Scaleup Bootcamp met Sander Klos (12e editie)

Datum : 26-05-2023 10:00

Bouw een schaalbaar bedrijf: trek systematisch nieuwe klanten aan, verhoog je omzet en winst structureel, verhoog de waarde van je bedrijf.WEGENS SUCCES HERHAALD:

Scaleup Bootcamp (12e editie!)Bouw een schaalbaar bedrijf // Twee inspirerende dagen aan de slag met jouw bedrijfsgroei // Microstrategieën voor versnelde groei // 26 & 27 mei 2023 // live OP LOCATIE in Amsterdam of live ONLINE, vanuit je eigen stoel.

Wanneer: 26 & 27 mei 2023
Tijden: 10 tot 18 uur
Locatie: Hotel van der Valk Amsterdam Amstel
Kosten training: GRATIS (je betaalt alleen 47 euro voor catering)

MeerBusiness zet zich al meer dan 15 jaar in om de economische waarde van organisaties te vergroten door verbinding, kennis en…kunde. Zelfs als u als ondernemer tot het uiterste gemotiveerd bent, dan blijft de grote vraag: wat moet ik precies doen om mijn bedrijf werkelijk te laten groeien? Met deze Bootcamp richten wij ons op 100% implementatie. Handen uit de mouwen dus. Kom niet alleen voor ‘feel good’. Kom voor ‘do good’.Deelnemers geven gemiddeld 9/10 als rapportcijfer. Uit evaluatie is gebleken dat Iets meer dan de helft van de deelnemers, die de dagen gevolgd hebben, de training waarderen met een 9 of een 10. (Het gemiddelde cijfer dat alle deelnemers gaven is een 8,4). Dat dit goede cijfers zijn hoeven wij u niet uit te leggen. Doe uzelf een plezier en meld u aan!

Heeft u de eerdere versie gemist? Het programma wordt gegeven door groeiguru en serie entrepreneur Sander Klos. Als ondernemer, ex-CEO, investeerder, co-founder van het groeiplatform Business Accelerator, zal hij zijn bewezen groeiformule aan u overdragen in een stevige business work-out. Vandaar de naam Bootcamp. Scale Bootcamp: Een krachtig overzicht van de mogelijkheden die u als ondernemer hebt om uw bedrijfsdoelstellingen op een planmatige, gestructureerde en gedisciplineerde wijze te realiseren – sneller dan u voor mogelijk houdt! Reserveer deze twee inspirerende dagen, die in het teken van bedrijfsgroei staan, in uw agenda. En realiseer daarna meer omzet, meer winst en meer waarde!

Over Sander:
Richtte in 1993 KRMG op en verkocht het in 2000 voor 12 miljoen aan de beursgenoteerde InfoBank. Schaalde EZGov Europe in drie jaar naar een jaaromzet van 18 miljoen. Schaalde Backbase Europe in drie jaar naar 7 miljoen omzet.Bracht online restaurantgids IENS naar een succesvolle miljoenenverkoop aan Tripadvisor (nu The Fork).Is co-founder van startups als Welly, Nearby, Bjornbox en Masterchef DRTV.Over Business Accelerator: Sinds 2015 gevestigd in Amsterdam, met groeiteams in Barcelona, Bratislava en Ho Chi Minh Stad.Gebaseerd op 45 microstrategieën en een exponentiële groeiformule. > 1200 deelnemers aan programma’s, van bootcamp tot venturing.
Bracht successen voort als Essense, Tankterminals, Autocoach, Feltest, Advando, Tadaah en Snijlab.Meer reacties van Scaleup Bootcamp Graduates:“Een unieke kans om in 2 dagen een helder, compleet en volledig overzichtelijk beeld te krijgen om je bedrijf naar de volgende stap te helpen! Absolute aanrader.” – Daan Hento – Bureau HTM“Uitstekende manier om kennis te maken met een programma waarmee je de groei van je bedrijf zelf gaat bepalen.” – Gerbrand Borgdorf – Theateradvies“Indien je de ambitie hebt om te groeien als ondernemer en open staat voor handvatten om doelen te stellen, dan raad ik je aan een bootcamp bij te wonen. In heldere taal wordt dmv compacte systemen deze mogelijkheid uitgelegd.” – Dimitri Kiks – MAXIM Functional Communication“Zeer de moeite waard om tijd voor vrij te maken! Twee dagen van a tot z geboeid geluisterd!” – Michelle Dekker – Groot & Evers GerechtsdeurwaardersPlaatsen zijn beperkt, dus reageer snel.

Het Scaleup Bootcamp is altijd uitverkocht. We kijken ernaar uit je daar te ontmoeten!

Aanmelden via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-scaleup-bootcamp-26-27-mei-2023-607537349567

 Systemize. Scale. Succeed.

 

* Naast aanmelden via eventbrite, ontvangen wij graag een mail op info@meerbusiness.nl met je deelname. 

Terug naar het overzicht
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief