Promotie van de workshop Sales is FUN! STOP met verkopen en start met helpen… Want iedereen wi

Datum : 05-03-2017

Promotie van de workshop Sales is FUN!

 

STOP met verkopen en start met helpen…

Want iedereen wil geholpen worden. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw prospect ervan te overtuigen dat jij de juiste partij bent. 

 

Ga je in een salesgesprek niet focussen op de uitkomst, maar op de flow van het gesprek. Probeer niet krampachtig jouw dienst/product aan de man te brengen, maar creëer een vertrouwensband met je prospect. Daar zul je op lange termijn veel meer plezier van hebben. Daarbij zal het verkopen je een stuk makkelijker af gaan. Hoe je dat gaat doen? Met hulp van Muriël Versluis, eigenaar van SalesDIVA!

Tijdens de training/workshop/lezing krijg je:

Een flinke wake-up call.

Inzicht in het feit dat jij verantwoordelijk bent voor jouw acties en gedrag.

Persoonlijke tips om je mindset te verbeteren.

Tools om gesprekspartners te beïnvloeden en te overtuigen.

Direct toepasbare methodes om jouw dienst/product beter te verkopen. Met resultaat dus!

 

Grijp deze kans, investeer in jezelf en zorg dat 2017 jouw succesjaar gaat worden! Muriël werkt met grote klanten zoals KPN, KLM, De Telegraaf en Vitens, maar weet ook de kracht van het kleine te waarderen. Hierdoor is ze bekend met zowel zzp’ers, kleine MKB'ers als grote partijen. Muriël weet dus precies hoe je als beginnende of gevorderde ondernemer ‘grote vissen’ binnenhaalt. 

 

De unieke methode vraagt geen boekwerken aan notities. Muriël werkt vanuit jouw kracht. Dit soort kennis blijft veel beter hangen dan eentonige ‘lesjes sales’. Ze doorbreekt de sleur van zogenaamde ludieke salestrainingen (die allemaal even tenenkrommend zijn) en houdt jou een confronterende spiegel voor. Sales is namelijk veel meer dan verkopen; het is een mindset die iedereen kan aanleren. 

Gun jezelf deze unieke workshop/lezing/kennissessie en ervaar zelf hoe jouw business hiervan profiteert. Een paar kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen teweegbrengen. Ben jij klaar voor the next level in business?

 
 
Klik hier voor meer informatie
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief