Exclusieve Nieuwsbrief Joseph Groep 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • Kom eens genieten bij Brasserie de Haven, tot snel!
  • Sushi Monday bij Brasserie de Haven
  • Sunday Brunch bij Brasserie de Haven
  • Save the date, 16 april 2024! MeerBusiness event bij Brasserie de Haven
  • Proeflokaal de Polderboom in Hoofddorp
  • Koningsdag bij Proeflokaal de Polderboom in Hoofddorp
  • Joseph aan de Poel in Aalsmeer
  • Organiseer een event bij Joseph aan de Poel

 
Kom eens genieten bij Brasserie de Haven, tot snel!
 

Aan de Kleine Poel in Aalsmeer vind je Brasserie de Haven, één van de restaurants van Jos Bölte, Thom van Riel en Barry Pieterse. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht over de Kleine Poel, wat zowel ‘s zomers als ‘s winters een prachtig plaatje is. In de zomer geniet je hier op het terras in de zon, terwijl je uitkijkt op de verschillende boten die langsvaren. In de winter geniet je binnen in het restaurant, van de trendy, maar vooral sfeervolle inrichting. Je kijkt je ogen uit hier, naar o.a. het grootste zoetwater aquarium van Nederland.

Wat je bij Brasserie de Haven op de menukaart kunt vinden? De menukaart is geïnspireerd door de Aziatische keuken, dus je geniet hier natuurlijk van verse sushi die bereid wordt in de sushikeuken. De sushichef bereidt de sushi altijd met liefde en weet precies wat hij doet, gezien hij zelf jarenlang in Tokio heeft gewerkt, als sushichef! Neem gezellig een plekje aan de sushibar zodat je met eigen ogen kunt zien hoe jouw sushirol bereid wordt! Daarnaast vind je heerlijke andere gerechten op de menukaart, zoals beef en salmon tataki, verschillende curry’s en een tournedos.

Bij Brasserie de Haven vinden ze het belangrijk dat alle gasten zich hier altijd thuis voelen. Geniet van een kop koffie, lunch, borrel of diner, en ga altijd met een voldaan gevoel naar huis! Laat je verrassen door de kwaliteitswijnen in combinatie met een appetizer en geniet van de smaakbeleving die het met zich meebrengt. Het personeel staat hier altijd voor je klaar, 7 dagen per week. Kom eens genieten bij Brasserie de Haven, tot snel!

 
Sushi Monday bij Brasserie de Haven
 

Begin de week goed bij Brasserie de Haven in Aalsmeer! Elke maandag is het hier namelijk Sushi Monday, wat uiteraard in het teken staat van heerlijke sushi. Je geniet hier dan van verschillende sushirollen voor maar €12,50 per rol. Geniet aan de gezellige sushibar waar de verse sushi bereid wordt, of aan een tafeltje naast het prachtige zoetwater aquarium. En als het zonnetje schijnt, neem je plaats op het terras met uitkijk over de Kleine Poel. Je zit altijd heerlijk bij Brasserie de Haven!

De sushichef weet wat hij doet, gezien hij jaren in Tokio heeft gewerkt, als sushichef! Met veel liefde bereid hij elke dag verse sushi voor de gasten. Vergeet niet te reserveren voor Sushi Monday zodat je zeker bent van een gezellig plekje. Tot snel bij Brasserie de Haven!

 
Sunday Brunch bij Brasserie de Haven
 

Brasserie de Haven in Aalsmeer organiseert een aantal keer per jaar een Sunday Brunch met live muziek. Geniet van een heerlijke Aziatische shared dining in combinatie met de beste kwaliteitswijnen, terwijl de live muziek door het hele restaurant te horen is. Denk hierbij aan artiesten zoals Fleur Raateland of Quincy!

De volgende Sunday Brunch vindt plaats op zondag 31 maart, tijdens Eerste Paasdag! Reserveren is verplicht, en ze zitten altijd snel vol tijdens dit soort dagen. Dat is ook niet zo gek, want de sfeer is enorm gezellig en het is een goede afsluiter van de week! Benieuwd naar een sfeerimpressie van zo’n Sunday Brunch? Neem dan even een kijkje op de socials van Brasserie de Haven. Hou ook zeker de socials in de gaten zodat je altijd op de hoogte bent van speciale events bij Brasserie de Haven. Kom jij ook naar de volgende Sunday Brunch?

 
Save the date, 16 april 2024! MeerBusiness event bij Brasserie de Haven
 

Op dinsdag 16 april vanaf 17:00 uur organiseert Meerbusiness Haarlemmermeer in samenwerking met Brasserie de Haven een leuk event! En uiteraard is dit op locatie bij Brasserie de Haven in Aalsmeer.

Wat voor event het precies gaat worden, wordt binnenkort bekend gemaakt op de socials van Brasserie de Haven en Meerbusiness Haarlemmermeer. Hou de socials dus zeker in de gaten als je deze avond niet wilt missen!

 
Proeflokaal de Polderboom in Hoofddorp
 

Inmiddels een begrip in Hoofddorp en omstreken, Proeflokaal de Polderboom. En dat is niet zo gek, want het is hier altijd gezellig! Je voelt je bij binnenkomst in dit ‘grand café’ al direct op je gemak, en wilt de zaak eigenlijk nooit meer verlaten. Proeflokaal de Polderboom heeft dan ook vele vaste gasten, die je hier regelmatig op het terras kunt vinden of binnen in het restaurant.

Het terras van de Polderboom is altijd gezellig, zowel ‘s zomers als ‘s winters. Als het weer erom vraagt, worden de heaters aangezet en is het terras overdekt. Je kunt dus eigenlijk bijna het hele jaar door op het terras zitten! Binnen in het restaurant is het ook hartstikke sfeervol. Neem plaats op één van de hoge tafels bij de bar of aan een tafeltje achterin het restaurant, waar je zicht hebt op de open keuken.

Op de menukaart vind je van alles, zoals een heerlijke varkenshaassaté, een tournedos en een verse tong. Of ga voor een Polderboom proeverij, een plank vol met heerlijke gerechten die geselecteerd zijn door de chef. Vraag het personeel naar bijpassende wijnen, of naar heerlijke bieren van de tap. Tot snel bij Proeflokaal de Polderboom!

 
Koningsdag bij Proeflokaal de Polderboom in Hoofddorp
 

Eens in de zoveel tijd organiseert Proeflokaal de Polderboom in Hoofddorp een gezellig feestje. Op 27 april 2024 is het weer zover, Koningsdag bij de Polderboom. En het is dubbel feest, want dit is ook gelijk het 5-jarig jubileum van de Polderboom! Het belooft een gezellige dag te worden, met live muziek van o.a. Yves Berendsen, Quincy en Saskia Soulful.

Geniet van een drankje en een hapje, en hopelijk breekt het zonnetje door. Het terras van de Polderboom is in ieder geval overdekt en voorzien van heaters, dus droog en warm sta je zeker. De entree is helemaal gratis, dus kom gezellig langs op 27 april!

Wil je op de hoogte blijven van alle events bij Proeflokaal de Polderboom? Hou dan zeker de socials in de gaten, zodat je de datum direct kunt noteren in je agenda, want deze events wil je zeker niet missen.

 
Joseph aan de Poel in Aalsmeer
 

Één van de drie restaurants van Jos Bölte, Thom van Riel en Barry Pieterse ligt aan de Stommeerweg in Aalsmeer, Joseph aan de Poel. Zodra je de steiger oploopt richting het restaurant, voel je de gezelligheid al en wil je nooit meer weg. Het terras ligt aan het water, wat een echt vakantiegevoel geeft, zeker als de zon schijnt. Bestel een drankje en het lijkt net of je even op vakantie bent, terwijl je gewoon in Aalsmeer bent!

Het restaurant van Joseph aan de Poel is ook enorm sfeervol, en je kijkt je ogen uit door alle bijzondere kleuren, zoals paars en fluweelgroen. In de bar area kun je gezellig een drankje doen met een hapje, perfect voor de vrijdagavond! Kom je gezellig lunchen of dineren? Neem dan zeker een plekje in het restaurant, waar je nog beter uitzicht hebt op de Westeinderplassen. Je kunt ook een beetje de keuken in gluren door het raam, voor de echte beleving.

En wat vind je hier op de menukaart? Van alles! Het is eigenlijk een mediterrane keuken met een vleugje van Azië. Geniet van een Italiaanse burrata, of een heerlijke carpaccio. Of ga je toch voor verse Hollandse paling als voorgerecht gevolgd door een Thaise curry? Genoeg keuze, en voor ieder wat wils! Kom ook genieten bij Joseph aan de Poel, tot snel!

 
Organiseer een event bij Joseph aan de Poel
 

Ben je op zoek naar een locatie waar je een feestje kunt geven? Dan ben je bij Joseph aan de Poel in Aalsmeer aan het juiste adres! Denk aan een huwelijksfeest, een verjaardagsfeest of een bedrijfsuitje. Het is allemaal mogelijk bij Joseph aan de Poel, en het personeel denkt graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Je kunt de gehele locatie afhuren, of een deel ervan. En wat dacht je van een walking dinner concept? Dit is iets wat vaak gedaan wordt tijdens een feestje, en het is altijd weer een groot succes. Samen met de chef ga je kijken welke gerechtjes er geserveerd zullen worden, zodat er voor ieder wat wils is. Denk aan tom kha kai soep, beef tataki of crispy salmon.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op deze mooie locatie aan het water? Neem dan zeker even contact op met Joseph aan de Poel!

 
AGENDA
 
 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl