum van ondernemerschap en succes.

 
Trots op de finalisten van de Ondernemingsprijs 2023
 

Van Beem Buitenleven, top drie beste ondernemingen uit 2023

4Building, behorende tot de top drie beste onderneming uit 2023

Hoewel ze de Ondernemingsprijs 2023 net misliepen, verdienen 4building en Van Beem Buitenleven een staande ovatie voor hun geweldige prestaties. 4building, onze bouwhelden, hebben dit jaar weer laten zien dat ze bouwen als geen ander. Met projecten die zowel oogstrelend als functioneel zijn, bewijzen ze keer op keer dat ze tot de top behoren.

En wat te denken van Van Beem Buitenleven? Zij hebben de kunst van het perfecte buitenleven verheven tot een ware kunstvorm. Hun tuinontwerpen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook innovatief en duurzaam. MeerBusiness is trots op deze genomineerde bedrijven, zij zijn de drijvende krachten achter onze bloeiende lokale economie. Hou ze in de gaten in 2024, want we verwachten nog veel spectaculairs van dit dynamische duo!

 
Mr. van der Pijl, Alexander van der Pijl, bedankt!
 

Laten we het hebben over de man die de show stal tijdens de Ondernemingsprijs avond – Alexander van der Pijl! Alexander wist precies hoe hij de avond onvergetelijk moest maken. Zijn charme en humor waren het perfecte recept voor een geslaagde avond. Dankzij Alexander was de sfeer ontspannen, vrolijk, en oh zo gezellig. Hij heeft niet alleen de prijswinnaars in het zonnetje gezet, maar ook iedereen een glimlach op het gezicht getoverd. Namens MeerBusiness en alle aanwezige deze avond willen wij jou bedanken, je moet het maar kunnen... petje af.

 
Van Driel Automotive steelt de show met echte James Bond BMW
 

Een avond om nooit te vergeten, en niet in de laatste plaats dankzij Van Driel Automotive! Ze hebben ons echt versteld doen staan door een authentieke James Bond auto naar het evenement te brengen - een schitterende BMW die ook in de Bond-films te zien was. Deze auto was de ster in het midden van de zaal en een absolute blikvanger. Zin in een beetje Bond-actie? Van Driel maakt het mogelijk! Ze bieden namelijk proefritjes aan voor de echte liefhebbers. Dit is je kans om je even 007 te voelen. Neem contact op met de heren van Van Driel voor een onvergetelijke rijervaring. Een enorm bedankje aan Van Driel Automotive voor hun inzet en het uitlenen van deze spectaculaire wagen. Hun bijdrage heeft de avond extra glans gegeven!

 
James Bond lookalike maakt spectaculaire entree op Gala met StoerBikes
 

Was het Daniel Craig of zijn dubbelganger? Wie het ook was, de James Bond-lookalike zorgde voor een sensationele entree op ons gala, rijdend op een indrukwekkende bike van StoerBikes. Perfect passend bij het Bond-thema van de avond, stal hij de show en draaide iedereen zich om! Deze stoere bike was niet alleen een blikvanger, maar demonstreerde ook de coolheid en klasse die je van een Bond-voertuig zou verwachten.

En het goede nieuws? Jij kunt ook deze ervaring beleven! Of je nu denkt aan privégebruik of een zakelijke stijlupgrade, StoerBikes biedt iedereen de kans om te testen of hun bikes bij jouw levensstijl passen. Ben je benieuwd naar de voordelen en hoe het voelt om als Bond door de straten te cruisen? Neem dan contact op met StoerBikes voor een proefrit die je niet snel zult vergeten. Misschien vind je wel je innerlijke 007! Bedankt, StoerBikes, voor het toevoegen van een extra dosis spanning en stijl aan ons gala!

 
Van der Valk's Grandioze Gala Diner: 380 Gasten, wat een meesterwerk
 

Het MeerBusiness Gala dit jaar was een gedenkwaardige gebeurtenis, mede dankzij de inspanningen van het Van der Valk team. Ze stonden voor de uitdaging om voor 380 gasten te koken, en ze hebben deze taak met succes volbracht. Het diner dat zij verzorgden, combineerde smaakvolle gerechten met een professionele presentatie. Elk gerecht weerspiegelde de consistente kwaliteit waar Van der Valk om bekend staat. Met een knipoog was ook de welbekende appelmoes met het kersje aanwezig. Charlie en zijn team willen wij dan ook erg bedanken. Met potlood kan de volgende editie in de agenda gezet worden, 13 december 2024.

 
Bekijk hier de aftermovie van het MeerBusiness Gala, door HCNieuws
 

Wij zijn verheugd om de aftermovie, gemaakt door HCnieuws, te delen met iedereen die deze onvergetelijke Gala avond heeft meegemaakt, of juist gemist heeft. Duik in de wereld van 007 met deze prachtig samengestelde film die de hoogtepunten van de avond vastlegt. Van de schitterende entrees tot de adembenemende optredens, en natuurlijk, de award-uitreikingen - alles is vastgelegd in deze aftermovie. Klik hier.

 
AGENDA
 

De traditionele nieuwjaarsreceptie van Gemeente Haarlemmermeer vindt plaats op maandag 8 januari 2024 vanaf 19.30 uur in Claus Eventcenter in Hoofddorp. Klik hier voor meer info en aanmelden.

 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl