Landgoed de Olmenhorst

Datum : 05-03-2017

Landgoed de Olmenhorst is een authentieke plek met bijzondere locaties. Een plek waar biologische appels en peren worden geteeld. Waardevol voor diverse soorten zakelijke bijeenkomsten zoals een training, relatiedag of vergadering. Vanwege de sfeervolle buitenruimte en locaties perfect te combineren met een diner tussen de perenbomen, (sportieve) activiteiten, appels plukken of een kookworkshop. Ook een locatie die zich leent voor een bedrijfsevent/feest of festival vanwege het evenemententerrein van 10.000 m2 met diverse faciliteiten en een groot parkeerterrein.

Bovenal is het landgoed een oase van rust, gelegen tussen Amsterdam en Den Haag. Een plek om bij een vuurkorf stil te zijn en ruimte te creëren voor nieuwe ideeën, oplossingen en plannen.

 

Op het  landgoed zijn, in onder andere Monumentale gebouwen, diverse bedrijven, winkels en ateliers gevestigd. In onze eigen Landgoedwinkel verkopen we onze biologische appels en peren, groente, natuurvoedingsmiddelen, woon- en keukenartikelen. 

De appelbomen kun je ook adopteren om in september/oktober de boomgaard in te trekken en het fruit zelf te plukken. Een adoptie-appelboom is een duurzaam en origineel cadeau (bijvoorbeeld als kerstpakket of voor relaties) en het heeft ook een mooie symboliek om samen te oogsten tijdens een personeelsevent of relatiedag.

 

Op 21 september geeft Florian de Clercq een rondleiding met aansluitend fingerfood voor de partners van Meerbusiness

 

Programma:

17.00 uur inloop met een hapje en drankje

17.30 uur start rondleiding

18.15 uur fingerfood

20.00 uur einde programma

 
Klik hier voor meer informatie
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief