Ron Blaauw imponeert Amsterdam met nieuw terrasconcept

Datum : 23-07-2017


 

 

Uit onderzoek van de Rabobank is gebleken dat kwaliteit, gastvrijheid en beleving van essentieel belang zijn in de horeca om een meerprijs te kunnen realiseren. Daarnaast is het in de horeca belangrijk om de verblijfsduur van de klant te verlengen en om aandacht aan duurzaamheid te besteden. 

Met dit als uitgangspunt heeft chef-kok Ron Blaauw bij zijn restaurant Ron Gastrobar in Amsterdam een uniek terras laten aanleggen. Dit allemaal in nauwe samenwerking met Gerko van Beem van www.mooiezonwering.nl. Het gebruik van het terras is nu niet meer seizoensgebonden of afhankelijk van het weer. Het is een totaalconcept van zonwering, overkapping, bestrating en groen. Het terras is op maat gemaakt voor het restaurant en er is tot in de kleinste details over nagedacht. Daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk voor Ron Blaauw, vandaar dat het terras enkel uit duurzame materialen bestaat. 
Het terras heeft een extra plek gecreëerd, zodat er meer gasten ontvangen kunnen worden. Op het terras kun je lekker, sfeervol en beschut buiten lunchen en dineren, waardoor het terras nog meer gasten trekt. 

Mooiezonwering.nl 
Contactpersoon: Arjan van Beem 
Telefoonnummer: 06-47953582 
IJweg 177. 1161 EW Zwanenburg

 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief