Nieuwsbrief Januari 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.


In deze nieuwsbrief

  • Partner News! Een historisch moment met een lach en een traan
  • Welkom Nieuwe Leden
  • MeerBusiness bestaat dit jaar 20 jaar! Dit belooft een mooi jaar te worden
  • Word jij onze nieuwe Commercieel Medewerker bij Van Luling BOG?
  • Inschrijving geopend, meld je aan voor het MeerBusiness Padeltoernooi op 11 maart
  • De Adamas Lock-up 2024, doneer jij ook?
  • Krijg inzicht in jouw privacy-uitdagingen, plan nu jouw scan!
  • MeerBusiness Steunt de Voedselbank met Marathonuitdaging - Doe je mee?
  • Kom jij ook naar de eerste Toerisme & Recreatie TOP Haarlemmermeer op donderdag 15 februari 2024?

 
Partner News! Een historisch moment met een lach en een traan
 

Welkom Dunweg Uitvaartzorg! Bij MeerBusiness hebben wij groot nieuws om met jullie te delen! Maak kennis met onze nieuwste Founding Partner, en niet zomaar één: Dunweg Uitvaartzorg, onder leiding van Alexander en Denzel van der Pijl! 

Alexander, bekend als de founder van het tweede uur, heeft zich met hart en ziel ingezet voor MeerBusiness de afgelopen twee jaar. Zijn bijdrage was dusdanig dat we besloten hebben deze Partner te kronen tot Founding Partner - een primeur in de geschiedenis van MeerBusiness! 

Nu, we weten wat je denkt: "Uitvaartzorg als partner, is dat niet een beetje... vreemd?" Maar  Dunweg is er niet alleen bij overlijden maar ook bij het leven. Het contact met- en de verbinding tussen mensen is bijzonder belangrijk. Dat vinden wij ook terug bij Meerbusiness.  

Bereid je voor op een samenwerking die niet alleen uniek is, maar ook vol verrassingen zit. Want met Alexander en Dunweg Uitvaartzorg weet je nooit wat voor creatieve en inspirerende ideeën ze meebrengen. Zo is een hun nieuwste project; De Digitale Kluis. Deze service van Dunweg is een ‘digitale schoenendoos’ waar je al je relevante persoonlijke informatie veilig en zorgvuldig kunt uploaden en die altijd bereikbaar is. Zo is Dunweg dus ook tijdens jouw leven relevant. Zeker voor ondernemers is de Digitale Kluis een goede oplossing.  

Een warm welkom aan Alexander, Denzel en het hele team van Dunweg Uitvaartzorg en de Digitale Kluis. Wij kijken uit naar de bijzondere momenten en de onvergetelijke herinneringen die we samen gaan creëren.

 
Welkom Nieuwe Leden
 

Welkom Jurgen Richter - SLATEBOARD Video & Multimedia Productions.
Met Slateboard Video help ik samen met mijn team een grote diversiteit aan ondernemers, bedrijven en instellingen hun onderscheidende kwaliteiten -in producten of diensten- zichtbaar te maken of dit te verbeteren. Dat doen we met krachtige bedrijfsfilms, boeiende instructiefilms en korte promotiefilms die allemaal één ding gelijk hebben: maatwerk. Voor meer informatie over ons, onze portfolio en werkwijze kunt u onze website www.slateboard.nl bezoeken, een e-mail sturen naar info@slateboard.nl of mij 24/7 bellen op 071 341 9362.

 


 
MeerBusiness bestaat dit jaar 20 jaar! Dit belooft een mooi jaar te worden
 

Dit jaar is een speciaal moment voor MeerBusiness - we vieren ons 20-jarig jubileum! Twee decennia van netwerken, groei en succesvolle samenwerkingen. Terugkijkend op de afgelopen 20 jaar, zijn we trots op de vele hoogtepunten, de sterke relaties die we hebben opgebouwd en de impact die we samen hebben gemaakt in de zakelijke gemeenschap.

Om dit historische jaar te vieren, hebben we een reeks speciale evenementen gepland. Deze evenementen zijn niet alleen een viering van onze reis, maar ook een platform voor verdere groei en netwerkmogelijkheden voor jou als lid. Van inspirerende sprekers tot netwerkbijeenkomsten, er is voor ieder wat wils.

We nodigen je uit om deel te nemen aan deze feestelijke gebeurtenissen en samen met ons terug te kijken op 20 jaar MeerBusiness. Laten we herinneringen ophalen, successen vieren en plannen maken voor een nog succesvollere toekomst. Blijf op de hoogte voor meer details over onze aankomende evenementen en vier samen met ons het 20-jarig bestaan van MeerBusiness!

 
Word jij onze nieuwe Commercieel Medewerker bij Van Luling BOG?
 

Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur) bij Van Luling BOG, Schiphol- Rijk. Word jij onze nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst op ons moderne kantoor in Schiphol- Rijk? Wij zoeken een vervanger voor Corina en bieden een dynamische rol waarin je het eerste aanspreekpunt bent voor opdrachtgevers en gei¨nteresseerden. Als spin in het web coo¨rdineer je alles, van agendabeheer tot het opstellen van professionele brochures. Wij waarderen eigen inbreng en bieden goede arbeidsvoorwaarden, inclusief een sportbudget van € 480,- per jaar.

Verwachtingen: Ervaring in (bedrijfs)makelaardij, Enthousiast en communicatief sterk, Goede beheersing van Nederlands en Engels, Woonachtig in de buurt van Schiphol-Rijk met eigen auto, Kennis van Microsoft Office; affiniteit met Realworks is een pre´.Ontdek de mogelijkheden bij Van Luling BOG! Stuur je CV en motivatie naar info@vanlulingbog.nl.

 
Inschrijving geopend, meld je aan voor het MeerBusiness Padeltoernooi op 11 maart
 


 
De Adamas Lock-up 2024, doneer jij ook?
 
 

MeerBusiness sluit zich op voor The Lock Up 2024. Op 22 maart 2024 staat het Adamas centrum in Nieuw-Vennep in het teken van solidariteit en ondernemerschap tijdens het bijzondere evenement "The Lock Up" (TLU). Twaalf gedreven ondernemers uit de regio zetten zich die dag vrijwillig in en laten zich opsluiten, met als nobel doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Adamas centrum.

Deze ondernemende helden zullen hun zakelijke connecties benaderen met het verzoek lid te worden van de Adamas Bedrijven Club of te sponsoren in de vorm van diensten en producten. Samen streven we ernaar de continuïteit van het Adamas centrum te waarborgen, zodat iedere gast een warm welkom kan blijven ontvangen en de juiste ondersteuning geboden kan worden.

Statistieken tonen aan dat één op de twee mensen met kanker wordt geconfronteerd. Adamas biedt psychosociale ondersteuning in de regio voor getroffenen en hun naasten, waarmee ook de formele zorg wordt ondersteund en ontlast. Financiële steun vormt de levensader voor het centrum, waarbij zowel ad-hoc als structurele maandelijkse bijdragen de dagelijkse operatie mogelijk maken.

Het Adamas centrum, dat volledig afhankelijk is van giften, donaties en subsidies, doet een beroep op de gemeenschap om de deuren open te houden en de aankomende uitdagingen het hoofd te bieden. Jouw hulp kan het verschil maken. Wij horen graag of wij je kunnen bellen op 22 maart, laat het ons weten per mail: info@meerbusiness.nl.

 
Krijg inzicht in jouw privacy-uitdagingen, plan nu jouw scan!
 

Ondernemers, let op! De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is meer dan een formaliteit; het is essentieel voor de veiligheid van je klantgegevens en de reputatie van je bedrijf.

Voel je je overweldigd door de complexiteit ervan? Geen zorgen, MKB Privacy Support is hier om te helpen! Met onze op maat gemaakte privacy scan krijg je helder inzicht in hoe jouw bedrijf ervoor staat met betrekking tot de AVG.

Deze scan is de eerste stap naar volledige compliance, zonder de hoofdpijn van het zelf uitzoeken. Na de scan bieden we een duidelijk plan van aanpak, specifiek afgestemd op jouw bedrijf. Dit omvat stap-voor-stap begeleiding, planning en kostenoverzicht. En ik ben er om je dagelijks te ondersteunen waar nodig. 

Investeer nu in deze bescherming om grotere kosten en reputatieschade door datalekken te voorkomen. Als speciale introductie bied ik deze scan aan voor slechts €450,- voor het klein bedrijf (mKb)  en €950,- voor het midden bedrijf (Mkb). 

Neem contact op via jos@mkbprivacysupport.nl voor een gratis eerste gesprek. Zorg dat je AVG-proof bent en focus je weer op je passie: ondernemen! 

 
MeerBusiness Steunt de Voedselbank met Marathonuitdaging - Doe je mee?
 

Onze eigen fotograaf, Wilco Veerman, samen met zijn dynamische team van jonge twintigers, staat klaar om de Lentemarathon van 17 maart niet alleen te lopen, maar ook om een betekenisvolle impact te maken. Ze rennen voor een goed doel: de Voedselbank Haarlemmermeer. Wij bij MeerBusiness ondersteunen dit prachtige initiatief en nodigen jou uit om ook je steun te betuigen. Wilco, Bas, Colin, Tim, Ruben, Sam en Ryan, verenigd onder Bas Dijkstra Personal Training & Coaching en WV Productions, zetten zich in voor degenen die het moeilijk hebben in deze tijden van stijgende levenskosten.

Jouw bijdrage, hoe klein of groot ook, kan een wereld van verschil maken. Samen kunnen we de Voedselbank Haarlemmermeer helpen en degenen in nood ondersteunen. Doe mee met deze beweging van solidariteit en hoop. Scan de QR-code en doneer vandaag nog. Laten we samenwerken om deze marathon te transformeren in een krachtig gebaar van gemeenschapszin en ondersteuning. MeerBusiness steunt de Voedselbank - en jij?

 
Kom jij ook naar de eerste Toerisme & Recreatie TOP Haarlemmermeer op donderdag 15 februari 2024?
 

Een inspiratie- en kenniscongres voor ondernemers en medewerkers die werkzaam zijn binnen de sector toerisme en recreatie in Haarlemmermeer. Op deze dag maak je kennis met andere ondernemers en werknemers uit deze branche en is er ruimte om op informele wijze met elkaar in gesprek te gaan. Je luistert naar inspirerende verhalen en kiest een praktische workshoproute die aansluit bij jouw behoefte. Samen zetten wij Haarlemmermeer op de kaart en worden trotse ambassadeurs van onze gemeente. 

De Toerisme & Recreatie TOP Haarlemmermeer wordt georganiseerd door Visit Haarlemmermeer, Event Park Amsterdam en Koninklijke Horeca Nederland Haarlemmermeer.

 
AGENDA
 

8 Maart - PowerVrouwen Lunch
11 Maart - PadelToernooi
21 Maart - Nieuwe Leden Matchmaking Event + sprekers
16 April - Rose Voorjaar event - Brasserie de Haven
5 Juni - Haringparty

 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl