Nieuwsbrief Mei 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.


In deze nieuwsbrief

  • Partner News: Welkom Newtone
  • Partner News: Welkom VINRO Beveiliging B.V.
  • Welkom nieuwe leden
  • 70% uitverkocht, bestel snel jouw ticket voor de Haringparty
  • Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers: Boek nu een stand op de Haringparty
  • Ondernemer van de maand; Martine Goulmy
  • Praktijkhuis Inspiration geeft niet op!

 
Partner News: Welkom Newtone
 


Wij zijn trots om Newtone te verwelkomen als onze nieuwste partner bij MeerBusiness! Newtone, voortgekomen uit de fusie van Koenen en Co, HLB Witlox Van den Boomen en PKF Wallast, vertegenwoordigt het beste van beide werelden: vernieuwend én vertrouwd.

Met een team van meer dan 1.100 medewerkers en 13 vestigingen in de economische groeiregio’s van Zuid- en West-Nederland, zet Newtone zich in voor ondernemend Nederland. 

Hun missie? Ondernemers en professionals faciliteren en inspireren om te bouwen aan een positieve toekomst.Dankzij de krachtenbundeling biedt Newtone niet alleen vertrouwde expertise, maar ook vernieuwende inzichten die essentieel zijn in een snel veranderende wereld.

Wij kijken uit naar de frisse inzichten en robuuste ervaring die Newtone aan onze samenwerking zal toevoegen. Welkom in de familie, waar vernieuwing hand in hand gaat met vertrouwdheid!

 
Partner News: Welkom VINRO Beveiliging B.V.
 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat VINRO Beveiliging B.V. zich heeft aangesloten als de nieuwste partner van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. Een warm welkom aan Victor Pourchez, Ruben Piet en hun team! VINRO onderscheidt zich door hoogwaardige beveiligingsoplossingen te combineren met een gastvrije benadering, waardoor ze een perfecte aanvulling op ons netwerk zijn. Met hun ervaring en professionaliteit brengen zij innovatie en veiligheid naar een hoger niveau binnen ons partnerschap.

We danken VINRO voor hun vertrouwen en kijken uit naar de kansen en successen die onze samenwerking zal brengen. Ontdek meer over onze nieuwe partner en hun uitgebreide diensten op www.vinro.nl of neem contact op via info@vinro.nl voor een persoonlijke kennismaking.

 
Welkom nieuwe leden
 

Mijn naam is Roelien, ik ben 48 jaar en ben woonachtig in Haarlem met mijn drie dochters van 20, 18 en 15 jaar.Ik ben werkzaam bij Drees & Sommer en binnen Nederland verantwoordelijk voor de afdeling Building Performance.
Drees & Sommer is een internationaal projectmanagement- en adviesbureau voor vastgoed en infrastructuur. Wij ondersteunen bedrijven, overheid en investeerder in alle aspecten van het vastgoed. In mijn vrije tijd speel ik graag hockey bij HC Bloemendaal, padel en kijk ik ook graag naar sport zoals voetbalen F1. Ook houd ik erg van lekker uit eten gaan met daarbij heerlijke wijnen en een goede gin tonic op het terras mag je me ook altijd voor bellen. Op vakantie ga ik graag op stedentrip of wat langer naar Italië en in de winter kun je me vaak (het liefst meerdere keren) op de pistes van Oostenrijk vinden. Ik verheug me er op jullie snel te ontmoeten tijdens een bijeenkomst van Meerbusiness, tot snel ! www.dreso.nl


Welkom Marcel! Cyclis Bike Lease is een solide en ervaren fietsleasemaatschappij, marktleider in België en sterk groeiend in Nederland (gezamenlijk meer dan 35.000 fietsers!). Wij faciliteren organisaties van elke omvang in het opzetten van een professioneel fietsplan, waarmee de fysieke en mentale fitheid van medewerkers wordt gestimuleerd. Hoe mooi zou het zijn als medewerkers vaker de fiets pakken en daarmee actief bijdragen aan een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit?

Het leukste bewaren we voor het laatst: een fietsplan aanbieden aan uw medewerkers is kostenneutraal voor de werkgever en is voor de medewerkers fiscaal zeer aantrekkelijk. Contactpersoon: Marcel Meijer | 06-53629709 | marcel.meijer@cyclis.nl https://cyclis.nl             

 
70% uitverkocht, bestel snel jouw ticket voor de Haringparty
 


 
Zet jouw bedrijf in de schijnwerpers: Boek nu een stand op de Haringparty
 
 

We zijn verheugd om dit jaar een bijzondere mogelijkheid aan te bieden tijdens onze jaarlijkse Haringparty: reserveer een exclusieve standplaats voor jouw bedrijf! De plaatsen zijn beperkt en gaan snel, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Voor slechts €600 krijg je niet alleen de kans om je stand geheel naar eigen smaak te decoreren en in te richten, maar je geniet ook van gratis toegang voor drie personen, inclusief diner. Daarnaast zorgen wij voor genoeg drankmunten om de avond door te komen. Jouw bedrijf krijgt voorafgaande aan het evenement promotie, en je ontvangt bovendien een gratis artikel in onze nieuwsbrief ter waarde van €400. Ook mag je de foto’s die tijdens het event gemaakt worden, gebruiken voor je eigen promotiedoeleinden.  Mis deze kans niet om in een exclusieve setting jouw merk te presenteren aan een betrokken publiek. 

 
Ondernemer van de maand; Martine Goulmy
 

In onze voortdurende missie om de schijnwerpers te richten op de opmerkelijke ondernemers binnen de regio Haarlemmermeer en Schiphol, presenteert MeerBusiness Haarlemmermeer met trots Martine Goulmy als de Ondernemer van de Maand. Deze erkenning wordt mogelijk gemaakt door een inspirerende samenwerking met HCNieuws, die ons helpt om elke keer opnieuw een ondernemer in het zonnetje te zetten.

Martine Goulmy is niet alleen een gepassioneerde fotografe, maar ook een veerkrachtige en visionaire persoonlijkheid die haar leven en carrière heeft gewijd aan het vastleggen van de essentie van momenten en mensen. Na persoonlijke uitdagingen, waaronder een strijd tegen borstkanker, leeft Martine volgens het motto "Pluk de dag". Deze filosofie is diep verankerd in haar werk en leven, waar ze geen moment onbenut laat om haar dromen te verwezenlijken en haar passie voor fotografie te delen. Lees hier het hele verhaal via deze link. 

 
Praktijkhuis Inspiration geeft niet op!
 


Praktijkhuis Inspiration, een inloophuis voor mensen met eetstoornissen, zal vanaf 1 juni zijn deuren moeten sluiten. Ondanks de voortdurende inzet en de grote waardering die zij ontvangen hebben, leidt een gebrek aan structurele financiering tot deze moeilijke beslissing. Het team, bestaande uit ervaringsdeskundige vrijwilligers, heeft met passie en toewijding gewerkt aan het bieden van ondersteuning en hoop aan hen die het nodig hebben.

Achter de schermen blijven ze kansen zoeken om hun missie voort te zetten. Steun van donaties en partnerschappen is nu cruciaal om deze inspirerende plek te kunnen behouden en verder te ontwikkelen. Geïnteresseerden in doneren of samenwerken kunnen contact opnemen via info@praktijkhuisinspiration.nl of bellen naar 06 16812627. Samen kunnen zij het verschil maken.

 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl