BEN HAVEMAN- kunstschilder

Datum : 29-05-2019

BEN HAVEMAN- kunstschilder

BEN HAVEMAN is als kunstschilder al jarenlang betrokken bij MEERBUSINESS HAARLEMMERMEER EN SCHIPHOL en veel van zijn moderne en kleurrijke creaties vonden al een weg naar de kantoren of woonkamers van andere leden.


De bijzondere, aparte en levendige doeken stralen hetzelfde optimisme en levensplezier uit als de schilder zelf.
Met zijn frisse en vrolijke doeken heeft BEN HAVEMAN inmiddels zijn eigen plaats in de kunstwereld ingenomen, mede door vele publicaties in aansprekende magazines als STOOCKX (tegenwoordig QUALIS), DAYS, SOMERGENIETEN, LOURENS, X-CLUSIVE, TALKIES, INTOBUSINESS, NEW!AMSTERDAM EN H-MORE. Ook publicaties in bedrijfsbladen van RABO, ABN, UNIVE, KEUKENHOF en enkele Ministeries droegen hieraan bij, naast de vele artikelen in regio-kranten.


Vanzelfsprekend heeft hij al vele exposities gehad in in galerieën, kunst- en designcentra, grote banken, gerenommeerde autodealers, multinationals, keukencentra en hotelketens. Inmiddels bereiken hem via de sociale media reacties uit de hele wereld, zijn werk blijkt wereldwijd aan te slaan.

Graag nodigt hij geïnteresseerde leden van MeerBusiness en verder ieder die er kennis van draagt, uit om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen in zijn woning annex atelier in Hoofddorp. Voor de gastvrije ontvangst alleen al een aanrader en voor de vriendelijke aanschafprijzen hoeft u het niet te laten. U bent van harte welkom.

Contact liefst via zijn website WWW.BENAPARTE.NL
of via MEERBUSINESS HAARLEMMERMEER.


BEN HAVEMAN- kunstschilder
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief