Nieuwsbrief Juni 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • Spot jezelf tussen de Haringparty foto's!
  • Het opgehaalde bedrag tijdens de veiling
  • Bekijk hier de aftermovie van de Haringparty
  • Lidmaatschap actie - jouw kans om lid te worden!
  • Dennis Warmerdam Inspireert op MeerBusiness Haringparty
  • Nomineer Nu Bedrijven voor de Ondernemingsprijs 2024!
  • Gala met Ondernemingsprijs 2024 - Disco Fever

 
Spot jezelf tussen de Haringparty foto's!
 

Wat een magische dag was het op de MeerBusiness Haringparty, powered by Corendon! De zon scheen, de sfeer was uitgelaten, en het enthousiasme van iedereen maakte het tot een onvergetelijk evenement.

Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie aanwezigheid en bijdragen aan het succes van deze dag.De foto's staan online en zijn te bekijken via deze link: Foto Gallery MeerBusiness Haringparty. Met dank aan onze fotografen: WV Productions en Take A Picture Photography.

 
Het opgehaalde bedrag tijdens de veiling
 

Naast de heerlijke haring en geweldige netwerkmogelijkheden, hebben we samen ook bijgedragen aan twee prachtige goede doelen: Vrienden van Spaarne Gasthuis en Voedselbank Haarlemmermeer.Tijdens de veiling hebben we samen prachtige bedragen opgehaald voor deze goede doelen. De hoofdprijs, het felbegeerde vaatje haring, is gewonnen door DJMiddelkoop! Van harte gefeliciteerd!

Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen, de mooie kavels heeft aangeleverd en enthousiast heeft geboden. Dankzij jullie maken we samen de regio een stukje mooier door deze waardevolle initiatieven te ondersteunen.

Een speciaal dankwoord voor onze wethouder, Marja Ruigrok, die het tonnetje uitreikte, en voor Serdar Gözübüyük, ambassadeur van de Voedselbank, die samen met Marja de cheques uitdeelde. Samen maken we het verschil! 


 
Bekijk hier de aftermovie van de Haringparty
 

Wij zijn verheugd om de aftermovie met jullie te delen! Bekijk de highlights van deze fantastische dag vol netwerken, heerlijke haring, en onvergetelijke momenten. In de aftermovie onder andere:

Onze burgemeester, Marianne Schuurmans-Wijdeven, die zegt: "We hebben veel ondernemers die tegen uitdagingen aanlopen, en op een evenement zoals dit kunnen ze die met elkaar bespreken onder het genot van een borrel of een hapje. Dat zijn de momenten dat je de beste dingen met elkaar deelt."

Onze hoofdspreker, Dennis Warmerdam: "Het zijn allemaal actieve ondernemers, jonge ondernemers, denken altijd oplossingsgericht, zo ken ik ze, dus dat is een mooie groep."

En natuurlijk ikzelf, helemaal trots en sprakeloos, vol bewondering en genietend van het succes dat we met elkaar hebben neergezet!

 
Lidmaatschap actie - jouw kans om lid te worden!
 

Voor de niet-leden onder ons hebben we een speciale actie die geldt tot 21 juni: schrijf je in bij MeerBusiness als lid en betaal slechts €100 voor de rest van het jaar. Klik hier voor meer info en aanmelden. 

Liever VIP? Plan hier een call in om te kijken wat een Partnership voor jouw bedrijf kan betekenen.

 
Dennis Warmerdam Inspireert op MeerBusiness Haringparty
 

Een van de hoogtepunten van de Haringparty was de indrukwekkende toespraak van Dennis Warmerdam, die ons allen diep raakte met zijn inspirerende verhaal. Als hoofdspreker wist Dennis de ondernemers uit de Haarlemmermeer te motiveren en te inspireren met zijn persoonlijke ervaringen en lessen.

Dennis, een topsporter die weet hoe het is om te presteren onder druk, zette zijn positiviteit en doelgerichtheid in om anderen aan te moedigen hun doelen te bereiken. Na zijn toespraak signeerde hij zijn boeken bij de stand, wat voor velen een bijzondere kans was om hem persoonlijk te ontmoeten en zijn verhaal verder te ontdekken.

Voor degenen die vergeten zijn een exemplaar te kopen, geen zorgen! Je kunt zijn boek nog steeds bestellen via de onderstaande link. De Haringparty was dankzij Dennis Warmerdam niet alleen een gezellig netwerk evenement, maar ook een bron van inspiratie en motivatie voor iedereen die aanwezig was.

 
Nomineer Nu Bedrijven voor de Ondernemingsprijs 2024!
 

Het is vanaf nu mogelijk om bedrijven te nomineren voor de prestigieuze Ondernemingsprijs. Ken jij een bedrijf dat uitblinkt en deze erkenning verdient? Nomineer ze dan snel!

De jury kijkt naar verschillende criteria en jij als aandrager dus ook! Je kruipt als het ware in de huid van de jury bij het aandragen van bedrijven. Bij het nomineren kijkt de jury, en jij dus ook, naar de volgende criteria:

  • Het bedrijf bestaat minimaal 5 jaar en is minimaal 3 jaar actief in de Haarlemmermeer.
  • Het bedrijf heeft minimaal 5 fte. personeel, inclusief de ondernemer(s).
  • Duidelijke strategie en visie.Financieel gezond.Ambitie op het gebied van duurzaamheid.
  • Concrete en zichtbare voorbeelden van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.
  • Ambassadeur van het Haarlemmermeerse bedrijfsleven.
  • Welk bedrijf hoort volgens jou deze prijs mee naar huis te slepen?

Geef hier jouw winnaar(s) aan. Nomineer snel en help ons de beste ondernemingen van de Haarlemmermeer te erkennen en te vieren!

 
Gala met Ondernemingsprijs 2024 - Disco Fever
 

Na de succesvolle Haringparty is het tijd om vooruit te kijken naar het volgende hoogtepunt van het jaar: het MeerBusiness Gala op 13 december bij Van der Valk. Dit jaar dompelen we ons onder in de glinsterende wereld van disco fever!

Vanaf nu is het mogelijk om je tafel te reserveren voor deze spectaculaire avond. Wees er snel bij, want de eerste tafels zijn al gereserveerd. Het belooft een avond vol glitter, glamour en geweldige netwerkmogelijkheden te worden.

Verzeker je van een plek en dans de nacht weg met andere ondernemers uit de regio. Stuur een e-mail naar info@meerbusiness.nl om jouw tafel te reserveren. Op is op, dus wacht niet te lang!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke avond vol plezier, muziek en ondernemerschap. Tot ziens op het Gala met Ondernemingsprijs 2024!

 
AGENDA
 
 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl