Gala met Ondernemingsprijs 2023

Datum : 08-12-2023 17:00

UITVERKOCHT

Zet je schrap voor een avond vol glamour, spanning en verrassingen! Op 8 december nemen we je mee naar de opwindende wereld van James Bond tijdens het grandioze MeerBusiness Gala in de Haarlemmermeer. 

Stap binnen in een zaal vol met 350 ondernemers, allemaal klaar om te schitteren in hun eigen Bond-stijl. Een avond vol netwerken, belevenissen en onvergetelijke momenten staat op het programma.
Wat staat je te wachten?

 • Geniet van een luxueus 4-gangen diner dat je smaakpapillen zal betoveren.
 • Laat je betoveren door optredens in het thema, die je meenemen naar de wereld van geheime agenten en intrige.
 • Laat je verrassen door spannende elementen die de avond nog onvergetelijker maken.
 • En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de avond af met een spetterende afterparty die je niet wilt missen!

  Heb je het gevoel dat je deze avond niet wilt laten eindigen? Geen zorgen, je kunt ervoor kiezen om te blijven slapen in het comfort van het Van der Valk hotel, zodat je de feestvreugde tot in de vroege uurtjes kunt voortzetten. Grijp deze kans om samen met je collega's, mede-ondernemers of topklanten een onvergetelijke gala-avond te beleven.

  Stel je voor hoe het voelt om als een echte Bond te stralen en de avond te vullen met plezier, connecties en nieuwe avonturen.

  Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plek op deze sprankelende avond vol verrassingen. Laat je naam schitteren op de gastenlijst van het meest besproken event van het jaar. Mis het niet, want dit wordt een avond die nog lang zal nazinderen!

  Aanmelden en meer informatie via de MeerBusiness APP. Geen lid en wel willen komen? mail dan naar Info@meerbusiness.nl. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze buitengewone gala-ervaring!

Kosten voor een tafel voor 10 personen €2.000,- en losse kaarten zijn €225,-

  

BEKIJK HIER DE AFTERMOVIE VAN VORIG JAAR

 

 

 

Wil je op de reservelijst komen? Mail dan naar info@meerbusiness.nl

Terug naar het overzicht
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief