Nieuwsbrief Maart 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.


In deze nieuwsbrief

  • Laatste kaarten voor het MeerBusiness Netwerk & Kennis Event op 21 maart
  • PowerVrouw in de picture: Jeanette Eesmann-Foster, een gepassioneerde Leider bij Mindwize
  • AM match is koploper op het gebied van inclusief werkgeverschap
  • Exclusieve rondleiding Paviljoen Welgelegen
  • Celebrating Empowerment: Reflecties op de inspirerende MeerBusiness PowerVrouwen Lunch
  • Samen Sterk tegen kanker: Doe mee aan de Adamas Lockup 2024!
  • Save the date 16 April: Rosé Voorjaars Event 2024 bij Brasserie de Haven

 
Laatste kaarten voor het MeerBusiness Netwerk & Kennis Event op 21 maart
 


 
PowerVrouw in de picture: Jeanette Eesmann-Foster, een gepassioneerde Leider bij Mindwize
 

Geboren en opgegroeid in Duitsland, maakte Jeanette Eesmann-Foster een opmerkelijke reis die haar van een jonge ambitieuze professional in Amerika 30 jaar geleden naar de voorhoede van de fondsenwervingssector in Nederland bracht. Haar vastberadenheid om Nederlands te leren en zich te vestigen in een nieuwe cultuur is slechts een voorbeeld van haar doorzettingsvermogen en aanpassingsvermogen. Met trots reflecteert ze op haar successen, zoals het opbouwen van donateursdatabases voor veel bekende en minder bekende organisaties van nul tot honderdduizenden donateurs, kantoren in drie landen met meer dan 100 medewerkers, een prestatie die haar weerbaarheid en strategisch denkvermogen onderstreept. Lees het hele artikel via de link hieronder en kijk op https://mindwize.nl.

 
AM match is koploper op het gebied van inclusief werkgeverschap
 

Bij AM Match staat de overtuiging centraal dat werken bijdraagt aan geluk. Het biedt niet alleen voldoening en financiële zelfstandigheid, maar ook waardevolle contacten en een zinvol ritme in het dagelijks leven. Met een sterke focus op het inclusief maken van de arbeidsmarkt, zet AM Match zich dagelijks in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te laten deelnemen in het werkproces.

Als koploper in inclusief werkgeverschap, is AM Match trots op de erkenning door het PSO-certificaat, een bewijs van hun toonaangevende rol op dit gebied. Recentelijk heeft de organisatie zowel het PSO-Trede 3 als het PSO 30+ certificaat verworven op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Deze certificaten bevestigen dat AM Match niet alleen voldoet aan de hoge eisen van PSO-Trede 3, maar ook dat minstens 30% van het personeelsbestand bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling heeft uitgewezen dat AM Match kwalitatief hoogwaardige werkgelegenheid schept voor deze doelgroep en de voorkeur geeft aan samenwerking met organisaties die eveneens sociaal ondernemen of dit ambiëren.

De inzet van AM Match weerspiegelt een diepgewortelde toewijding aan sociale inclusie en het creëren van kansen voor iedereen, ongeacht de afstand tot de arbeidsmarkt. Door deze toewijding heeft AM Match zich onderscheiden als een voorbeeld van hoe bedrijven niet alleen kunnen bijdragen aan de economie, maar ook een positieve impact kunnen hebben op de maatschappij.

 
Exclusieve rondleiding Paviljoen Welgelegen
 

In goed gezelschap van Meerbusiness Partners hebben wij op uitnodiging een exclusieve rondleiding gekregen in Paviljoen Welgelegen. We kregen een tour door het magische en geschiedenisrijke gebouw door lokale kenners. En hebben de vrijdagmiddagborrel ingeluid met niemand minder dan Commissaris van de Koning, Arthur Van Dijk.

Een informele en boeiende ontmoeting om ons 20-jarig jubileum te vieren! Wat een geweldige ervaring was dit! Dank voor de uitnodiging en de warme ontvangst. Dank aan Wilco Veerman voor het vastleggen van deze onvergetelijke momenten.

 
Celebrating Empowerment: Reflecties op de inspirerende MeerBusiness PowerVrouwen Lunch
 

Op Internationale Vrouwendag kwamen inspirerende vrouwen samen voor de MeerBusiness PowerVrouwen lunch. Gehost in de prachtige Mondi Skybar 747 van Corendon Hotels & Resorts. De zon scheen letterlijk en figuurlijk, verlicht door de stralende aanwezigheid van elke vrouw die deelnam aan dit exclusieve evenement.

Saskia Gans was onze moderator van de dag en zorgde voor extra diepgang tijdens de gesprekken aan de tafels. Wij zijn dankbaar voor iedereen die deelnam en bijdroeg aan de energie van het evenement. Anouschka Heil van Take a Picture Fotografie heeft ons geholpen om al deze momenten vast te leggen. Klik hier om de foto's te bekijken van de lunch.

 
Samen Sterk tegen kanker: Doe mee aan de Adamas Lockup 2024!
 

De strijd tegen kanker is een gevecht dat ons allen raakt, direct of indirect. Bij MeerBusiness willen we niet aan de zijlijn staan maar actief bijdragen aan deze belangrijke strijd. Op 22 maart neemt MeerBusiness een bijzondere stap in de strijd tegen kanker door deel te nemen aan de Adamas Lockup 2024. Daarom roepen we jullie op om samen met ons een vuist te maken tegen deze ziekte. 

De Adamas Lockup 2024 is meer dan een evenement; het is een beweging waarbij we samen komen in de strijd tegen kanker. Jouw bijdrage, groot of klein, maakt een wereld van verschil. Laten we samen deze uitdaging aangaan en een onvergetelijke impact maken. Wij kijken uit naar jullie creatieve ideeën en bijdragen en kijken ernaar uit om je te spreken op 22 maart. 

 
Save the date 16 April: Rosé Voorjaars Event 2024 bij Brasserie de Haven
 

Vier met ons de opening van het vaarseizoen tijdens het sprankelende Rosé Voorjaars Event op 16 april 2024 bij Brasserie de Haven! Een dag waarop we het voorjaar verwelkomen met heerlijke voorjaarsrosé, de warmte van de eerste zonnestralen omarmen, en de start van een nieuw seizoen vol mogelijkheden vieren. Dit jaar slaan we de handen ineen met onze partners om een onvergetelijk event neer te zetten. Het belooft een dag te worden gevuld met gezelligheid, nieuwe samenwerkingen en natuurlijk de beste rosé om het seizoen in stijl in te luiden.

Zorg dat je erbij bent en markeer 16 april alvast in je agenda! Aanmelden voor dit heerlijke voorjaarsfeest kan nu al via de Meerbusiness app. Blijf op de hoogte, want meer informatie over dit niet te missen evenement volgt snel. We kijken ernaar uit om samen met jou het glas te heffen op een stralend vaarseizoen. Mis het niet!

 
AGENDA
 
 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl