Na een verhuizing en grote verbouwing opent Leemans dit weekend haar deuren met een feestelijke open

Datum : 05-03-2017

 
Na een verhuizing en grote verbouwing opent Leemans dit weekend haar deuren met een feestelijke opening!
 
 

Leemans Schoenen heropent haar deuren en dat wilt u niet missen! U profiteert tijdens het feestelijke openingsweekend (t/m zondag 5 maart) van maar liefst 20% korting op de nieuwe collectie (members zelfs 25% korting) en 10% korting op reeds afgeprijsde artikelen! Mocht u dit weekend niet in de gelegenheid zijn om onze winkel binnen te stappen bent u als MeerBusiness member de gehele maand maart nog van harte welkom om te winkelen met de bovengenoemde kortingen. Zorg dat u hiervoor deze e-mail van MeerBusiness kunt tonen bij de kassa (uitgeprint of op uw smartphone).

Het nieuwe winkelconcept
In de nieuwe winkel staat ‘de beleving’ centraal, voor Leemans Schoenen een geheel nieuw concept. Dit concept is bedacht door de bekende ontwerper John Witte. Om meer beleving te creëren biedt de nieuwe winkel een soort woonkamer-effect. Mede dankzij de talloze fotolijsten en zachte banken voelt u zich helemaal thuis. Plof lekker neer op één van de banken of stoelen om even bij te komen van uw dagje shoppen en blader gemakkelijk door de volledige Leemans collectie middels één van de iPads.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe winkel? Het Leemans personeel ontvangt u met open armen en zet gerust een lekker kopje koffie voor u klaar. Wij heten u graag welkom en tonen u vol trots onze nieuwe winkel aan de Marktlaan 116 in W.C. Vier Meren.

 www.leemansschoenen.nl
 
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief