'Concours Hippique wordt evenement voor iedereen'

Datum : 12-03-2017

Stichtingsvoorzitter Dick Winters enthousiast:
'Concours Hippique wordt
evenement voor iedereen'

 

 
MeerBusiness zet zich actief in om sponsors voor het Concours Hippique te werven.
Foto: Advance Photography.

 
Onlangs werd in De Jonge Jager in Nieuw-Vennep de sponsorpresentatie gegeven voor het nieuwe Concours Hippique dat van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni aanstaande in het Haarlemmermeerse Bos wordt georganiseerd.
Stichtingsvoorzitter Dick Winters: "Het spektakel is bijna zo oud als de polder zelf en moest helaas twee jaar verstek laten gaan. Maar een nieuw bestuur, met inmiddels drie hoofdsponsors, maakt zich sterk om dit evenement weer groots op de kaart te zetten."


Die drie hoofdsponsors, gemeente Haarlemmermeer, JAN Accountants en de Rabobank, hebben inmiddels gezelschap gekregen van een aantal andere betrokken ondernemers, die dit paardenspektakel een warm hart toedragen. Dat bleek al tijdens de recente en zeer druk bezochte sponsorpresentatie waar het bedrijfsleven spontaan een keuze maakte uit maar liefst vier sponsorpakketten, die hier en daar grif van de hand gingen. 

VIP ondernemersborrel
Het bedrijfsleven dat zich als sponsor heeft aangemeld, of dat nog de komende paar maanden gaat doen, kan sportief netwerken op vrijdagmiddag 16 juni tijdens de speciale ondernemersborrel. Een mooi ongedwongen netwerkmoment waar ook leden van MeerBusiness bij aanwezig zijn, die zich als sponsor hebben aangemeld.
Winters: "Toen twee jaar geleden bleek dat het voormalige bestuur niet in staat bleek om dit paardenevenement financieel rond te krijgen, hebben de ondernemers Henk Koning en Jos Koeckhoven zich bij de gemeente gemeld om zo snel mogelijk een nieuwe opzet voor het concours te realiseren. Burgemeester Theo Weterings heeft zich enthousiast ingezet en mede dankzij de Gemeenteraad is er een subsidie vrijgemaakt. Nu we inmiddels ook JAN Accountants en de Rabobank als hoofdsponsors mochten verwelkomen, zijn we hard bezig om ook het verdere Haarlemmermeerse bedrijfsleven enthousiast te maken voor dit evenement. Er komt een VIP-tent en er is een ondernemersborrel dus er kan sportief worden genetwerkt. Als betrokken ondernemer in deze gemeente kun je eigenlijk niet wegblijven van dit jaarlijkse Haarlemmermeerse paardenspektakel. Wie als ondernemer interesse toont kan ervan verzekerd zijn dat wij er alles aan zullen doen om het een succes te laten worden. En dat ook MeerBusiness dit evenement promoot is geweldig."

Jan van Grondelle.
0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief