Ranking the Website

Datum : 03-07-2019 00:00
Locatie: De Rustende Jager in Nieuw Vennep

Tijd: 20.00-23.00 uur

www.rankingthewebsite.nl

Ranking the website is een GRATIS bijeenkomst waarbij wij een presentatie geven over de aandachtspunten van websites. Daarnaast ontvangt u een rapport van uw website waarin alle besproken aandachtspunten zijn geanalyseerd.

Naast dat wij een (uitgebreide) presentatie geven over de aandachtspunten in het rapport van uw website zorgen wij altijd voor een extra presentatie. Dit 'breekt' de bijeenkomst en heeft u toch weer extra informatie. Daarvoor hebben wij inmiddels een partnership met Arjen Hanssen van Online Overtuigen. Hij geeft een korte presentatie van ongeveer 15 tot 20 minuten waarin hij u meeneemt in de wereld van het 'online verleiden'. Dat is geen datingsite, maar dat is een techniek waarmee u de bezoekers van uw website precies datgene laat doen wat u graag wilt. Of dit nu het kopen van een product is of juist het afsluiten inschrijven in een nieuwsbrief, het downloaden van een e-boek, etc..

Om de avond compleet te maken hebben wij Arthur Jansen van Wine Center benaderd die een wijnproeverij geeft en sluiten wij af met een netwerkborrel. Zo kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de resultaten van het rapport bespreken met de mede-aanwezigen en ons vragen stellen.
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief