'Koken voor Ondernemers' met topkok Alfred van Dijk

Datum : 05-03-2017

MeerBusiness Koken met ondernemers bij het Oude Dykhuys

'Koken voor Ondernemers'

met topkok Alfred van Dijk

 

MeerBusiness leden zijn hier kind aan huis bij ‘Koken met Ondernemers’.Foto: Advance Photography.

Op maandag 17 juli aanstaande kunnen 14 ondernemers onder leiding van chef-kok Alfred van Dijk (44) achter het fornuis in Het Oude Dykhuys met elkaar een tongstrelend diner gaan bereiden. "Het is alweer de 24ste keer dat ik MeerBusiness leden kooktechnisch mag begeleiden en ik doe het nog steeds met veel plezier," aldus de met talloze prijzen gelauwerde topkok.

De lijst met behaalde successen is eindeloos sinds Van Dijk 26 jaar geleden bij dit bekende restaurant in Lisserbroek in dienst kwam: Prix Taittinger, Gouden Koksmuts, Gouden Koksmes en nog vele andere prijzen. "Voor een kok een zeer lange periode bij eenzelfde werkgever maar we hebben een uiterst gemotiveerd team met een prima werksfeer onder leiding van eigenaar/patroon André Geerlings, zegt Van Dijk, die ervoor zorgde dat sinds eind vorig jaar de Bib Gourmand werd binnengesleept.

Al wéér een hoofdprijs voor chef-kok Alfred van Dijk waar het hele team blij mee is. Foto: Advance Photography.

Bib Gourmand

Met name dit predicaat geeft de uitstekende prijs/kwaliteitsrelatie aan die aan de Ringvaart in Lisserbroek al jarenlang veel (vaste) gasten trekt.

Eigenaar Geerlings: "We hadden lange tijd het imago van wat oubollige ambiance en veel te ouderwetse inrichting met een stijve ontvangst maar wie dat anno nu nog steeds roept is hier de laatste vijftien jaar niet binnen geweest."

De populaire kok heeft er zin in: "MeerBusiness leden zijn hier altijd enthousiast om met elkaar een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert te bereiden. Sommigen zijn goede hobbykoks en anderen komen hier voor het eerst. Iedereen kan koken als je maar goed luistert naar de docent. Ik doe dat op een speelse manier en motiveer iedere deelnemer."

Wat de hobby's van hemzelf zijn? Motorrijden, vissen en varen en zowaar ook koken.

Jan van Grondelle

Voor de kookcursus op 17 juli hebben zich al 10 leden opgegeven.

Er kunnen 14 ondernemers deelnemen dus wie interesse heeft kan zich maar beter meteen bij MeerBusiness opgeven. Niet alleen leren koken maar ook nog eens plezier met elkaar netwerken. Dé doelstelling van MeerBusiness!

Klik hier om u aan te melden
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief