Exclusieve Nieuwsbrief FLX Space Juni 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • FLX Space, de ideale werkplek voor groeiende ondernemers
  • De plek waar mensen centraal staan
  • Huurder aan het woord: VictimFirst Advocaten
  • Huurder aan het woord: Future Physique
  • Het maatschappelijke hart van FLX Space
  • Ben jij een (startende) ondernemer op zoek naar een kantoorruimte in Hoofddorp?

 
FLX Space, de ideale werkplek voor groeiende ondernemers
 

FLX Space biedt flexibele werkruimte op de Opaallaan 1180 in Hoofddorp, ideaal voor startende ondernemers en kleine bedrijven die willen professionaliseren. Snelle oplevering van kantoorruimte en extra services zoals ICT-diensten en schoonmaak. Het is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid voor huurders. Er is ook horeca aanwezig, waardoor je het pand niet hoeft te verlaten om lunch te halen.

FLX Space streeft naar een toegankelijke, relaxte en gastvrije omgeving, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor ondernemers die een inspirerende en gezellige werkomgeving zoeken. Het pand biedt ruime vergaderruimtes, perfect voor elke bijeenkomst. FLX Space verzorgt verse koffie en thee en kan, indien gewenst, een smakelijk bittergarnituur regelen. Zo kunt u zich volledig concentreren op een succesvolle vergadering.

 
De plek waar mensen centraal staan
 

Bij FLX Space draait het om de mensen die onze werkruimte speciaal maken. In ons pand in Hoofddorp verwelkomen we diverse bedrijven, van beauty tot financiële dienstverlening en recruiters, wat zorgt voor een dynamische omgeving waar samenwerkingen floreren.

Beauty en Wellness Schoonheidssalons, kappers en wellnessprofessionals hebben hier hun thuis. Ze delen hun expertise en creëren nieuwe ideeën door samen te werken.

Financiële Dienstverlening Accountants en financieel adviseurs wisselen kennis uit en werken samen aan projecten, versterkt door de informele sfeer.

Recruiters en HR-specialisten Recruitmentbureaus en HR-adviseurs ontmoeten talent, organiseren netwerkevenementen en workshops, en bouwen relaties op in onze open ruimtes.

Samenwerkingen in de Praktijk De diverse bedrijven leiden tot interessante samenwerkingen. Bij FLX Space ontstaan deze natuurlijk dankzij de informele sfeer en het gevoel van gemeenschap.

 
Huurder aan het woord: VictimFirst Advocaten
 

De heren van VictimFirst zijn experts op het gebied van letsel -en overlijdensschade, gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning en begeleiding aan slachtoffers en nabestaanden van ongevallen en medische fouten. Hun team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in zowel juridische als praktische aspecten van slachtofferhulp, en ze bieden op maat gemaakte oplossingen om aan de unieke behoeften van elke cliënt te voldoen. 

VictimFirst is begonnen bij ons oude pand aan de Hoofdweg en is samen met ons meeverhuisd naar de Opaallaan. Dit bedrijf heeft zich sterk ontwikkeld en uitgebreid, en bezit nu meerdere ruimtes binnen ons pand. VictimFirst is een prachtig voorbeeld van groei binnen onze flexibele werkruimte, en hun succesverhaal onderstreept de mogelijkheden die wij bieden aan ondernemende bedrijven. Dankzij de ideale faciliteiten en de gastvrije omgeving hebben zij hun dienstverlening kunnen uitbreiden en optimaliseren.

 
Huurder aan het woord: Future Physique
 

Mijn naam is Aziza Kassem en ik ben de eigenaresse van Future Physique. Mijn ondernemersreis begon in 2016 binnen een franchiseorganisatie. Maar mijn verhaal gaat verder dan het volgen van een voorgeschreven pad; het is een verhaal van transformatie en doorzettingsvermogen.

Na een periode van ziekte in 2016 was ik vastberaden om mijn gezondheid te herstellen. Tijdens deze tijd ontdekte ik behandelingen die mijn lichaam en toekomstperspectief veranderden. Ultrasoundbehandelingen voor gewichtsverlies en elektrostimulatie voor spieropbouw waren mijn redding. Geïnspireerd door mijn eigen transformatie wilde ik anderen helpen dezelfde verandering te ervaren.

In 2016 begon ik mijn onderneming met één behandeltafel. Dankzij mijn vastberadenheid groeide mijn bedrijf en in januari 2019 verhuisde ik naar een tweede locatie met twee behandeltafels. De toevoeging van laserbehandelingen zorgde voor nog snellere en effectievere resultaten voor mijn klanten.

Het echte keerpunt kwam met de introductie van een nieuwe methode, die bestaande behandelingen combineert met collageenaanmaak. Deze innovatie biedt indrukwekkende resultaten en zorgt voor een strakkere huid tijdens het afvallen.

Toen mijn bedrijf verder groeide en alle behandeltafels volgeboekt waren, kreeg ik de kans om te verhuizen naar FLX. Voor het eerst voelde ik me omringd door collega-ondernemers. FLX biedt niet alleen netwerkmogelijkheden, maar ook een gevoel van gemeenschap en samenwerking.

Wil je meer weten over de beschikbare behandelingen? Bezoek dan mijn website en ontdek hoe ik jouw reis naar een gezonder en zelfverzekerder leven kan ondersteunen.

 
Het maatschappelijke hart van FLX Space
 

Bij FLX Space zijn we trots op onze maatschappelijke betrokkenheid. In ons pand huizen diverse initiatieven vdie de samenleving positief beïnvloeden: Roads Technology, Het Appeltaart Imperium, de Meerstek en Praktijkhuis Inspiration.

Roads Technology biedt technologische opleidingen en werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze helpen deelnemers hun technische vaardigheden te ontwikkelen en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Het Appeltaart Imperium combineert het bakken van heerlijke appeltaarten met het bieden van werkervaring aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het project bevordert inclusiviteit en sociale integratie.

De Meerstek richt zich op persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van coaching, workshops en trainingen. Ze ondersteunen individuen bij het ontdekken en benutten van hun potentieel.

Praktijkhuis Inspiration is een plek waar je terecht kunt als jij zelf of iemand uit je omgeving te maken heeft met een eetprobleem. Waar je kunt werken aan jouw doelen en jouw herstel, maar waar je ook gewoon kunt en mag zijn.Bij FLX Space ondersteunen we deze organisaties omdat ze bijdragen aan een inclusieve en ondersteunende gemeenschap. Samen werken we aan een betere toekomst.

 
Ben jij een (startende) ondernemer op zoek naar een kantoorruimte in Hoofddorp?
 

FLX Space biedt de ideale oplossing met beschikbare kantoorruimtes variërend van 9m² tot 34m². Hier zijn een paar redenen waarom huren bij FLX Space een uitstekende keuze is:
Flexibiliteit: Maandelijks opzegbaar, zodat je altijd kunt aanpassen aan jouw behoeften.

All-inclusive huurprijs: De huurprijs is inclusief Gas, water, licht en parkeerplekken voor jou en jouw klanten zijn inbegrepen.

Netwerkmogelijkheden: Profiteer van onze maandelijkse netwerkborrels en breid je zakelijke contacten uit.

Horeca: Voor de lunch hoef je het pand niet te verlaten, er is namelijk een horecagelegenheid aanwezig.

Bij FLX Space creëren we een omgeving die jouw groei en succes stimuleert. Kom langs en ontdek jouw nieuwe werkplek!

 
AGENDA
 
 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl