Haring happen tijdens de MeerBusiness netwerk- en haringparty op 28 juni 2017

Datum : 19-03-2017

De MeerBusiness Netwerk- en Haringparty behoort tot de top van de haringparty’s in Nederland. Dit jaar zal haringparty plaatsvinden op woensdag 28 juni vanaf 16.00 uur bij Claus in Hoofddorp. MeerBusiness organiseert dan voor de 13e keer deze netwerkbijeenkomst ter gelegenheid van de komst van de nieuwe haring.

Nieuwe haring happen, bestaande relaties ontmoeten en nieuwe contacten opdoen. Eerdere edities van de netwerk- en haringparty waren grote regionale successen, waarbij alles in het teken staat van méér business genereren voor alle aanwezige ondernemers. Gerco Tolsma van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol is druk bezig met de organisatie van de komende editie. ‘Momenteel werken wij aan de invulling van het programma van de netwerk- en haringparty. Met inspirerende sprekers en interessante stands van bedrijven verwachten we ook dit jaar weer een succesvolle editie met ongeveer 800ondernemers uit de regio. Ondernemers die hun bedrijf willen presenteren aan aanwezigen tijdens de haringparty kunnen voor een aantrekkelijk tarief een ruimte huren’.
 

Claus in Hoofddorp is sinds de eerste editie de vaste locatie van de MeerBusiness netwerk- en haringparty. Met diverse multifunctionele zalen, twee sfeervolle restaurants, een casino, drie gloednieuwe escape rooms en 20 moderne bowlingbanen is Claus een toonaangevende leisure- en eventlocatie in Nederland. Daarnaast werkt Claus al vele jaren nauw samen met MeerBusiness. General manager van Claus, Robert Aukes: ‘Met de netwerk- en haringparty 2017 brengen we netwerkende ondernemers samen in Hoofddorp. Persoonlijk kwalitatief contact staat bij Claus en MeerBusiness beide voorop. Dit verbindt ons en zorgt al jaren voor een optimale en succesvolle samenwerking’.
 
Wilt u zich aanmelden voor een bedrijfsstand of als aanwezige op de MeerBusiness netwerk- en haringparty? Neem contact op met Gerco Tolsma viagerco@meerbusiness.nlof meld u aan opwww.haarlemmermeer.meerbusiness.nl.
 

 

Courtyard biedt de gelegenheid om een kamer te boeken:
 
  • Hotelkamers- single use € 139,00 incl. ontbijt en excl. stadsbelasting (i.p.v. € 159,00)
  • Hotelkamers- double use € 149,00 incl. ontbijt en excl. stadsbelasting
 
 
Mocht u een kamerwillen reserveren, kan dit viareserveringencourtyard@claus.nl. Contactpersoon hiervoor is Tijn van de Sande.

 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief