'Golfen is voor ondernemers een sportieve ontspanning'

Datum : 23-05-2017

Golfpro's Wouter Voskamp en Marloes Olling:
'Golfen is voor ondernemers
een sportieve ontspanning' 

 
 
Voor de wedstrijdspelers zijn er op het MeerBusiness golftoernooi op 16 mei veel sportieve uitdagingen. Foto: Advance Photography.
 

Op de jaarlijkse MeerBusiness Golfdag, die deze keer op dinsdag 16 mei plaatsvindt, gaan de golfpro's van de Haarlemmermeersche Golfclub, Wouter Voskamp en Marloes Olling, ervoor zorgen dat ondernemers, die met deze sport willen kennismaken een uitdagende dag tegemoet gaan.
"Wij weten dat zakenlieden altijd druk met hun werk zijn maar ook de golfsport biedt uitdagingen waarbij je jezelf soms flink tegenkomt. De combinatie van ontspanning en inspanning is geweldig en dat willen wij op die dag graag laten zien," aldus de beide pro's.


Tijdens de MeerBusiness Golfdag 2017 spelen niet alleen maximaal 40 spelers een 18 holes wedstrijd maar is er ook plaats voor 20 clinicdeelnemers, die, hetzij pas met de golfsport in aanraking zijn gekomen, hetzij nog nooit een golfclub in hun handen hebben gehad en op 16 mei een geweldige golfclinic willen meemaken. Dus pak die kans!
Wouter: "Wij zijn op de Haarlemmermeersche Golf Academie met vier pro's maar voor de MeerBusiness golfdag hebben Marloes en ik ons vrijgemaakt om de clinicdeelnemers les te geven. Iemand die vanwege te drukke werkzaamheden toch eens wil kennismaken met de golfsport, doet er goed aan om zich voor deze golfclinic in te schrijven."

 
 
Clinicdeelnemers worden door de golfpro’s Wouter Voskamp en Marloes Olling goed geïnstrueerd. 
Foto: Advance Photography.
 
Sportief netwerken
Ook Marloes ervaart al diverse jaren dat ondernemers het vaak uitstellen om een aantal lessen te nemen: "Tijdgebrek speelt altijd een rol maar buiten deze kennismakingsdag op 16 mei hebben we ook lespakketten die wij als Golf Academie aanbieden. In feite is het mooiste wanneer iemand de kans pakt om aanwezig te zijn bij MeerBusiness zodat wij hem of haar de beginkneepjes van de golfsport kunnen leren. Het programma is een combinatie van lessen, lunch en een sportief wedstrijdje. Maar tevens ook de kans om te netwerken want wij weten uit ervaring dat er vaak leuke contacten op de drivingrange ontstaan. Teamwork op het gras is belangrijk en wij deelnemers de eerste beginselen van golf bijbrengen."
Ook de afgelopen jaren is gebleken dat tijdens dit soort MeerBusiness Golfdagen zowel op de clinic als in de wedstrijd interessante zakelijke contacten kunnen ontstaan.
MeerBusiness-directeur Gerco Tolsma: "Tot nu toe hadden wij altijd een maximaal aantal deelnemers met overdag golfen en clinic en na afloop een netwerkborrel met aansluitend een culinair diner door de koks van de Haarlemmermeersche bereid. Daarnaast hebben wij de medewerking van de vinologen van De Wijnzaak, die voor prachtige wijnen tijdens het diner zorgen. Er zijn al veel aanmeldingen maar wie nog wil meedoen kan zich via de link opgeven. Oh ja, en er is een mooi prijzenpakket beschikbaar onder andere van onze MeerBusiness relatie Patrick Vergeer van Kadoburo uit Katwijk."

Jan van Grondelle. 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief