Nieuwsbrief Februari 2024


Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • Meld je aan voor het MeerBusiness Netwerk & Kennis Event op 21 maart
  • Maak kennis met onze inspirerende sprekers van 21 maart
  • Open Huis Weekend op 16 & 17 maart 2024 bij Van Beem Buitenleven
  • Meerlandenfonds reikt cheques uit aan 128 clubs en goede doelen in regio
  • PowerVrouwen Lunch 2024 uitverkocht
  • Samen Sterk tegen kanker: Doe mee aan de Adamas Lockup 2024!
  • Gala van 1852, Fundraising voor Fonds Gehandicaptensport

 
Meld je aan voor het MeerBusiness Netwerk & Kennis Event op 21 maart
 

MeerBusiness nodigt je uit voor een speciale avond ter ere van ons 20-jarig jubileum. Dit evenement belooft niet alleen een viering te zijn van twee decennia van zakelijke connecties en succes, maar ook een kans om dieper in te duiken in de kunst van ondernemerschap met twee vooraanstaande sprekers. Maak kennis met nieuwe leden, ontdek potentiële matches en geniet van een inspirerende avond met gelijkgestemden.

Een spannend onderdeel van de avond is de introductie van onze nieuwe leden. Zij krijgen de kans om zichzelf en hun onderneming voor te stellen middels een 1-minuut pitch. Dit is een unieke gelegenheid om de nieuwste aanwinsten van ons netwerk te verwelkomen en te zien welke frisse perspectieven en kansen zij met zich meebrengen.

Dit evenement biedt uitgelezen kansen voor zowel nieuwe als bestaande leden om te netwerken en waardevolle matches te vinden. We faciliteren de connecties die jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Zien we jou ook op 21 maart? Aanmelden via de MeerBusiness app of via eventbrite. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bijzondere avond, nieuwe en huidige leden te ontmoeten, en te vieren wat ons samenbrengt: MeerBusiness. Klik hier voor de event pagina waar meer info te vinden is.

 
Maak kennis met onze inspirerende sprekers van 21 maart
 

Wouter Glaser - Founder van Go Delphi en veteraan in het ondernemerschap met zeven opgerichte bedrijven, waarvan drie succesvol verkocht. Wouter deelt op 21 maart het geheim achter zijn succes. Hij zal spreken over duurzame bedrijfsgroei, strategie, en de belangrijke lessen die hij heeft geleerd uit zowel zijn successen als zijn fouten. Met een focus op het dienen van je team en het belang van discipline en dynamiek, belooft Wouter een inspirerende sessie. Quote: ''Je hebt geen mensen die voor je werken, jij werkt als ondernemer voor je mensen''.

Jeroen Huismans, CVB - ''Zakelijke dienstverlening voor het mkb is de rode draad in mijn carrière''. Hij neemt ons mee in de wereld van bedrijfsovernames. Met de prikkelende vraag: "Hoeveel wil jij morgen voor jouw bedrijf krijgen bij een verkoop?" daagt hij je uit na te denken over de voorbereiding en realiteit van een bedrijfsverkoop. Zijn sessie belooft een diepgaande blik op het klaarmaken van je bedrijf voor verkoop, het belang van een goede voorbereiding, en hoe je zelfs na de verkoop nog succesvol kunt samenwerken. Quote: ''Ben je erop voorbereid als je morgen gebeld wordt?''

Reserveer je plek voor een avond vol inzichten en inspiratie van o.a. deze twee vooraanstaande ondernemers. Meld je aan via de MeerBusiness app of via de eventbrite link. Geen lid maar er wel bij willen zijn? Koop je kaartje via deze link.

 
Open Huis Weekend op 16 & 17 maart 2024 bij Van Beem Buitenleven
 
 

Zet je schrap voor een spektakel bij Van Beem Buitenleven! De afgelopen maanden hebben ze allesbehalve stilgezeten. Het Experience Center is volledig getransformeerd om jullie een nog onvergetelijkere ervaring te bieden.

Van de vernieuwde buitentuin tot onze wellnessstraat, alles is ontworpen om jou te verrassen en te verfrissen. Ontdek ook de nieuwste 2024 collecties, met alles van tuinmeubelen tot buitenkeukens en wellness, van topmerken zoals SUNS, Gommaire en Royal Botania.

Waar?          Showroom Van Beem Buitenleven
Wanneer?    Zaterdag 16 maart 2024 | 08:30 tot 17:00 uur
Wanneer?    Zondag 17 maart 2024 | 12:00 tot 16:00 uur

Van Beem Buitenleven heeft alles in huis om jouw buitenleven te verrijken. Wat hen betreft, heeft het najaar lang genoeg geduurd en is het voorjaar meer dan welkom! Vier het voorjaar samen met Van Beem Buitenleven tijdens het jaarlijkse Open Huis Weekend op 16 & 17 maart 2024. Tot dan!


 
Meerlandenfonds reikt cheques uit aan 128 clubs en goede doelen in regio
 

Veel verraste vrijwilligers met mooie verhalen en warme woorden van wethouders tijdens de uitreiking van het Meerlandenfonds. Woensdag 14 én op donderdag 15 februari maakten de wethouders en vertegenwoordigers van 12 gemeenten uit de regio* vrijwilligers van maar liefst 128 verenigingen en goede doelen blij met een mooie cheque. Liefst 314 clubs hadden deze 16e editie een aanvraag ingediend bij het Meerlandenfonds.

“Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze lokale en regionale samenleving. Juist met hun onvermoeibare en enthousiaste inzet dragen ze bij aan een mooie en duurzame regio, vandaag en morgen. En daarom ondersteunen we hen graag!” zegt Angeline Kierkels, Algemeen Directeur van Meerlanden. “Het bestuur kende een uitdagende en tegelijkertijd mooie taak om een flink aantal mooie projecten te selecteren, die bijdragen aan een beter milieu en het geluk van mens en dier vergroot. Ik wens alle vrijwilligers veel succes met het realiseren van hun initiatief. Van harte gefeliciteerd!”Op www.meerlanden.nl/fonds staat een volledig overzicht met alle bijdragen uit het Meerlandenfonds.  

 
PowerVrouwen Lunch 2024 uitverkocht
 

We zijn door het dak enthousiast om te delen dat onze exclusieve Powervrouwen Lunch, ter ere van Internationale Vrouwendag, helemaal uitverkocht is! We staan op het punt om 40 inspirerende CEO's te verwelkomen voor een middag vol samenzijn, inspiratie en verbinding.
Voor alle ondernemende powervrouwen die erbij willen zijn: hoewel de tickets weg zijn gevlogen, is er nog hoop. Meld je aan voor de reservelijst door te mailen naar info@meerbusiness.nl. Wie weet komt er een plekje vrij!

Dit evenement is speciaal ontworpen voor een selecte groep vrouwen die de zakenwereld elke dag opnieuw vormgeven. Verwacht een dynamische lunch waar we de invloed en kracht van vrouwen in de zakenwereld vieren, elkaar inspireren, ervaringen uitwisselen, en discussiëren over onze rollen als leiders en vernieuwers. We kunnen niet wachten om jullie te ontvangen en samen Internationale Vrouwendag te vieren. Tot dan!

 
Samen Sterk tegen kanker: Doe mee aan de Adamas Lockup 2024!
 

De strijd tegen kanker is een gevecht dat ons allen raakt, direct of indirect. Bij MeerBusiness willen we niet aan de zijlijn staan maar actief bijdragen aan deze belangrijke strijd. Op 22 maart neemt MeerBusiness een bijzondere stap in de strijd tegen kanker door deel te nemen aan de Adamas Lockup 2024. Daarom roepen we jullie op om samen met ons een vuist te maken tegen deze ziekte.

Creativiteit kent geen grenzen, en dat is precies wat we van jullie vragen. Heb je een restaurant? Overweeg dan om een diner te doneren. Ben je de trotse eigenaar van een boot of sloep? Wat dacht je van een dagje uit op het water als donatie? Of misschien produceert jouw bedrijf een uniek product dat je kunt bijdragen aan deze zaak. Alles wat gedoneerd wordt, zullen we inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Laten we samen brainstormen over wat mogelijk is en hoe we jouw unieke bijdrage kunnen inzetten. Maak hier direct een belafspraak.

De Adamas Lockup 2024 is meer dan een evenement; het is een beweging waarbij we samen komen in de strijd tegen kanker. Jouw bijdrage, groot of klein, maakt een wereld van verschil. Laten we samen deze uitdaging aangaan en een onvergetelijke impact maken. Wij kijken uit naar jullie creatieve ideeën en bijdragen, door te reageren op deze mail nemen wij direct contact met je op! En bellen wij jou op 22 maart.

 
Gala van 1852, Fundraising voor Fonds Gehandicaptensport
 

Op 16 maart vindt er een bijzondere fundraising gala plaats in Hotel de Rustende Jager, georganiseerd door Rotary Haarlemmermeer van 1852, ten bate van het Fonds Gehandicaptensport. Bij MeerBusiness steunen we dit doel van harte en willen we deze gala avond graag onder de aandacht brengen bij onze leden.

We hebben de kans om een MeerBusiness tafel te vullen, die plaats biedt aan 12 personen. Het zou fantastisch zijn als we deze helemaal kunnen vullen met leden van MeerBusiness! We horen graag met hoeveel personen je wilt komen. Je kunt je interesse kenbaar maken door te mailen naar info@meerbusiness.nl.

Hoewel we jullie graag op onze kosten zouden willen uitnodigen, zijn de kosten voor deze avond € 165,- per persoon, voor eigen rekening. Het belooft een onvergetelijke avond te worden met live muziek, een heerlijk diner, inspirerende sprekers, een veiling, een loterij en natuurlijk het gezelschap van MeerBusiness leden. Als dit klinkt als een perfecte avond voor jou, gezellig en voor een fantastisch doel, laat het ons dan weten via info@meerbusiness.nl. Dan zorgen wij dat je een plek krijgt aan de MeerBusiness tafel.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn maar wel een bijdrage willen leveren, dan kun je een kavel voor de veiling aanmelden via info@villabas.nl.

 
AGENDA
 
 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl