MeerBusiness zakenplatform promoot Concours Hippique

Datum : 12-03-2017

MeerBusiness zakenplatform
promoot Concours Hippique
 
 
Gerco Tolsma en Dick Winters (r): “MeerBusiness gaat nauw met het Concours Hippique samenwerken.” Foto: Advance Photography.
 

Om zoveel mogelijk sponsors binnen te halen voor het in juni te organiseren Concours Hippique Haarlemmermeer 2017, heeft MeerBusiness-directeur Gerco Tolsma aan voorzitter Dick Winters toegezegd het netwerk van zijn ondernemersplatform te gebruiken om leden enthousiast te maken als sponsor toe te treden tot dit unieke paardenspektakel.

Tolsma: "Helaas hebben inwoners van Haarlemmermeer het twee jaar zonder dit concours moeten doen en het is geweldig dat een nieuw bestuur dit evenement nieuw leven heeft ingeblazen. De opzet is om van het concours weer een geweldig feest te maken voor de paardensportliefhebbers maar ook voor andere bezoekers en uiteraard het Haarlemmermeerse bedrijfsleven. Reden waarom wij als MeerBusiness dan ook actief participeren."

Sponsorpakketten
Stichtingsvoorzitter Winters is blij met de steun van MeerBusiness: "Als geen ander weet dit zakenplatform op jaarbasis middels diverse activiteiten regelmatig heel veel ondernemers bij elkaar te brengen. Mooie momenten waarop uiteraard ook het belang van het Concours Hippique in onze gemeente kan worden aangekaart. Het netwerk van MeerBusiness is enorm en met publicitaire steun van deze digitale nieuwsbrieven, korte presentaties tijdens netwerkbijeenkomsten en door persoonlijke gesprekken, denken wij dat interessante sponsors kunnen worden binnengehaald. Er zijn vier sponsorpakketten, variërend van 995 euro tot en met 5.000 euro. Wat die inhouden is eenvoudig te achterhalen via www.concourshaarlemmermeer.nl. Onze bestuursleden Sjef Maessen (sjef@concourshaarlemmermeer.nl) en Paul Israel (paul@concourshaarlemmermeer.nl) zijn onder andere verantwoordelijk voor het behartigen van de sponsorbelangen. Dus wie geïnteresseerd is kan alvast een mailtje aan een van hen sturen waarna snel contact wordt opgenomen."
En Tolsma tot besluit: "MeerBusiness onderschrijft het belang van dit sportieve spektakel en zal er alles aan doen om sponsors te enthousiasmeren deel te nemen."

Jan van Grondelle.

 
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief