Pro-arbeid helpt bedrijven op weg.

Datum : 24-01-2017

 

Onvoldoende kennis voor het voeren van een loonadministratie?
Pro-arbeid helpt bedrijven op weg.

Pro-Arbeid, gevestigd aan de Kruisweg in Hoofddorp, helpt kleinere administratiekantoren en het MKB door heel Nederland bij het voeren van een betrouwbare loonadministratie. Daarnaast fungeert Pro-Arbeid als vraagbaak voor allerlei arbeidszaken en personeelsaangelegenheden.

Het is nu bijna een jaar geleden dat Pro-Arbeid van start ging. Hetty van Geldorp werkte voorheen op een accountantskantoor en begeleidde veel MKB-klanten. Werkgevers zijn niet altijd goed op de hoogte van de nieuwe wijzigingen vanwege de veranderende wetgeving. Het ontbreekt werkgevers vaak ook aan tijd om bij te blijven. 

Bedrijven kunnen bij Pro-Arbeid terecht als het gaat om vragen over de CAO, UWV, pensioenfondsen en voor het maken van arbeidscontracten en beëindigingsovereenkomsten. 

Wij staan voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid, we zijn flexibel, integer en enthousiast. Ook heeft Pro-arbeid veel ervaring met branches, cao’s, kennis van arbeidsrecht en sociale- en fiscale wetgeving. Er wordt pro-actief meegedacht met de klant. 

Klanten hebben één centraal aanspreekpunt, wat als fijn wordt ervaren. Discretie is verzekerd en klanten zitten nergens aan vast. Er worden vaste tarieven gehanteerd, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. 

Uitbesteden van de loonadministratie kan een forse besparing in de kosten opleveren. Bovendien kan een bedrijf door uitbesteding zich beter richten op de eigen business. Pro-arbeid kan tevens ingezet worden voor opdrachten op locatie. 

Pro-Arbeid werkt nauw samen met administratiekantoor Pro-Admin uit Hoofddorp, zodat er altijd een back-up is bij ziekte. Tevens hierdoor de mogelijkheid om eventueel uw complete administratie bij ons onder te brengen.

Overweegt u een overstap of uitbesteding van de loonadministratie? Dan is de aanvang van een nieuw jaar het juiste moment! Voor meer info: www.pro-arbeid.nl

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief