Jury Ondernemersprijs 2017 startklaar voor inschrijvers!

Datum : 23-07-2017

Wie staat op 15 december op het podium? 
Jury Ondernemersprijs 2017
startklaar voor inschrijvers!

 

De bijna voltallige jury (Mieke Millenaar ontbreekt) met v.l.n.r. Dick Hulsebosch, Lex Vonk, Susan van Os, Camiel Lokkerbol, Andrea van de Graaf, Ard van Berkel en Ap Reinders.
Foto: Advance Photography.

 

Hoofddorp - Afgelopen week kwam de jury voor de Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2017 voor het eerst bij elkaar. Voorzitter en wethouder Ondernemerszaken Ap Reinders: "We zijn nog nooit zo vroeg geweest maar MeerBusiness zet dit jaar vaart achter diverse activiteiten om de organisatie, zoals het komende gala, perfect te laten verlopen. Daarop pal voor de zomervakantie onze eerste bijeenkomst om alles door te spreken."

Op vrijdag 15 december wordt voor de elfde keer de Ondernemersprijs van Haarlemmermeer uitgereikt," zegt MeerBusiness-directeur Gerco Tolsma, "en dat vergt uiteraard heel wat voorbereiding. Ik ben erg blij met de komst van communicatiestrateeg/journalist Jan van Grondelle, die sinds afgelopen januari als manager communicatie en events, op contractbasis bij MeerBusiness is toegetreden. Samen hebben wij het draaiboek voor het komende gala op papier al klaar en belangrijk onderdeel daarvan is de Ondernemersprijs 2017."

 

Ard van Berkel en Susan van Os: “Dit jaar liefst 4 genomineerden op het podium”.
Foto’s: Advance Photography.

 
Gala op 15 december
In het juryteam zitten dit jaar drie dames, Mieke Millenaar, (directeur van Millenaar Adviesgroep), Susan van Os, partner bij GopisinghVanOs Notarissen) en Andrea van de Graaf, (directeur Tegenstroom). 
De heren die jureren zijn Ard van Berkel, (manager Zakelijke Relaties Rabobank regio Schiphol), Camiel Lokkerbol (van JAN Accountants & Belastingadviseurs), Dick Hulsebosch, (voorzitter Haarlemmermeers Ondernemers Platform) en Lex Vonk, (algemeen directeur AM Match). Juryvoorzitter Ap Reinders zit alle bijeenkomsten voor en reikt t.z.t. de award uit.
Van Berkel: "Wie als ondernemer inschrijft voor deze prestigieuze award wordt door ons op diverse criteria beoordeeld, zoals o.a. strategie en visie, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, durf en daadkracht en doorzettingsvermogen."
Van Os: "Ieder van ons heeft expertise in zijn of haar vakgebied dus kunnen wij alle criteria deskundig beoordelen. En wie straks als genomineerden op het podium staan, hebben de waardering van de jury al op zak."
Lokkerbol: "Ik ben al enkele jaren jurylid en het mooie is dat je daardoor een kijkje in de keuken van diverse bedrijven krijgt, niet alleen op papier maar ook als wij de bedrijven gaan bezoeken. Dat zijn waardevolle momenten voor iedereen."
Tolsma tot slot: "Dit jaar worden niet drie maar vier genomineerden bekroond waarvan er tijdens het MeerBusiness Gala één met de felbegeerde award naar huis gaat."
Na de zomervakantie worden op deze nieuwssite alle onderdelen van het gala belicht.
(Wie straks op het podium wil staan schrijft zich dus nu in: info@meerbusiness.nl). Dat kan tot 15 september


Jan van Grondelle.

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief