Nieuwsbrief Juli 2024

Meer dan 8500 ondernemers uit de regio Haarlemmermeer & Schiphol e.o. ontvangen deze nieuwsbrief. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Maak hier een belafspraak.

In deze nieuwsbrief

  • Save the date 5 sep, Nazomer BBQ bij Van Beem Buitenleven
  • Exclusieve MeerBusiness actie: 50% summer sale bij Manify Agency
  • Welkom nieuwe leden
  • I Love Summer bij Corendon
  • Vooraanmelding Jubileum Gala is geopend
  • Nomineer bedrijven voor de Ondernemingsprijs 2024!
  • Gun jij jouw medewerkers en/of collega's een welverdiende vakantie via Corendon of By June?
  • MeerBusiness wenst iedereen een fijne vakantie

 
Save the date 5 sep, Nazomer BBQ bij Van Beem Buitenleven
 

Over slechts 6 weken, op 5 september, kun je je voorbereiden op een onvergetelijke avond vol gezelligheid, een overheerlijke BBQ en een zomerse DJ.

Van Beem Buitenleven, een gepassioneerd familiebedrijf sinds 1901, nodigt je uit om hun prachtige buitenleven te ervaren. Bekend om hun 10.000m² Experience Center nabij Schiphol, zijn zij de experts in het creëren van de perfecte tuin met eersteklas overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens en wellnessproducten.

Meld je aan in de app en wees onderdeel van deze geweldige Nazomer BBQ bij Van Beem Buitenleven. Geen MeerBusiness app maar wel willen komen? Stuur dan een email naar info@meerbusiness.nl.

 
Exclusieve MeerBusiness actie: 50% summer sale bij Manify Agency
 
 

Boost jouw merk en versnel de groei van jouw bedrijf! Bij Manify Agency helpen we bedrijven groeien in de digitale wereld. Als full-service marketingbureau bieden we strategische campagnes, online adverteren, social media management en content creatie.

Ons team van experts ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen voor jouw bedrijfsdoelen. Of het nu gaat om meer online zichtbaarheid, het genereren van leads, of het versterken van je merkidentiteit, Manify Agency heeft de creativiteit en expertise om je dromen waar te maken!

Speciaal voor MeerBusiness Leden: 50% korting op de eerste drie maanden van al onze diensten. Dit is dé kans om zorgeloos kennis te maken met onze hoogwaardige service en indrukwekkende resultaten. Bezoek manifyagency.com of bel direct naar Ruben Hoogeveen. Grijp deze kans om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen!

 
Welkom nieuwe leden
 

Welkom Eurokoeriers!
Eurokoeriers is een klein en een groot transport bedrijf in één, gevestigd in Aalsmeer. 25 jaar geleden gestart door Jan & Alina en nu een middelgroot bedrijf. Wij zelf zijn groot én klein van stuk. Wij zijn klein en dapper & groot en nuchter. Korte lijnen.

Onze klanten kennen ons, wij kennen onze klanten persoonlijk. Hoe groot of klein ze ook zijn , Waarbij zowel relatie , discretie, tijdsdruk en ‘’waardevolle ‘’transporten een belangrijke rol spelen, persoonlijk contact is het grootste goed. Wij vervoeren alles! Zowel nationaal als internationaal, in veel gevallen papieren documenten zoals brieven, contracten, planningen, tekeningen, eigenlijk alles wat in een envelop past.

Maar vaak ook andere zaken Voor ‘’spoed’,traject transporten klein, groot voor b.v. Special request, onderdelen, kreeften, paarden, kleding, koffers, voorraad beheer en zelfs ‘’handjes” Ter plekke voor b.v. Events, Beurzen, Openingen. Wij zijn een gedegen partner met een lange staat van dienst .Ons werk komt er op neer dat wij van alles naar overal transporteren en daarbij onze klanten ont-zorgen. Kijk voor meer info op: https://www.eurokoeriers.nl

 
I Love Summer bij Corendon
 

Geniet deze zomer van een speciale aanbieding! Diner in juli en augustus in het All You Can Eat restaurant van Corendon Plaza en krijg €5 korting met de code: SUMMER5. Nu vanaf €28,99 per persoon, normaal vanaf €33,99 per persoon. Wij hopen jullie deze zomer gezellig te zien.

 
Vooraanmelding Jubileum Gala is geopend
 


Kom en beleef een nacht vol glitter en glamour met een knipoog naar ABBA. Het MeerBusiness Gala op 13 december bij Van der Valk belooft een avond vol glitter, glamour en geweldige netwerkmogelijkheden te worden. Vanaf nu is het mogelijk om je tafel te reserveren voor deze spectaculaire avond. Wees er snel bij, want de eerste tafels zijn al gereserveerd!

Het lijkt nog ver, maar voordat je het weet is het al zover - of zijn de tafels al verkocht. Sluit het ondernemende jaar af met je collega's en zakenrelaties op een onvergetelijke avond vol plezier, muziek en ondernemerschap. Verzeker je van een plek en dans de nacht weg met andere ondernemers uit de regio.

Stuur een e-mail naar info@meerbusiness.nl om jouw tafel te reserveren. Op is op, dus wacht niet te lang! Mis deze kans niet om deel uit te maken van een avond vol glitter en glamour. Tot ziens op het Gala met Ondernemingsprijs 2024! 

 
Nomineer bedrijven voor de Ondernemingsprijs 2024!
 

Het is vanaf nu mogelijk om bedrijven te nomineren voor de prestigieuze Ondernemingsprijs. Ken jij een bedrijf dat uitblinkt en deze erkenning verdient? Nomineer ze dan snel!

De jury kijkt naar verschillende criteria en jij als aandrager dus ook! Je kruipt als het ware in de huid van de jury bij het aandragen van bedrijven. Bij het nomineren kijkt de jury, en jij dus ook, naar de volgende criteria:

  • Het bedrijf bestaat minimaal 5 jaar en is minimaal 3 jaar actief in de Haarlemmermeer.
  • Het bedrijf heeft minimaal 5 fte. personeel, inclusief de ondernemer(s).
  • Duidelijke strategie en visie.Financieel gezond.Ambitie op het gebied van duurzaamheid.
  • Concrete en zichtbare voorbeelden van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.
  • Ambassadeur van het Haarlemmermeerse bedrijfsleven.
  • Welk bedrijf hoort volgens jou deze prijs mee naar huis te slepen?

Geef hier jouw winnaar(s) aan. Nomineer snel en help ons de beste ondernemingen van de Haarlemmermeer te erkennen en te vieren!

 
Gun jij jouw medewerkers en/of collega's een welverdiende vakantie via Corendon of By June?
 

Je herkent het vast wel: zodra je van vakantie terugkomt op kantoor, ben je vaak vol hernieuwde energie én ga je gemotiveerder aan de slag. Niet voor nieuws hebben wetenschappelijke onderzoeken aangetoond dat vakantie vitaliteit en werkgeluk bevorderen.

Daarom laten wij jou en je collega's/ medewerkers graag profiteren van exclusieve aanbiedingen en een vaste korting van maar liefst 5% aan voor het hele bedrijf als je een vakantie bij Corendon of By June boekt.

Jouw exclusieve kortingscode: Corendon: MBH24CNL7 bY jUNE: JUN24MBH.
Voor meer informatie over het boekingsproces en de voorwaarden verwijzen wij je naar Corendon.nl/personeelskorting.

 
MeerBusiness wenst iedereen een fijne vakantie
 

Vanuit MeerBusiness wensen we iedereen een heerlijke vakantie toe! Of je nu gebruik gaat maken van de Corendon-actie, al iets anders gepland had, of misschien al bent geweest, we hopen dat je volop geniet en de tijd neemt om op te laden. Over twee weken komt er geen nieuwsbrief.

Na de vakantie kunnen we dan weer met frisse energie en enthousiasme aan de slag. Voor degenen die nog geen lid zijn en het jaar met een voorsprong willen beginnen, neem een kijkje op onze website onder de Memberships. Ontdek welke lidmaatschapsopties in de tweede helft van het jaar goed bij jouw bedrijfsdoelen passen. Wij kijken ernaar uit om jullie allemaal snel te zien op 5 sep en samen verder te groeien!

 
FOUNDING & ACTIEVE PARTNERS
 

 
PARTNERS
 

 
SAMENWERKINGSPARTNERS
 

MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
06-40 744 321
willemijn@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl