Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis

Datum : 15-02-2019

Op vrijdag 22 maart  sluiten 12 ondernemers zich op in het Adamas Inloophuis voor het Adamas Social Funding Event “The Lock-Up”. De intentie is dat iedere deelnemer via zijn/haar netwerk minimaal € 15.000 voor minimaal 2 jaar op gaat halen.

Een van de deelnemers is Angela van Dorssen van Connecting zij vertelt waarom zij meedoet. “De passie waarmee de vrijwilligers van het Adamas inloophuis het hele jaar bezig zijn om te zorgen dat iemand zich thuis voelt. Die passie is iets wat al jaren overeenkomt met de wijze hoe ik in het leven sta.  Het is goed voor de maatschappij om zo’n organisatie zoals het Adamas Inloophuis te hebben, vandaar dat ik mij ook graag verbind aan deze organisatie". Waarom is The Lock-Up nodig?

Het Adamas Inloophuis wordt nauwelijks gesubsidieerd door de overheid en KWF en is afhankelijk van giften, sponsoren en jaarlijkse donaties van fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. “Elk jaar is het weer een uitdaging om de begroting van € 300.000 rond te krijgen. Wat wij nodig hebben is simpelweg continuïteit van inkomsten” aldus Annelies Osinga, coördinator Adamas Inloophuis. “Geven is vaak een kwestie van gunnen”, vervolgt Osinga. “Daarom kwamen we op het idee om ondernemers te vragen of zij hun netwerk willen inzetten om Adamas te ondersteunen”.

Voor meer informatie zie https://www.adamas-inloophuis.nl/the-lock-up. Wilt u ook ondersteunen? bel of mail Frans@meerbusiness.nl Frans van der Riet 06-53633364 

Meer informatie bekijk het hier


Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis

Abonneer op onze nieuwsbrief