Kavel bekendmaking MeerBusiness Haringparty

Datum : 11-06-2023

Volgende week woensdag is het zover, de MeerBusiness Haringparty staat voor de deur. Het grootste zomerse netwerk event waarbij veel ondernemers niet kunnen wachten om met jou in contact te komen.

 

Tijdens dit event wordt het eerste MeerBusiness Haringvaatje geveild, waarvan de opbrengsten naar Make a Child Happy Haarlemmermeer gaat en MeerRadio. Uiteraard is de hoofdprijs het haringvaatje, maar er zijn ook andere kavels - deze maken wij graag bekend.

Kavel 1: Met onze eerste kavel op de veiling kun je een anderhalf uur varen voor 10 persoon inclusief hapjes en drankjes! Je zal vetrekken vanaf brasserie de Haven in Aalsmeer.  

Kavel 2: Onze 2e kavel is ook uit te besteden bij brasserie de Haven in Aalsmeer. De 2e kavel is een dinner voor 4 personen. 

Kavel 3: Met de 3e kavel kan je 2 uur fietsen op een fatbike van stoer bike! Ook zit er bij deze kavel een lunch inbegrepen voor 2 personen bij restaurant Lieveling. 

Kavel 4: De 4e kavel is goed voor een overnachting bij het Corendon hotel in Badhoevedorp voor 2 personen! Inclusief een heerlijk diner in de Mondi Pianobar & Restaurant @ Skybar 747 én een massage voor 2 personen. 

Kavel 5: De 5e kavel is voor de kantoorverhuizer! Een bedrijf dat gaat verhuizen krijgt een eigen architect tot zijn beschikking voor een 2D, 3D visualisatie voor de nieuwe ruimte tot max 300 vierkante meter! (De originele waarde hiervan is €3.000,-). 

Kavel 6: Met de 6e kavel laat je je auto weer helemaal shinen, je krijgt namelijk een op en top poetsbeurt van Van Driel Automotive!

 

Kavel bekendmaking MeerBusiness Haringparty
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief