Nieuwsbrief April 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.


In deze nieuwsbrief

  • Save the Date: Haringparty op 5 juni!
  • Haringparty tickets vanaf nu te bestellen!
  • Partner News: Welkom Hotel Schiphol, Welkom Van der Valk A4
  • Ontmoet NPG jeugdwerk
  • Welkom nieuwe leden
  • Neem jij een exclusieve standplaats in op de Haringparty?
  • Exclusieve aanbieding voor bedrijfsfotografie en videoregistratie
  • Balldeco, jouw Recyclebare ballonnen.
  • Bijeenkomst bij Bardo: Stap jij over onze drempel?

 
Save the Date: Haringparty op 5 juni!
 


Met trots kondigen we aan dat op 5 juni de Haringparty plaatsvindt, in samenwerking met Corendon Hotels en Resorts. Dit evenement zal gehouden worden onder een imposante Boeing 747. Hoewel het op de foto's nog leeg lijkt, zal deze locatie binnenkort bruisen van activiteit. Verwacht diverse stands, foodtrucks, een veiling, bekende Nederlanders, entertainment, en natuurlijk heel veel heerlijke haring.

Markeer 5 juni 2024 van 17:00 tot 21:00 in je agenda en nodig je vrienden en collega's uit voor een onvergetelijke avond. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Haringparty! Bestel hier jouw gratis Boarding Pass (VOL=VOL).

 
Haringparty tickets vanaf nu te bestellen!
 


 
Partner News: Welkom Hotel Schiphol, Welkom Van der Valk A4
 


Groot nieuws! We zijn verheugd te mogen aankondigen dat Hotel Schiphol A4de nieuwste partner van MeerBusiness is geworden. Na een spectaculair James Bond-stijl gala vorig jaar bij Van der Valk, kon deze samenwerking natuurlijk niet uitblijven.

Van der Valk A4 biedt een breed scala aan diensten: van het organiseren van internationale congressen tot het bieden van een heerlijke lunch, geweldige vergaderfaciliteiten en longstay parkeergelegenheid voor je auto tijdens je reis. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van het jubileumgala op 13 december dit jaar. Staat deze datum al in jouw agenda?

Een warm welkom aan Van der Valk A4 en een hartelijk dank voor het vertrouwen. Cheers op deze samenwerking! We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe samenwerking zal brengen.Houd de datum vrij en blijf ons volgen voor meer updates!

 
Ontmoet NPG jeugdwerk
 

NPG jeugdwerk is in 2023 opgericht door jeugddeskundige Inez van Boxtel. Het bedrijf NPG jeugdwerk is gericht op het activeren van jongeren in zelfvertrouwen, zelfregie, persoonlijk leiderschap, het leren bouwen aan een gezond netwerk en positief zelfbeeld.

Wij bieden deskundige zorg aan jongeren die opgroeien in een omgeving met meervoudige problematiek. Via gecontracteerde gemeenten die vermeld staan op de website www.npgjeugdwerk.nl leveren wij binnen de jeugdwet vergoedbare ambulante Jeugd & Gezinsondersteuning en Specialistische jeugdhulp & Therapie voor de sociale en emotionele ontwikkeling van jongeren tot 23 jaar. Ook voor particulieren bieden wij passende zorg trajecten binnen de hele familiedynamiek. Denk aan een moeizame scheiding of kinderen met psychische klachten en/ of die opgroeien met een ouders met psychische problemen of verslavingsproblemen.    

Voor het bedrijfsleven bieden wij psychosociale begeleiding bij problematiek binnen het familiebedrijf bij de overdracht van de nieuwe generatie en bij overgeërfde generatie problematiek. NPG staat voor New Power Generation en gaat de komende generatie met kwalitatieve zorg in hun kracht zetten. https://www.npgjeugdwerk.nl/Over-ons/

 
Welkom nieuwe leden
 

Welkom Debby van Schijndel. Met mijn bedrijf Jobs2be help ik MKB-bedrijven en HR-afdelingen snel ideale kandidaten te vinden voor hun vacatures via effectieve jobmarketing op sociale media. Met Jobs2be wil ik het verschil maken in de wereld van werk. Met jobmarketing technieken zorg ik ervoor dat jouw vacatures opvallen en gekwalificeerde kandidaten aantrekken, waardoor het wervingsproces efficie¨nter wordt.Ik geloof sterk in het potentieel van de passieve talenten, oftewel mensen die op dit moment niet actief op zoek zijn naar werk, maar wel open staan voor nieuwe kansen. Met Jobs2be heb ik een speciale focus op het aantrekken van en benaderen van deze parels in de arbeidsmarkt. Door mij te richten op deze passieve werkzoekenden bied ik mijn klanten unieke mogelijkheden om over het hoofd geziene talenten aan te trekken. Bij Jobs2be kan ik mijn creativiteit, mijn talent voor het verbinden van mensen en mijn enthousiasme helemaal kwijt.Ik kijk er echt naar uit om jullie allemaal snel te zien bij het volgende event! www.jobs2be.nl


Welkom Romana Abdoella, ROMANA. - Online Marketing. Jouw allround digital marketing manager. Vanuit mijn marketing-expertise in de travel, retail en finance industrie, bied ik strategisch advies en ondersteun ik bij het ontwikkelen en uitvoeren van een sterke online marketingcampagne. Denk hierbij aan campagnes via kanalen, zoals Google, Meta, LinkedIn en Spotify. Als ex-Googler begrijp ik de uitdagingen van online marketing en sta ik klaar om jouw strategie te verbeteren. Met mijn ervaring in sales en business development focus ik bovendien altijd op commerciële resultaten. Laten we samenwerken om jouw online groei te realiseren! Neem gerust contact op via: hello@romanaabdoella.nl https://www.romanaabdoella.nl

 
Neem jij een exclusieve standplaats in op de Haringparty?
 


 
Exclusieve aanbieding voor bedrijfsfotografie en videoregistratie
 

WIJ HEBBEN IETS LEUKS BEDACHT...in verband met het 20 jarig bestaan van MeerBusiness geven wij 20% korting. Bij Take A Picture Fotografie / Make A Movie Productions begrijpen we hoe belangrijk het is om je bedrijf op een professionele manier te presenteren, zowel in beeld als in video. Daarom bieden we je graag een exclusieve aanbieding aan voor een combinatie van bedrijfsfotografie en videoregistratie, met maar liefst 20% korting! Onze pakketten zijn ontworpen om jouw bedrijf op de best mogelijke manier vast te leggen, zodat je indruk kunt maken op je klanten en partners. Wij zorgen voor hoogwaardige opnames die de essentie van jouw bedrijf vastleggen. Combinatie prijs: €1895,00 voor  20% korting: €1516,00. Voor meer info kijk in de MeerBusiness app.

Voor ZZP’ers is er een linkedIn en locatie portret shoot, product of locatie shoot/video-opname. We maken content foto’s en enkele korte video ‘reels’ en shots voor social media en/of website. Combinatie prijs: €695,00 20% korting: €556,00

Ook kan je kiezen voor een workshop/training Mobiele fotografie zodat je zelf je product/bedrijf beter in beeld kunt brengen en jij ZELF ook mooi beeld kunt maken voor de socials of je website. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen! Deze aanbieding is een half jaar geldig tot 1 oktober 2024! We hebben beperkt plek! Dus wees er snel bij.

 
Balldeco, jouw Recyclebare ballonnen.
 

Ze zijn jaren geleden tijdens een verjaardag bedacht. Recyclebare ballonnen. Vandaag de dag worden zij steeds vaker verkocht en massaal verhuurd. Van Apeldoorn tot Amerika, van Delft tot Dubai. Overal ter wereld gaan enthousiaste en bewuste managers aan de slag met deze hard kunststof ballen die beter zijn dan de ‘ouderwetse’ opblaas-ballonnen. 

De decoraties van Ball-deco zijn het milieuvriendelijke en langdurige alternatief voor die steeds weer te kopen latex ballonnen. Niet slechts één keer gebruiken en dan weggooien maar steeds weer inzetten, waar je maar wilt: Jarenlang! Een uniek Nederlands product dat de regels van Europa nu al ver vooruit is en past binnen uw jarenlang reclamebudget.
Balldeco maakt deze basis ballon-pilaar geheel in huisstijlkleur. Met zijn hoogte van 1.85 mtr is hij perfect voor binnen. Bovenop de zeven bal rijen monteren zij het topbord met aan een kant uw logo. Deze pilaar bestaat uit drie delen en na productie kunt u hem ophalen of op locatie laten afleveren. Door de wieltjes zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Basis-pilaar voor € 495,- excl. btw.

Meer weten over de verschillende maten pilaren, bogen, poorten, sta-tafels, staanders, waterzuilen, palmbomen of trouwdecoraties. Te huur of te Koop! Kijk op de website of neem vrijblijvend contact op met Marcel of Rob via +31 612 99 99 33. 

 
Bijeenkomst bij Bardo: Stap jij over onze drempel?
 


 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl