Hoofddorpse hotels introduceren Keukenhofbus voor hun toeristen

Datum : 31-03-2017

Unieke Keukenhof Hotelexpress ontlast Schiphol
Hoofddorpse hotels introduceren
Keukenhofbus voor hun toeristen
 
 
Toeristen van over de hele wereld die in Hoofddorpse hotels logeren kunnen met speciale shuttlebus naar de Keukenhof. Foto: Advance Photography.
 

Dat hotelgasten in Hoofddorp er eigenlijk zo lang op hebben moeten wachten is vreemd maar vanaf afgelopen donderdag hebben de directeuren van zeven hotels in Hoofddorp de handen in elkaar geslagen om hun gasten met bussen van Doelen Coach Service heen en weer naar de Keukenhof te rijden. Dat kost 24 euro per persoon, inclusief toegangskaartje.
Kinderen betalen 12,50 en de kleintjes tot 3 jaar rijden gratis mee.


Liefst twee keer per dag rijden de bussen vanaf de zeven hotels heen en weer naar Lisse.
Directeur Floris Licht van Novotel Hoofddorp: "Dat is een uniek initiatief want jarenlang moesten hotelgasten eerst naar Schiphol worden vervoerd om vanaf daar met pendelbussen heen en weer naar de Keukenhof te worden gereden. Onze gasten kunnen bij de hotels een kaartje kopen voor zowel de bus en als voor de entree van de Keukenhof.

 
 
Ook dit jaar nodigt de Keukenhof weer uit tot een kleurrijk spektakel voor iedereen. 
Foto: Advance Photography.
 
 Gemeente omarmt initiatief
Ook hoteldirecteur Mike Steggerda van NH Airport Schiphol/Hoofddorp is een van de initiatiefnemers: "Wij zitten weliswaar dichtbij de luchthaven maar het vreemde tot nu toe was dat wij elk jaar onze gasten daar eerst naar toe moesten brengen met onze eigen shuttlebus waarna wij ze dan eigenlijk een uurtje later per touringcar over de A4 naar Lisse zagen rijden. Dat is niet klantvriendelijk en vandaar dat wij met zeven hotels dit project hebben gestart. Andere hotels die in het project participeren zijn onder andere Crowne Plaza Hoofddorp en Marriott Hoofddorp." 
De gemeente Haarlemmermeer heeft gretig ingehaakt op dit initiatief en heeft inmiddels banners geplaatst in de lobby's van de zeven hotels.
De eerste ritten starten om 9 uur bij NH en dan via een speciale route langs de overige hotels naar de Keukenhof. 
In hoeverre de te openen VVV-balie in boekhandel Stevens in Hoofddorp er op termijn bij betrokken wordt is nog niet bekend. De bussenservice rijdt vanaf 23 maart tot en met 21 mei. En nu maar hopen op zonnige en droge dagen in de Bollenstreek!

Jan van Grondelle 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief