Nieuwsbrief Januari 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief


  • Een warm welkom voor onze nieuwe Partner: DJMiddelkoop
  • MeerBusiness Agenda 2024
  • Nog geen officieel MeerBusiness lid? Wordt lid in 2024
  • Haarlemmermeer voor 18e keer economisch sterkste gemeente van NL
  • STOER Bikes uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2023 in de Gemeente Aalsmeer
  • Uitbreiding partnerteam JAN© Accountants en Adviseurs
  • Update jouw bedrijfsgegevens
  • Partner News! Een historisch moment met een lach en een traan

 
Een warm welkom voor onze nieuwe Partner: DJMiddelkoop
 

Partner News! Een warm welkom voor onze nieuwste aanwinst bij MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol: DJMiddelkoop! Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat DJMiddelkoop, een toonaangevend logistiek bedrijf, zich heeft aangesloten bij MeerBusiness als Partner. Met hun recente overwinning van de Ondernemingsprijs 2023-2024, brengen ze niet alleen hun expertise in logistiek en transport naar ons netwerk, maar brengen ze ook een schat aan ervaring en succes in ondernemerschap mee. 

Ontdek meer over DJMiddelkoop en hun indrukwekkende diensten op hun website. Wij zijn niet alleen trots op deze nieuwe samenwerking, maar ook enorm enthousiast over de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. DJMiddelkoop staat bekend om hun slimme investeringen in innovaties en duurzaamheid.  Op 21 maart zal DJMiddelkoop o.a. ook aanwezig zijn op het 'Welkom nieuwe leden' event. Mis deze kans niet om persoonlijk kennis te maken en te netwerken met dit bekroonde bedrijf. Een hartelijk dank voor het vertrouwen en een warm welkom namens al onze Members en Partners.

 
MeerBusiness Agenda 2024
 


 
Nog geen officieel MeerBusiness lid? Wordt lid in 2024
 

2024 kan het jaar zijn waarin jouw grootste zakelijke successen worden geboren. Dus, vraag jezelf af: "Wie wordt mijn eerste zakelijke match in 2024?" en zet de stap naar een jaar vol ondernemerssucces!

Terwijl we ons opmaken voor een spannend jubileumjaar vol nieuwe kansen, connecties en netwerkmogelijkheden met gelijkgestemde ondernemers, willen we jou graag uitnodigen om lid te worden. Als je je nu opnieuw aanmeldt voor MeerBusiness, ontvang je een gratis nieuwsbriefartikel ter waarde van €200. Dit is jouw kans om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en te delen met ons uitgebreide netwerk. Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets bijzonders én om 2024 ondernemend te beginnen.

Laten we samen dit jubileumjaar onvergetelijk maken! Meld je nu aan via onderstaande link en claim je gratis promotie naar meer dan 8500 bedrijven. Vergeet niet om je netwerk te vertellen over deze geweldige kans – en ontvang een leuk presentje als dank! Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij MeerBusiness!

 
Haarlemmermeer voor 18e keer economisch sterkste gemeente van NL
 

Elk jaar wordt in het onderzoek Toplocaties van Elsevier Weekblad en Bureau Louter de lokale economie van Nederland onder de loep genomen. De ranglijst met de 100 economische sterkste gemeenten van het land in 2023 werd op 28 december bekendgemaakt. Gemeente Haarlemmermeer eindigde voor de 18e keer sinds het jaar 2000 op de eerste plaats.  

Er zijn verschillende redenen waarom Haarlemmermeer jaar na jaar als economisch sterkste gemeente uit de bus komt. Naast een goede bereikbaarheid met fiets, OV, auto en vliegtuig ligt Haarlemmermeer binnen de Randstad op een gunstige afstand van steden als Amsterdam, Leiden en Utrecht. In de gemeente bevinden zich maar liefst 56 bedrijventerreinen en 11 kantoorlocaties. 75% van de bewoners zijn middelbaar of hoog opgeleid. Dat maakt Haarlemmermeer tot een goede omgeving voor kennisintensieve bedrijven.

 
STOER Bikes uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2023 in de Gemeente Aalsmeer
 

STOER Bikes, een specialist in e-fatbikes en accessoires voor volwassenen in het hogere segment, heeft de titel 'Onderneming van het Jaar 2023' in de Gemeente Aalsmeer gewonnen. Het bedrijf, opgericht in 2022, wordt erkend voor zijn kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice, naast aanzienlijke investeringen in technologie en een hoogwaardig dealernetwerk. Hun fatbikes combineren het comfort van scooters met de functionaliteit van stadsfietsen, waardoor ze een unieke positie in de markt innemen.

STOER Bikes draagt ook bij aan duurzame mobiliteit en zet zich in voor een groenere toekomst. Deze erkenning onderstreept hun toewijding en succes in de branche, evenals hun bijdrage aan de gemeenschap van Aalsmeer e.o. . Meer informatie is beschikbaar op hun website stoerbikes.com.

 
Uitbreiding partnerteam JAN© Accountants en Adviseurs
 

Per 1 januari 2024 is Frank Zuyderduyn toegetreden als partner-aandeelhouder van JAN© Accountants en Adviseurs. Frank Zuyderduyn - Accountant en Adviseur.
Frank Zuyderduyn werkt sinds 2008 bij JAN©. Na een mooie carrière binnen JAN© volgt nu de volgende stap: toetreding tot het partnerteam.

Al jaren zet Zuyderduyn zich met plezier in voor onze klanten in het mkb, waarbij hij uitgaat van zijn motto: “laat iedereen doen waar hij of zij goed in is.” In zijn dagelijks werk houdt hij van korte lijnen: “samenwerken en sparren met klant en collega’s om tot de beste beslissingen te komen voor onze klanten.” Frank is enorm blij en trots dat hij zich binnen JAN© door kan blijven ontwikkelen en inzetten: “Ik heb enorm veel zin in 2024, waarin ik als partner accountancy mijn uiterste best doe om onze klanten, maar ook JAN©, verder te brengen.”

Andrea van der Giezen, lid Dagelijks Bestuur, over het toetreden van Frank Zuyderduyn als partner: “Frank is een verrijking voor ons partnerteam en we bewonderen hem om zijn vakmanschap en enthousiasme. We kijken enorm uit naar onze reis samen met hem als medeaandeelhouder aan boord.”

 
Update jouw bedrijfsgegevens
 

Wij stappen over op een gloednieuw boekhoudsysteem. Dit betekent dat we efficiënter, sneller en (bijna) foutloos zullen zijn. Houd deze maand je inbox in de gaten voor de facturatie van je jaarlijkse lidmaatschap.

Mochten er gegevens wijzigen in 2024 voor jouw bedrijf of je sowieso een update willen doorgeven, ontvangen wij dit graag. De aanpassingen kunnen gemaild worden naar info@meerbusiness.nl. Omdat we bij MeerBusiness altijd streven naar verbetering en efficiëntie. Wij willen ervoor zorgen dat onze administratie net zo vlot loopt.

 
Partner News! Een historisch moment met een lach en een traan
 

Welkom Dunweg Uitvaartzorg! Bij MeerBusiness hebben wij groot nieuws om met jullie te delen! Maak kennis met onze nieuwste Founding Partner, en niet zomaar één: Dunweg Uitvaartzorg, onder leiding van Alexander en Denzel van der Pijl! 

Alexander, bekend als de founder van het tweede uur, heeft zich met hart en ziel ingezet voor MeerBusiness de afgelopen twee jaar. Zijn bijdrage was dusdanig dat we besloten hebben deze Partner te kronen tot Founding Partner - een primeur in de geschiedenis van MeerBusiness! 

Nu, we weten wat je denkt: "Uitvaartzorg als partner, is dat niet een beetje... vreemd?" Maar  Dunweg is er niet alleen bij overlijden maar ook bij het leven. Het contact met- en de verbinding tussen mensen is bijzonder belangrijk. Dat vinden wij ook terug bij Meerbusiness.  

Bereid je voor op een samenwerking die niet alleen uniek is, maar ook vol verrassingen zit. Want met Alexander en Dunweg Uitvaartzorg weet je nooit wat voor creatieve en inspirerende ideeën ze meebrengen. Zo is een hun nieuwste project; De Digitale Kluis. Deze service van Dunweg is een ‘digitale schoenendoos’ waar je al je relevante persoonlijke informatie veilig en zorgvuldig kunt uploaden en die altijd bereikbaar is. Zo is Dunweg dus ook tijdens jouw leven relevant. Zeker voor ondernemers is de Digitale Kluis een goede oplossing.  

Een warm welkom aan Alexander, Denzel en het hele team van Dunweg Uitvaartzorg en de Digitale Kluis. Wij kijken uit naar de bijzondere momenten en de onvergetelijke herinneringen die we samen gaan creëren.

 
AGENDA
 

Februari - Partner events
8 Maart - PowerVrouwen Lunch
11 Maart - MeerBusiness Padel Toernooi
21 Maart - Nieuwe Leden Matchmaking Event + sprekers
16 April - Rose Voorjaar event - Brasserie de Haven
5 Juni - Haringparty

 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl