3ICT nu ISO 27001 gecertificeerd

Datum : 24-04-2019

3ICT nu ISO 27001 gecertificeerd                                                                                                   

3ICT B.V. heeft het internationale standaard ISO 27001 certificaat behaald. Met deze certificering waarborgt 3ICT BV op de juiste wijze haar informatiebeveiliging.

Het ISO 27001 certificaat is de hoogste internationale standaard voor informatiebeveiliging, gegeven aan organisaties die succesvol en effectief hun informatiebeveiligingssysteem hebben geïmplementeerd. De ISO 27001 norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System. Met andere woorden 3ICT kan aantonen middels het certificaat dat wij onze systemen en werkwijzen meer dan goed beveiligen tegen datalekken en dreigingen van buitenaf.

Edin Golotic (links op de foto) van Duijnborgh Certification overhandigd Shakiel Ahmadali, het ISO 27001 certificaat.

Shakiel Ahmadali, Senior Consultant en Security Officer bij 3ICT :“We zijn zeer blij met het behalen van dit certificaat. Omdat we iedere dag werken met vertrouwelijke gegevens van klanten is dit certificaat van grote waarde. Het past binnen de groei van onze organisatie en het alsmaar groter wordende klantenbestand. Op deze manier laten we onze huidige en potentiële klanten zien dat hun data veilig is bij ons.”

Lees meer

3ICT nu ISO 27001 gecertificeerd
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief