Eric van Limpt en Monique Duwel winnaars van weekend lang rijden in Lexpoint Audi Q2

Datum : 05-03-2017

 
Eric van Limpt en Monique Duwel winnaars van weekend lang rijden in Lexpoint Audi Q2
 

Hoofddorp, februari 2017- De officiële introductie van de Audi Q2 viel eind vorig jaar samen met het geslaagde MeerBusiness Kerstgala. Reden voor de Haarlemmermeerse dealer Lexpoint om dit nieuwste model van Audi daar te presenteren. Met een ludieke actie: “wie maakt de leukste selfie bij de nieuwe Audi Q2” konden de deelnemers bij Lexpoint een weekend rijden met de nieuwe Audi Q2 winnen. De ingestuurde selfie van zelfstandig ondernemers Monique Duwel (Travel Club) en Eric van Limpt (Goudsmidatelier) waren volgens Lexpoint de winnaars.

Frank Okhuijsen, Business Unitmanager Audi: “Dit nieuwe Audi-model willen wij natuurlijk graag promoten en hebben daarom deze actie bedacht. De nieuwe Audi Q2 is eind vorig jaar op de Nederlandse markt geïntroduceerd en heeft een prachtige, frisse nieuwe Audi look. De nieuwe Q2 is niet makkelijk in een hokje te stoppen, heeft een iets hogere zitpositie maar is toch ook weer geen echte SUV”. 
Afgelopen weekend kwamen Monique Duwel en Eric van Limpt hun tegoedbon bij Frank Okhuijsen verzilveren voor de autosleutels van hun tijdelijke Audi Q2. Na de sleuteloverdracht volgde nog een uitgebreide instructie, waarna Monique, Eric en de kinderen enthousiast onderweg gingen richting hun bestemming Brussel. 
Bij het terugbrengen van de Q2 gaven Monique en Eric aan dat zij onderweg heel veel bekijks hadden met hun nieuwe Audi Q2. “We zagen veel enthousiast zwaaiende mensen. De Q2 is een heerlijke reisauto met veel binnenruimte om met z’n vieren op reis te gaan en heerlijk wendbaar om in de binnenstad te manoeuvreren”, aldus Eric en Monique. Vooral vanwege het bedieningsgemak, de fijne motor en automaat combinatie wilde Eric eigenlijk de autosleutels niet meer teruggeven. Monique en Eric bedankten Lexpoint voor een fantastisch weekend Audi Q2 rijden. De ter beschikking gestelde demonstratie Audi Q2 is een 1.4 TFSI automaat (S-tronic) met 150pk, de Q2 is eventueel ook leverbaar met een 1.0 TFSI motor met 116pk, handgeschakeld of automaat. Voor informatie over deze nieuwe Q2 zijn geïnteresseerden altijd bij ons welkom en een afspraak voor een proefrit is zo gemaakt.

 
v.l.n.r. op de foto: Eric van Limpt, Monique Duwel en Justin van Limpt (winnaars) en Frank Okhuijsen (Business Unit Manager Audi)
 
 
www.lexpoint.nl

In deze nieuwsbrief
 
  • MeerBusiness 2.0 Netwerken & Blenden bij De Wijnzaak
  • JAN©afé 9 maart, kom jij ook?
  • MeerBusiness Netwerken en Dineren met ondernemers Hyatt hotel
  • Andere Blik op de Zaak in Het Cultuurgebouw.
  • Noord-Hollandse Startups maken kans op begeleidingstraject crowdfunding
  • Persbericht heropening Leemans Schoenen
  • Monday Mingle - Cherry Blossom Edition Hyatt Place Amsterdam Airport
  • MeerBusiness Netwerk- en Haringparty Claus
  • MeerBusiness Koken met ondernemers bij het Oude Dykhuys
  • Save the date>>> MeerBusiness 2.0 Golf Event 2017
  • MeerBusiness 2.0 Netwerkborrel Westeinder Water Week 2017
  • 2e Intertraining Netwerk- en Mosselparty
  • Persbericht Lexpoint: Winnaars weekend lang rijden in lexpoint Audi Q2
  • Méér Zakelijk Magazine
  • Winnaar ondernemersprijs Haarlemmermeer 2016 op weg naar de Alpe d'HuZes 2017
  • Save the date>>>Debat over de landelijke verkiezingen
 
 

 

MeerBusiness 2.0 Netwerken & Blenden bij De Wijnzaak
 

Wijn verbindt! Wat is er mooier dan netwerken onder het genot van een mooi glas rode wijn. Niet zomaar een glas wijn, maar een wijn die je zelf samenstelt.

 
Maandagavond 6 maart van 19.30 -21.30 uur organiseert MeerBusiness in samenwerking met partner De Wijnzaak een workshop wijnblenden, uitsluitend voor genodigden, members & partners van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol!
Een leerzame, leuke en nuttige avond waar je leert hoe de lekkerste rode wijn wordt samengesteld uit diverse druivensoorten. Zelf je ideale wijn samenstellen en proeven natuurlijk.
Je gaat naar huis met je eigen fles wijn inclusief gepersonaliseerd etiket!

 

Het programma:

  • 19.00 uur - ontvangst met een lekker glaasje bubbels - netwerken
  • 19.30 uur - korte uitleg over wijn maken en samenstellen van wijn uit diverse druivensoorten 
  • 20.00 uur - assembleren – mengen – proeven 
  • 21.00 uur - vullen van je eigen fles wijn, kurk op de fles, eigen etiket erop  
  • 21.15 uur - prijsuitreiking lekkerste wijn 

21.30 uur - naar huis met je eigen fles wijn      

 

 

Kosten: € 40,- ex.btw. Voor Members/Sponsors/Partners van MeerBusiness € 35,- ex btw.

 

Het aantal plaatsen is beperkt, wees er snel bij ! 

De workshop wordt gegeven bij De Wijnzaak, Wijkermeerstraat 27, Hoofddorp Noord (gratis parkeren).  

 
Klik hier om u aan te melden
 
 

 
JAN©afé:

   BOVEN DE LIJN
                                                                           - BERRY KOELEMAN -

Beste ondernemer,

Op donderdag 9 maart is er weer een Jan©afé en zijn de deuren vanaf 16.30u geopend. Deze keer zal het Jan©afé in het teken staan van Boven de Lijn en hoe je door deze methodiek een nog succesvoller bedrijf en een 9+ gevoel bij je team(s) kunt creëren.

Het leven kent hoogte- en dieptepunten. Zelfs de meest succesvolle ondernemers lopen wel eens vast in hun werk en/of privéleven. Vaak zijn ze, zonder het te beseffen, ‘onder de lijn’ beland. Ze klagen, zijn ongelukkig en voelen zich slachtoffer van de situatie. De kunst is om in zo’n geval weer ‘boven de lijn’ te komen. Want mensen die boven de lijn zijn, maken het verschil in deze wereld. Ze zijn integer, authentiek, toegewijd en betrokken. Ze spreken waardering uit en nemen 100% verantwoordelijkheid voor hun gedrag en acties. Daardoor zijn ze persoonlijk én zakelijk succesvol.

Humorvol, interactief en altijd goed voor een glimlach bij de toehoorders – dat zijn de lezingen van Berry Koeleman. Als geen ander weet hij ambitieuze leiders en teams te inspireren om boven de lijn te leven en te werken. Wie een lezing van deze ondernemer heeft bijgewoond, wil nog maar één ding: het beste uit zichzelf (en zijn team) halen.

Berry Koeleman is de geestelijk vader van de methodiek en auteur van het boek Boven de Lijn en ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor ondernemers die verder willen groeien en nog succesvoller willen zijn. Met de door hem ontwikkelde methodiek traint en adviseert hij ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.

Wil jij een nog betere ondernemer en/of manager worden met een succesvoller, gezonder en gelukkiger team op de werkvloer? Kom naar het Jan©afé op donderdag 9 maart!

Met vriendelijke groet,
JAN©


Informatie
Datum: 9 maart 2017
Tijd: 16.30 t/m 19.00 uur
Locatie: Loetje aan ’t IJ
Adres: Werfkade 14, 1033 RA Amsterdam
 
Klik hier om u aan te melden
 
 
MeerBusiness Netwerken en Dineren met ondernemers Hyatt hotel
 

Het Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel is dinsdag 14 maart opnieuw gastheer van MeerBusiness H&S en Amstelland 2.0 voor dineren met ondernemers. Onder het genot van een heerlijk menu, samengesteld door de Chef-koks van het Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel, kunt u heerlijk netwerken. Inloop vanaf 17.00 uur!

Kosten: € 95,- ex.btw. Voor Members/Sponsors/Partners van MeerBusiness € 90,- ex btw.    

Bekijk hier het menu

 
Klik hier om u aan te melden
 
 
Andere Blik op de Zaak in Het Cultuurgebouw.
 

Schrijf u hier in

 
 
Noord-Hollandse Startups maken kans op begeleidingstraject crowdfunding
 

 

Ben jij een (startende) ondernemer en op zoek naar jouw ‘crowd’ en financiering voor een innovatief of duurzaam project? Als ondernemen in je bloed zit dan is crowdfunding eigenlijk een logische keuze. Je financiert je onderneming en je creëert betrokkenheid, interactie en ambassadors for life. Wegens daverend succes is het begeleidingstraject van de Provincie Noord-Holland voor de derde keer verlengt. Ga deelnemers zoals Peerby die 2 miljoen ophaalde in een week of OmaPost die eenzaamheid onder ouderen succesvol verdrijft achterna. Maak gebruik van deze unieke kans om te leren crowdfunden en meld je aan. De Provincie en Douw&Koren Crowdfunding Agency kiezen 10 aanmeldingen uit die komende kwartaal worden begeleid door een ervaren crowdfunding coach. 

Innovatieve startups

Van 18 januari tot 5 april 2017 kunnen innovatieve ondernemers met een duurzame en/of innovatieve insteek in Noord-Holland hun crowdfunding project voorleggen aan de provincie via een online formulier.  Uit deze aanmeldingen zal de provincie in samenwerking met Crowdfunding Agency Douw&Koren 10 innovatieve ondernemingen met een duurzaam karakter selecteren om deel te nemen aan het programma. De geselecteerden worden intensief begeleid bij het maken van hun eigen campagnes door ervaren crowdfunding coaches van Douw&Koren. Deze begeleiding bestaat uit twee workshops en 10 uur individuele coaching. Het begeleidingstraject start op 11 april 2017.

 

Ondernemen met de crowd

De impact van crowdfunding, nu en in de toekomst, beperkt zich niet tot financiering alleen. Crowdfunding mobiliseert de crowd om te participeren in startups, en slaat daarmee een brug tussen ondernemers en hun crowd. Investeerders tonen zich betrokken bij hun investering: ze denken met ondernemers mee, worden de eerste klanten, geven feedback en leggen contacten. Maar de opkomst van crowdfunding gaat niet vanzelf. De kloof tussen ‘gehoord hebben van’ crowdfunding en weten of en hoe crowdfunding voor een specifiek project kan worden ingezet is groot. Veel ondernemers realiseren zich niet dat crowdfunding allicht ook voor hun type onderneming kan werken en al helemaal niet welke opeenvolgende acties verricht moeten worden om succesvol te zijn in crowdfunding. De mate waarin startups en mkb’ers komend jaar goede voorbeelden van ‘collega’s’ in dezelfde branche zien langskomen, kennis over crowdfunding wordt gedeeld en steeds meer ‘met de crowd’ wordt ondernomen gaat bepalen of de groei van crowdfunding gaat doorzetten.

 

Het aanjaagprogramma 

Afgelopen 1,5 jaar is zichtbaar geworden hoe zeer de provincie Noord-Holland een faciliterende, katalyserende rol kan hebben voor ondernemers door crowdfunding te stimuleren en werd met succes een aanjaagprogramma doorlopen. Dit programma van de provincie genereerde de afgelopen 1,5 jaar meer dan 4.000 investeerders die gezamenlijk meer dan 3,5 miljoen euro bij elkaar brachten voor meer dan 10 ondernemingen. Zo haalde deelplatform Peerby ruim 2 miljoen euro op voor hun nieuwe huurdienst en konden de heren van Spaac de productie van hun elektrische fietsen realiseren met de crowd. Naast de begeleiding van deze succesvolle crowdfunding campagnes, werden meer dan 1.000 ondernemers geïnspireerd door deze voorbeeldcases. Wegens succes wordt het aanjaagprogramma komend jaar verlengd en maken nog eens 10 ondernemers kans op crowdfunding begeleiding.

 

Ben jij een innovatieve startup of ondernemer en ben jij klaar om te crowdfunden? 

 
 
Klik hier om u aan te melden
 
 
Na een verhuizing en grote verbouwing opent Leemans dit weekend haar deuren met een feestelijke opening!
 
 

Leemans Schoenen heropent haar deuren en dat wilt u niet missen! U profiteert tijdens het feestelijke openingsweekend (t/m zondag 5 maart) van maar liefst 20% korting op de nieuwe collectie (members zelfs 25% korting) en 10% korting op reeds afgeprijsde artikelen! Mocht u dit weekend niet in de gelegenheid zijn om onze winkel binnen te stappen bent u als MeerBusiness member de gehele maand maart nog van harte welkom om te winkelen met de bovengenoemde kortingen. Zorg dat u hiervoor deze e-mail van MeerBusiness kunt tonen bij de kassa (uitgeprint of op uw smartphone).

Het nieuwe winkelconcept
In de nieuwe winkel staat ‘de beleving’ centraal, voor Leemans Schoenen een geheel nieuw concept. Dit concept is bedacht door de bekende ontwerper John Witte. Om meer beleving te creëren biedt de nieuwe winkel een soort woonkamer-effect. Mede dankzij de talloze fotolijsten en zachte banken voelt u zich helemaal thuis. Plof lekker neer op één van de banken of stoelen om even bij te komen van uw dagje shoppen en blader gemakkelijk door de volledige Leemans collectie middels één van de iPads.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe winkel? Het Leemans personeel ontvangt u met open armen en zet gerust een lekker kopje koffie voor u klaar. Wij heten u graag welkom en tonen u vol trots onze nieuwe winkel aan de Marktlaan 116 in W.C. Vier Meren.

 www.leemansschoenen.nl
 
 
Monday Mingle - Cherry Blossom Edition Hyatt Place Amsterdam Airport
 
 
 Klik hier voor de uitnodiging
 
 Hyatt Place Amsterdam Airport
 
 
Haring happen tijdens de MeerBusiness netwerk- en haringparty op 28 juni 2017

     

De MeerBusiness Netwerk- en Haringparty behoort tot de top van de haringparty’s in Nederland. Dit jaar zal haringparty plaatsvinden op woensdag 28 juni vanaf 16.00 uur bij Claus in Hoofddorp. MeerBusiness organiseert dan voor de 13e keer deze netwerkbijeenkomst ter gelegenheid van de komst van de nieuwe haring. 

Nieuwe haring happen, bestaande relaties ontmoeten en nieuwe contacten opdoen. Eerdere edities van de netwerk- en haringparty waren grote regionale successen, waarbij alles in het teken staat van méér business genereren voor alle aanwezige ondernemers. Gerco Tolsma van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol is druk bezig met de organisatie van de komende editie. ‘Momenteel werken wij aan de invulling van het programma van de netwerk- en haringparty. Met inspirerende sprekers en interessante stands van bedrijven verwachten we ook dit jaar weer een succesvolle editie met ongeveer 800  ondernemers uit de regio. Ondernemers die hun bedrijf willen presenteren aan aanwezigen tijdens de haringparty kunnen voor een aantrekkelijk tarief een ruimte huren’. 
 

 

Claus in Hoofddorp is sinds de eerste editie de vaste locatie van de MeerBusiness netwerk- en haringparty. Met diverse multifunctionele zalen, twee sfeervolle restaurants, een casino, drie gloednieuwe escape rooms en 20 moderne bowlingbanen is Claus een toonaangevende leisure- en eventlocatie in Nederland. Daarnaast werkt Claus al vele jaren nauw samen met MeerBusiness. General manager van Claus, Robert Aukes: ‘Met de netwerk- en haringparty 2017 brengen we netwerkende ondernemers samen in Hoofddorp. Persoonlijk kwalitatief contact staat bij Claus en MeerBusiness beide voorop. Dit verbindt ons en zorgt al jaren voor een optimale en succesvolle samenwerking’. 
 
Wilt u zich aanmelden voor een bedrijfsstand of als aanwezige op de MeerBusiness netwerk- en haringparty? Neem contact op met Gerco Tolsma via gerco@meerbusiness.nl of meld u aan op www.haarlemmermeer.meerbusiness.nl. 
 

 

Courtyard biedt de gelegenheid om een kamer te boeken:
 
  • Hotelkamers- single use € 139,00 incl. ontbijt en excl. stadsbelasting (i.p.v. € 159,00)
  • Hotelkamers- double use € 149,00 incl. ontbijt en excl. stadsbelasting
 
 
Mocht u een kamer  willen reserveren, kan dit via reserveringencourtyard@claus.nl. Contactpersoon hiervoor is Tijn van de Sande.

 

 
 
 
MeerBusiness Koken met ondernemers bij het Oude Dykhuys
 

'Koken voor Ondernemers'

met topkok Alfred van Dijk

 

MeerBusiness leden zijn hier kind aan huis bij ‘Koken met Ondernemers’.Foto: Advance Photography.

Op maandag 17 juli aanstaande kunnen 14 ondernemers onder leiding van chef-kok Alfred van Dijk (44) achter het fornuis in Het Oude Dykhuys met elkaar een tongstrelend diner gaan bereiden. "Het is alweer de 24ste keer dat ik MeerBusiness leden kooktechnisch mag begeleiden en ik doe het nog steeds met veel plezier," aldus de met talloze prijzen gelauwerde topkok.

De lijst met behaalde successen is eindeloos sinds Van Dijk 26 jaar geleden bij dit bekende restaurant in Lisserbroek in dienst kwam: Prix Taittinger, Gouden Koksmuts, Gouden Koksmes en nog vele andere prijzen. "Voor een kok een zeer lange periode bij eenzelfde werkgever maar we hebben een uiterst gemotiveerd team met een prima werksfeer onder leiding van eigenaar/patroon André Geerlings, zegt Van Dijk, die ervoor zorgde dat sinds eind vorig jaar de Bib Gourmand werd binnengesleept.

Al wéér een hoofdprijs voor chef-kok Alfred van Dijk waar het hele team blij mee is. Foto: Advance Photography.

Bib Gourmand

Met name dit predicaat geeft de uitstekende prijs/kwaliteitsrelatie aan die aan de Ringvaart in Lisserbroek al jarenlang veel (vaste) gasten trekt.

Eigenaar Geerlings: "We hadden lange tijd het imago van wat oubollige ambiance en veel te ouderwetse inrichting met een stijve ontvangst maar wie dat anno nu nog steeds roept is hier de laatste vijftien jaar niet binnen geweest."

De populaire kok heeft er zin in: "MeerBusiness leden zijn hier altijd enthousiast om met elkaar een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert te bereiden. Sommigen zijn goede hobbykoks en anderen komen hier voor het eerst. Iedereen kan koken als je maar goed luistert naar de docent. Ik doe dat op een speelse manier en motiveer iedere deelnemer."

Wat de hobby's van hemzelf zijn? Motorrijden, vissen en varen en zowaar ook koken.

           

Jan van Grondelle 

Voor de kookcursus op 17 juli hebben zich al 10 leden opgegeven.

Er kunnen 14 ondernemers deelnemen dus wie interesse heeft kan zich maar beter meteen bij MeerBusiness opgeven. Niet alleen leren koken maar ook nog eens plezier met elkaar netwerken. Dé doelstelling van MeerBusiness!

 
Klik hier om u aan te melden
 
 
 

De MeerBusiness 2.0 Golf Open 2017 komt er weer aan dinsdag 16 mei 2017

Het grootste golfevenement voor ondernemers in de regio Haarlemmermeer & Schiphol en Amstelland wordt dit jaar op dinsdag 16 mei door MeerBusiness in samenwerking met de Haarlemmermeersche Golfclub georganiseerd. Er kunnen totaal 60 ondernemers meedoen. Naast een Texas Scramble wedstrijd wordt er ook een Master Clinic programma georganiseerd voor ondernemers die geen golfvaardigheidsbewijs hebben.

Volgens Vera van den Berg van de Haarlemmermeersche Golfclub is dit een traditionele sportieve netwerkdag voor ondernemers die altijd veel sportieve deelnemers trekt. De ondernemers wordt een volledig dagprogramma geboden, met een 18 holes wedstrijd, een netwerkborrel en diner, aansluitend een prijsuitreiking met mooie prijzen. Wilt u ook nog aan de wedstrijd of clinic meedoen, mail dan snel de juiste bijlage retour naar gerco@meerbusiness.nl

 

Klik hier om het Golf Event inschrijfformulier te downloaden

Klik hier om het Master Clinic inschrijfformulier te downloaden

 

 
 
 
MeerBusiness 2.0 Netwerkborrel Westeinder Water Week 2017

Van 28 juni t/m 3 juli is er weer de Westeinder Water Week in Aalsmeer.
Tijdens deze week ontdekken liefhebbers van watersport, ontspanning en prachtige natuur wat de Westeinderplassen allemaal te bieden hebben.

Op 29 juni organiseert MeerBusiness Amstelland als onderdeel van de  Westeinder Water Week 2017 een Ondernemersevent aan de Westeinderplassen, inclusief BBQ. Meer informatie volgt.

Prijs: € 47,50 excl btw voor members en partners
En voor niet-members: € 55,00 excl. btw           

Klik hier om U aan te melden
 
 
2e Intertraining Netwerk- en Mosselparty
 
 

De Intertraining Netwerk- & Mosselparty 12 september 2017

 

Dinsdag 12 september staat de tweede editie van De Intertraining Netwerk- & Mosselparty op de agenda. Met Bar- Steakhouse d’Oude Molen als locatie zullen de aanwezige ondernemers elkaar op een informele en gezellige manier ontmoeten. Uiteraard onder het genot van een drankje en, de naam zegt het al, heerlijke mosselen. 

Spreekt dit jou aan? Kijk dan op De Rustende Jager voor meer informatie en het kopen van kaarten. 
  • Wat: De Intertraining Netwerk- & Mosselparty
  • Datum: Dinsdag 12 september
  • Locatie: Bar- Steakhouse d’Oude Molen, Madeliefstraat 1, 2153 EW Nieuw-Vennep
  • Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur
  • Kosten: €25,- (inclusief onbeperkt eten en drinken)*.
Leden van de ondernemersverenigingen vertegenwoordigd in het HOP & MeerBusiness H/S betalen slechts €20,- per kaart. 

Dit evenement wordt georganiseerd door Gromax Verhuur en MeerBusiness Haarlemmermeer/Schiphol in samenwerking met De Rustende Jager en Bar- Steakhouse d’Oude Molen.
 
 
 Klik hier voor meer informatie, kaarten en/of samenwerkingsmogelijkheden op:
 
 
 
 
 
 
Eric van Limpt en Monique Duwel winnaars van weekend lang rijden in Lexpoint Audi Q2
 

Hoofddorp, februari 2017- De officiële introductie van de Audi Q2 viel eind vorig jaar samen met het geslaagde MeerBusiness Kerstgala. Reden voor de Haarlemmermeerse dealer Lexpoint om dit nieuwste model van Audi daar te presenteren. Met een ludieke actie: “wie maakt de leukste selfie bij de nieuwe Audi Q2” konden de deelnemers bij Lexpoint een weekend rijden met de nieuwe Audi Q2 winnen. De ingestuurde selfie van zelfstandig ondernemers Monique Duwel (Travel Club) en Eric van Limpt (Goudsmidatelier) waren volgens Lexpoint de winnaars.

Frank Okhuijsen, Business Unitmanager Audi: “Dit nieuwe Audi-model willen wij natuurlijk graag promoten en hebben daarom deze actie bedacht. De nieuwe Audi Q2 is eind vorig jaar op de Nederlandse markt geïntroduceerd en heeft een prachtige, frisse nieuwe Audi look. De nieuwe Q2 is niet makkelijk in een hokje te stoppen, heeft een iets hogere zitpositie maar is toch ook weer geen echte SUV”. 
Afgelopen weekend kwamen Monique Duwel en Eric van Limpt hun tegoedbon bij Frank Okhuijsen verzilveren voor de autosleutels van hun tijdelijke Audi Q2. Na de sleuteloverdracht volgde nog een uitgebreide instructie, waarna Monique, Eric en de kinderen enthousiast onderweg gingen richting hun bestemming Brussel. 
Bij het terugbrengen van de Q2 gaven Monique en Eric aan dat zij onderweg heel veel bekijks hadden met hun nieuwe Audi Q2. “We zagen veel enthousiast zwaaiende mensen. De Q2 is een heerlijke reisauto met veel binnenruimte om met z’n vieren op reis te gaan en heerlijk wendbaar om in de binnenstad te manoeuvreren”, aldus Eric en Monique. Vooral vanwege het bedieningsgemak, de fijne motor en automaat combinatie wilde Eric eigenlijk de autosleutels niet meer teruggeven. Monique en Eric bedankten Lexpoint voor een fantastisch weekend Audi Q2 rijden. De ter beschikking gestelde demonstratie Audi Q2 is een 1.4 TFSI automaat (S-tronic) met 150pk, de Q2 is eventueel ook leverbaar met een 1.0 TFSI motor met 116pk, handgeschakeld of automaat. Voor informatie over deze nieuwe Q2 zijn geïnteresseerden altijd bij ons welkom en een afspraak voor een proefrit is zo gemaakt.

 
v.l.n.r. op de foto: Eric van Limpt, Monique Duwel en Justin van Limpt (winnaars) en Frank Okhuijsen (Business Unit Manager Audi)
 
 
www.lexpoint.nl
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief