Welkom nieuwe leden event

Datum : 26-10-2023 17:00

Wij hebben geweldig nieuws voor je - ons speciale "Welkom nieuwe leden event" staat gepland op 26 oktober, vanaf 17:00 uur tot 20:30. Dit is dé gelegenheid om jezelf kort voor te stellen, kennis te maken met bestaande leden en waardevolle connecties binnen ons netwerk te vormen.

Wat kun je verwachten op deze dag?
Pitch jezelf: Als nieuw lid kun je tijdens dit event een 1-minuut pitch geven over jouwzelf en je bedrijf. Een geweldige kans om je direct voor te stellen aan het netwerk! Wij hebben onderscheid gemaakt in de ticket. Jij kunt een nieuw lid + pitch kaart bestellen (indien je gaat pitchen) via deze link.

Interactieve momenten: Wij hebben een boeiend programma samengesteld met veel interactieve momenten.

Netwerkmatches: We zullen nieuwe koppels binnen ons netwerk creëren, zodat je meteen waardevolle contacten kunt leggen.

Afsluiting in stijl: De avond wordt feestelijk afgesloten in de nieuwe Skybar 747 van Corendon. Wij zijn achter de schermen bezig om een scherp menu samen te stellen, zodat je op eigen kosten nog kunt dineren en nog meer contacten kunt opdoen. 

*Voel je vrij om een collega, vriend of potentiële nieuwe leden mee te brengen! Ze kunnen een toegangskaartje kopen voor slechts €25,-

En als kers op de taart, mogen wij met trots aankondigen dat de sponsor van de avond "De digitale kluis" is, verzorgd door Dunweg. Dit is een geweldige kans om meer te leren over deze fantastische dienst en hoe deze waarde kan toevoegen aan jouw bedrijf. Klik hier voor meer info. 

Als je als bedrijf een leuk relatiegeschenk hebt dat je wilt uitdelen of voor in de goodiebag, aarzel dan niet om ons op de hoogte te stellen. Samen kunnen we bekijken of het aansluit bij de dag. Wij kijken er echt naar uit om je te verwelkomen en samen een geweldige tijd te beleven! 

Vergeet niet je aan te melden via Eventbrite, de MeerBusiness app, én zorg ervoor dat je visitekaartjes bij je hebt op de dag zelf, want die zullen van pas komen...Wij zien jullie aanmelding graag verschijnen en kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op 26 oktober.

Terug naar het overzicht
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief