Welke ondernemer maakt kans op de SHARE Award 2017?

Datum : 31-03-2017

Aanmelden nog mogelijk tot 31 maart 2017
Welke ondernemer maakt kans
op de SHARE Award 2017?
 
 
Niet alleen het bedrijfsleven doet aan duurzaamheid maar particuliere woninginitiatieven zoals Nassaupark Hoofddorp haken hier op in. Foto: Advance Photography.
 

Dit jaar reikt de gemeente Haarlemmermeer voor de zesde keer de SHARE Award uit. Dit is de prijs die aan een ondernemer uit de regio wordt toegekend als blijk van erkenning en stimulering voor pionierende ondernemers. Wie kans wil maken kan zich nog tot 31 maart aanmelden. De uitreiking vindt plaats maandag 29 mei in SugarCity Halfweg.

Ondernemers met duurzame initiatieven maken een kans om deze award binnen te slepen en daarmee te worden beloond voor hun activiteiten. 
De SHARE Award is een onderscheiding van de gemeente Haarlemmermeer in samenwerking met diverse Founders uit het bedrijfsleven, zoals Rabobank regio Schiphol, Dura Vermeer, SADC, Schenk Makelaars, Bouwland en LOG4REAL. Aanmelden is nog mogelijk tot 31 maart aanstaande.

Deelname criteria

De afgelopen jaren werd de award gewonnen door de Rigo Verffabriek, Joost Valk Architectuur, Shell Thiocrete, Park 20|20, Nijssen Recycling en Coöperatieve Vereniging Miscanthusgroep. Het thema dit jaar is Let's SHARE. 
De jury kiest uit alle inzendingen drie bedrijven die worden genomineerd. Deze drie nominaties worden woensdag 5 april bekend gemaakt. De drie kandidaten worden vervolgens uitgebreid aan de tand gevoeld en getest op hun duurzame ambities. Daarna worden de finalisten ook nog eens bezocht door een filmteam. Uiteindelijk wordt op maandag 29 mei aanstaande de winnaar bekendgemaakt tijdens het SHARE 2017 congres in SugarCity.
Voor deelname moeten bedrijven aan de volgende criteria voldoen:
gevestigd zijn in de regio Haarlemmermeer of daarmee een directe relatie hebben. Uitgesloten zijn deelname door de eerdere winnaars alsmede leden van de Stuurgroep.
Geïnteresseerde ondernemers kunnen zichzelf aanmelden door het invullen van een vragenformulier. Zie hiervoor de speciale SHARE website.

Jan van Grondelle.


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief