"Ik denk dat ik als Haarlemmermeerder veel voor ondernemers kan betekenen"

Datum : 15-03-2017

VVD-kandidaat Sven Koopmans over verkiezingsdag:
"Ik denk dat ik als Haarlemmermeerder
veel voor ondernemers kan betekenen"

 
 
Sven Koopmans presenteert zich aan MeerBusiness leden tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie eerder dit jaar. Foto: Advance Photography.
 

Hoofddorp - Het wordt vandaag voor Hoofddorper Sven Koopmans een extra belangrijke dag: hij mag niet alleen op zichzelf gaan stemmen maar hij hoopt dat veel Haarlemmermeerse ondernemers ook op de VVD-lijst het vakje 33 gaan aankruisen: "Ik heb mij de afgelopen maanden in onze polder op diverse locaties gepresenteerd en ik ben van mening dat ik inmiddels veel weet over wat lokale ondernemers graag willen."

Nieuwkomer en Hoofddorper Koopmans staat pal voor lagere lasten en minder bureaucratie: "Als advocaat pleitte ik al voor een gezonde en succesvolle MKB-sector, mede omdat ik uit een puur Haarlemmermeerse ondernemersfamilie kom. Ik wil mij graag inzetten voor het bedrijfsleven waarbij mijn uitgangspunt is dat ondernemers in deze dynamische Haarlemmermeer meer ruimte krijgen en met minder bureaucratie te maken krijgen."

Voorkeursstem belangrijk 
Koopmans is van mening dat de VVD veel kan betekenen voor ondernemers in het algemeen en zeker voor Haarlemmermeer in het bijzonder, wanneer hij na vandaag een plaats krijgt in de liberale fractie in de Tweede Kamer: "Denk daarbij aan forse lastenverlichting, halvering van de loondoorbetaling bij ziekte door het MKB waardoor er meer ruimte komt in een gezond personeelsbeleid. Zo kan iedereen ervan profiteren dat het land weer uit de crisis komt. Met Mark Rutte als premier hebben we een sterke onderhandelaar en een goed visitekaartje voor het Nederlands bedrijfsleven.” 
Reden waarom de VVD-kandidaat extra steun vraagt van de Haarlemmermeerse ondernemers: "Met extra voorkeursstemmen ben ik eerder verzekerd van een plek in de fractie. Ik wil advocaat en bemiddelaar zijn voor de economische vooruitgang en vrijheid voor het bedrijfsleven. De regio rond Schiphol, inclusief de vele MKB-ers die er zijn, kunnen profiteren van mij als lokaal Kamerlid. Iemand die weet wat er speelt, die kan adviseren en oplossingen kan aankaarten in Den Haag.” 

Jan van Grondelle.

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief