MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

T.b.v. focus heeft MB Haarlemmermeer & Schiphol gekozen voor langjarige afspraken met Adamas Inloophuis.

Adamas Inloophuis

Eugenie Prévinaireweg 61
2151 BB Nieuw-Vennep
0252-680233
mail@adamas-inloophuis.nl
www.adamas-inloophuis.nl

Bekijk de brochure.

Reshma vertelt

Als je kanker krijgt, zetten artsen alles op alles om je zo snel mogelijk beter te maken. Dat is hun werk. Hoe graag ze het misschien ook zouden willen, er is weinig tijd om aandacht te geven aan de mens achter de patiënt. Gelukkig voorziet Adamas in die behoefte. Daar vond ik de ondersteuning die ik nodig had. Ik kreeg er advies over het omgaan met de gevolgen van de ziekte. Het inloophuis was voor mij een veilige haven, zowel tijdens als na de behandeling. Een fijne plek waar mensen met je zijn begaan, zonder de emotionele betrokkenheid als die van familie en vrienden. Want hoe lief, meelevend en behulpzaam je dierbaren ook zijn, ze weten niet altijd goed hoe ze je kunnen helpen. Uiteindelijk moet je het hele ziekteen herstelproces toch alleen doormaken. Het Adamas Inloophuis is mij daarbij met alle expertise en persoonlijke aandacht tot grote steun geweest.

Wat doet Adamas?

Een op de drie Nederlanders wordt in zijn of haar leven met kanker geconfronteerd. De kans is groot dat ook jij er, direct of indirect, al eens mee te maken hebt gehad. In dat geval weet je dat goede kankerzorg méér is dan alleen een medische behandeling. En dat kanker niet alleen de persoon die ziek is raakt, maar ook het leven van diens naasten op z’n kop zet. Het Adamas Inloophuis is er voor iedereen die is geraakt door kanker. Ongeacht de vooruitzichten of afloop en ongeacht hoe lang dat geleden is. De vrijwilligers van Adamas ondersteunen mensen bij het hervinden van hun (veer)kracht, zodat zij beter met de situatie kunnen omgaan, beter kunnen blijven participeren en sneller reintegreren naar werk. 

Waarom Adamas steunen?

Vele ondernemers in de regio dragen Adamas een warm hart toe en bieden bijvoorbeeld ondersteuning in natura of in geld. Hun belangrijkste drijfveren zijn: 

  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Behoefte aan verbinding met andere ondernemers in de regio
  • Oog voor de essentie van kwaliteit van leven
  • De wens om een zinvolle bijdrage te leveren aan re-integratie na kanker

De Adamas Bedrijven Club

Het Adamas Inloophuis is volledig afhankelijk van subsidies, fondsen en donaties. Het is een voortdurende uitdaging om de begroting van € 300.000 rond te krijgen. Dat bedrag is jaarlijks nodig om de deuren van het inloophuis onvoorwaardelijk open te kunnen houden. De Adamas Bedrijven Club heeft als doel de financiële continuïteit van Adamas te borgen. Bedrijven die hieraan willen bijdragen, hebben keus uit vier pakketten:

  1. Pakket A: Aandacht
  2. Pakket B: Betrokkenheid
  3. Pakket C: Continuïteit
  4. Pakket D: Diamant

Meer informatie over de Pakketten.

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief