Rally Van Driel Automotive & Lease

Datum : 29-06-2024 13:00

VAN DRIEL AUTOMOTIVE X MEERBUSINESS 
MeerBusiness en Van Driel Automotive heeft een leuke samenwerking waardoor de leden van MeerBusiness zich kunnen aanmelden voor de VDA Rally. Dit kan op de website in dit artikel en via de MeerBusiness app.

Op zaterdag 29 juni 2024 organiseert Van Driel Automotive de derde editie van de VDA Rally. Dit evenement belooft niet alleen een fantastische ervaring voor autoliefhebbers, maar biedt ook uitstekende netwerkmogelijkheden in een unieke en ontspannen setting.

Wat Maakt VDA Rally #3 Speciaal?
De VDA Rally is meer dan zomaar een autorit. Het is een zorgvuldig samengestelde route die precisie, navigatievaardigheden en teamwork benadrukt, en dat allemaal in het teken van plezier en passie voor auto's. Deze rally is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en kennis te maken met Van Driel Automotive.

Voor Wie Is Het Bedoeld?
Iedereen met een auto is welkom om deel te nemen. Het is een uitstekende kans om in een informele sfeer zakelijke relaties op te bouwen en te verstevigen, terwijl je geniet van een dag vol plezier.

Waarom Deelnemen?
Unieke Ervaring: Ontsnap aan de dagelijkse sleur en beleef een dag vol avontuur en verrassingen.
Netwerken: Ontmoet mede-ondernemers, professionals en autoliefhebbers in een ontspannen setting.
Teamwork: Werk samen met je navigator om de uitdagingen van de rally aan te gaan.
Plezier: Geniet van de prachtige routes en de gezellige sfeer.

Doe Mee!
Zet zaterdag 29 juni 2024 in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijk evenement. Bezoek www.vandrielautomotive.com/rally voor meer informatie en om je aan te melden voor de VDA Rally #3. Vergeet jezelf ook in de MeerBusiness app niet op aanwezig te zetten!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit unieke evenement.

Laten we samen de weg op gaan en er een memorabele dag van maken!

Terug naar het overzicht
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief