De nieuwe Audi A5 Sportback en Audi Q5 nu in de showroom bij Lexpoint

Datum : 28-01-2017



De nieuwe Audi A5 Sportback combineert het design van een coupé met de functionaliteit van een Avant. Hij is bijzonder fraai om te zien, met een krachtig en vloeiend silhouet en een karakteristiek golvende schouderlijn. Het mooie uiterlijk van deze vijfdeurs bolide verbergt een nieuw ontwikkeld onderstel, een krachtige aandrijflijn en innovatief infotainment en connectiviteit. Onder dit mooie uiterlijk verbergt deze vijfdeurs bolide geavanceerde rijassistentiesystemen en entertainmentfeatures. Naast de Audi A5 Sportback, zijn ook de nieuwe Audi A5 Coupé en Cabriolet te bestellen.

De nieuwe Audi Q5

Deze premium-SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer. De nieuwe Audi Q5. Now is calling!

Vanaf 20 januari in onze showroom Kom langs in onze showroom en ervaar de nieuwe Audi A5 Sportback en Audi Q5 zelf tijdens een proefrit, of neem contact op met Frank Okhuijsen via 023-5541462 of mail naar okhuijsen@lexpoint.nl

We zien uit naar uw komst.

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief