Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
  • Subsidiedesk JAN©
Subsidiedesk JAN© 

Het moet groener, beter, schoner en mooier! Voor de ene ondernemer zijn levenswerk voor de andere een verplichting. Waar jij ook staat, het is de tendens van deze tijd en jij als ondernemer moet hier uiteraard in mee. Soms komt er nogal wat investering bij kijken. Gelukkig zijn er ook veel subsidiemogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Of wellicht opties die jouw keuze sterk kunnen beïnvloeden?

 

Ik kan mij voorstellen dat je door de windmolens de zonnepanelen niet meer ziet. Om die reden stel ik je graag voor aan de medewerkers van de subsidiedesk van JAN©. Zij helpen je een handje op weg met een overzicht van de regelgeving en/of subsidiemogelijkheden.

 

In deze special behandelt Patrick de onderwerpen Het energielabel voor kantoorpanden én het zuinige wagenpark. Vertelt Koen je meer over innoveren en neemt Rosa je mee naar de voordelen van de optimalisatie van jouw personeelsbestand. Bij al deze onderwerpen kun je als ondernemer financieel ondersteund worden door gebruik te maken van de beschikbare subsidiepotjes.Ontwikkel, innoveer en benut de kansen die je geboden worden, zo ben jij klaar voor de toekomst!

 


Minimaal Energielabel C voor kantoren per 1-1-2023


  
Energie en de energiebehoefte zijn veel in het nieuws. Het moet energiezuiniger en schoner. Dit geldt zeker ook voor het (industriële) bedrijfsleven in Nederland. Maar weet jij dat ook kantoren vóór 1 januari 2023 het nodige geregeld moeten hebben?
Lees verder »

 

Subsidies voor de (bedrijfs)auto

 

 

 Ben jij toe aan een nieuwe (elektrische) bestelauto? Verdiep je voor de aanschaf in de subsidie die daarvoor beschikbaar is. Combineer dit met de beschikbare investeringsregelingen en je zult zien dat het financieel gezien helemaal nog niet zo’n gek idee is om een elektrisch model aan te schaffen!

Lees verder »

 


Subsidie bij de optimalisatie van jouw personeelsbestandBinnen alle branches trekt de economie weer aan een gevolg hiervan is dat er veel vraag is naar personeel. Hoe ga jij hier mee om? Wellicht biedt dit artikel je inzicht in een andere benadering én financiële ondersteuning.
Lees verder »

 

Wil je verder praten over een van bovenstaande onderwerpen?
stuur ons een bericht via de website

.

Stuur ons een bericht

Met vriendelijke groet,

 

 

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

 
 
Agenda
01-08-2021 Nieuwsbrief verschijningsdatum (deadline woensdag voorafgaand)
10-08-2021 Netwerkdiner
 
Volledige agenda

Founding & Actieve Partners

Partners
Contact
MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
+31 6 11 77 86 40
info@meerbusiness.nl
haarlemmermeer.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen