Nieuwsbrief Februari 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.


In deze nieuwsbrief

  • Partner Nieuws! Van Beem Buitenleven, onze nieuwste partner
  • MeerBusiness PowerVrouwen lunch 8 maart
  • STOER Bikes en Tracefy creëren de ultieme fietsbeveiliging!
  • Meld je aan voor de reservelijst voor het MeerBusiness Padeltoernooi op 11 maart
  • “Samen naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt in de Haarlemmermeer”
  • Ontgrendel je zakelijke toekomst met MeerBusiness en word lid
  • MeerBusiness bestaat dit jaar 20 jaar! Dit belooft een mooi jaar te worden

 
Partner Nieuws! Van Beem Buitenleven, onze nieuwste partner
 

Van Beem Buitenleven, onze nieuwste partner en meester in het creëren van het ultieme buitenleven! Welkom aan boord bij MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.

Wij zijn verheugd om Van Beem Buitenleven te introduceren, een ware kunstenaar in het transformeren van elke buitenruimte tot een droomplek. Van luxe overkappingen tot stijlvolle tuinmeubelen, van geavanceerde buitenkeukens tot elegante zonwering, en van jacuzzi's en sauna’s tot verfrissende zwembaden - zij hebben dé musthaves voor de perfecte tuininrichting.  

Van Beem Buitenleven is niet zomaar een bedrijf; het is familiebedrijf dat sinds 1901 bestaat en zich heeft ontwikkeld tot dé buitenlevenexpert. In hun 10.000m2 Experience Center zijn alle musthaves te bewonderen, waar een bezoek ongeacht een aankoop een blijvende herinnering zal zijn. Hun expertise in het combineren van functionaliteit, stijl en ontspanning zorgt ervoor dat elke tuin verandert in een domein waar je je helemaal thuis voelt.  

Op de foto stralen de gepassioneerde medewerkers van Van Beem Buitenleven, die tevens voor de top 3 genomineerd zijn geweest voor de Ondernemingsprijs van 2023. Laat deze kans niet voorbijgaan om het team achter Van Beem Buitenleven te ontdekken en blijf alert voor ons spannende gezamenlijke nieuws dat binnenkort onthuld wordt.

 
MeerBusiness PowerVrouwen lunch 8 maart
 

MeerBusiness organiseert een exclusieve lunch voor ondernemende powervrouwen op 8 maart bij Corendon Plaza in Badhoevedorp, van 11:15 tot 14:00 bij de Mondi Pianobar @ Skybar 747. Dit evenement, speciaal ontworpen voor een selecte groep van 35 vrouwen, is inmiddels volgeboekt, maar er is een mogelijkheid om je aan te melden voor de reservelijst. Genodigden die reeds op de lijst staan, kunnen hun plek verzilveren via de aangeboden Eventbrite link.

Deze bijeenkomst is een viering van de kracht en invloed van vrouwen in de zakenwereld, met als doel om inspiratie, ervaringen en discussies over leiderschap en innovatie te delen. MeerBusiness gelooft sterk in het empoweren van vrouwen en het creëren van platforms waarop zij kunnen schitteren als leiders en vernieuwers.

We zijn trots om Marja Ruigrok en Günay Uslu als onze sprekers te hebben, met Saskia Gans als moderator. Marja, met haar indrukwekkende carrière die het bedrijfsleven met de politiek verbindt, en Günay, de voormalige staatssecretaris en nu CEO van Corendon, met een rijke achtergrond in de reis- en luchtvaartindustrie, zullen hun unieke verhalen en inzichten delen. Deze sprekers zijn gekozen vanwege hun bewezen invloed en inspiratie, die ze bieden voor vrouwelijke ondernemers en professionals.

Hoewel het hoofdevenement vol is, moedigen we geïnteresseerden aan om zich aan te melden voor de reservelijst via info@meerbusiness.nl. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een inspirerende middag vol verbinding en empowerment, georganiseerd door MeerBusiness, met de missie om vrouwen in de zakenwereld te ondersteunen en te vieren.

 
STOER Bikes en Tracefy creëren de ultieme fietsbeveiliging!
 
 

 

Sinds het begin van dit jaar hebben Tracefy en STOER Bikes de handen ineengeslagen om klanten van dit fatbike-merk de ultieme beveiligingservaring te bieden, ondersteund door de nieuwste GPS-trackingtechnologie en opsporingsdiensten.

STOER Bikes, bekend om hun hoogwaardige riem-aangedreven fatbikes, hebben nu standaard Tracefy GPS aan boord. Met deze geavanceerde GPS-technologie kunnen eigenaren hun fietsen real-time volgen via een handige mobiele app. Bovendien waarschuwt de ingebouwde geofence-functie eigenaren onmiddellijk bij ongeoorloofde bewegingen van hun fiets, waardoor er snel actie kan worden ondernomen in geval van diefstal.In het geval van diefstal hoeven eigenaren niet zelf op zoek te gaan naar hun gestolen fiets. De opsporingsdienst van Tracefy, met een indrukwekkend slagingspercentage van meer dan 90 procent, neemt de verantwoordelijkheid op zich om de fiets veilig en snel terug te vinden.

De samenwerking tussen Tracefy en STOER Bikes is niet alleen een grote stap voorwaarts in de beveiliging van het merk, maar ook een duidelijke boodschap over het belang van innovatie in de strijd tegen fietsdiefstal. Met geavanceerde technologie en actieve opsporingsinspanningen zetten ze een nieuwe norm voor de beveiliging van fatbikes. STOER-eigenaren kunnen nu met een gerust hart hun fietsen parkeren, in de wetenschap dat hun kostbare bezit wordt beschermd door Tracefy. Dit is de toekomst van fatbike-beveiliging, en het is nu beschikbaar voor jou!

 
Meld je aan voor de reservelijst voor het MeerBusiness Padeltoernooi op 11 maart
 


 
“Samen naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt in de Haarlemmermeer”
 

Save the date! Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op zowel het onderwijs als de arbeidsmarkt? Vind je het van groot belang dat studenten na hun afstuderen succesvol passend werk vinden? Of ben je een werkgever die praktische tips zoekt voor het aantrekken en behouden van nieuw talent? Blok dan alvast 27 maart in je agenda voor het symposium ‘Samen naar een toekomstbestendige arbeidsmarkt in Haarlemmermeer’. 

In de middag staat een boeiend programma klaar met enkele inspirerende sprekers. Volg een van de workshops en ontdek hoe je een positieve leerervaring voor studenten creëert, generatie Z effectief betrekt bij de arbeidsmarkt, of op een onderscheidende manier medewerkers werft. Verken samenwerkingsmogelijkheden tijdens de netwerkborrel of deel kennis en ervaringen met andere professionals uit het onderwijs, bedrijfsleven, de arbeidsmarkt en de gemeente.

Ben jij erbij? Datum Woensdag 27 maart 2024 Tijd 15.30-17.30 uur Inloop vanaf 15.00 uur, start 15.30 uur en aansluitend om 17.30 uur een (netwerk)borrel 
Locatie Nova College, Paxlaan 26, 2131 PZ Hoofddorp Aanmelden? Klik op deze link. Voor vragen kun je mailen naar onderwijs@haarlemmermeer.nl 

 
Ontgrendel je zakelijke toekomst met MeerBusiness en word lid
 

Ben jij als ambitieuze ondernemer op zoek naar unieke kansen om je bedrijf te laten groeien?, dan biedt MeerBusiness het platform en de gemeenschap die je nodig hebt. Bij MeerBusiness kom je in contact met een divers netwerk van professionals en ondernemers door evenementen zoals exclusieve lunches en inspirerende events. Deze zijn ontworpen om je te verbinden met gelijkgestemden en potentiële zakenpartners, waardoor je waardevolle relaties kunt opbouwen.

Als lid geniet je van exclusieve voordelen ontworpen om je zakelijke groei te ondersteunen, zoals toegang tot onze business events, educatieve workshops, en de mogelijkheid om je bedrijf te promoten binnen onze gemeenschap. Leden ontvangen ook speciale kortingen en aanbiedingen. Blijf voorop lopen in je branche met toegang tot de laatste inzichten, trends en innovaties.

Het lidmaatschap biedt unieke kansen om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Profiteer van onze marketingkanalen, waaronder nieuwsbrieven, MeerBusiness app, sociale media en onze website, om je merk te promoten bij een breed publiek. Door lid te worden van MeerBusiness, sluit je je aan bij een dynamische gemeenschap die zich inzet voor groei, innovatie en succes. Ontdek nieuwe kansen, breid je netwerk uit en til je bedrijf naar nieuwe hoogten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over lidmaatschap of bekijk alle mogelijkheden via deze link. Samen kunnen we meer bereiken.

 
MeerBusiness bestaat dit jaar 20 jaar! Dit belooft een mooi jaar te worden
 

Dit jaar is een speciaal moment voor MeerBusiness - we vieren ons 20-jarig jubileum! Twee decennia van netwerken, groei en succesvolle samenwerkingen. Terugkijkend op de afgelopen 20 jaar, zijn we trots op de vele hoogtepunten, de sterke relaties die we hebben opgebouwd en de impact die we samen hebben gemaakt in de zakelijke gemeenschap.

Om dit historische jaar te vieren, hebben we een reeks speciale evenementen gepland. Deze evenementen zijn niet alleen een viering van onze reis, maar ook een platform voor verdere groei en netwerkmogelijkheden voor jou als lid. Van inspirerende sprekers tot netwerkbijeenkomsten, er is voor ieder wat wils.

We nodigen je uit om deel te nemen aan deze feestelijke gebeurtenissen en samen met ons terug te kijken op 20 jaar MeerBusiness. Laten we herinneringen ophalen, successen vieren en plannen maken voor een nog succesvollere toekomst. Blijf op de hoogte voor meer details over onze aankomende evenementen en vier samen met ons het 20-jarig bestaan van MeerBusiness!

 
 

Planning MeerBusiness Events 2024 ( meld je aan via de MeerBusiness app)
8 Maart - PowerVrouwen Lunch
11 Maart - PadelToernooi
21 Maart - Nieuwe Leden Matchmaking Event + sprekers
16 April - Rose Voorjaar event - Brasserie de Haven
5 Juni - Haringparty
29 Juni - VanDriel Rally
Aug - Varen met directeuren
Sep - Nazomer BBQ
24 Okt -  Nieuwe Leden Matchmaking Event + bekendmaking genomineerde Ondernemingsprijs
Nov - Inzoomen met Ondernemers
13 December - Gala met Ondernemingsprijs

 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl