Jaarlijkse MeerBusiness Golfdag voor spelers en clinicdeelnemers

Datum : 25-04-2017

 Dinsdag 16 mei 2017 Haarlemmermeersche Golfclub
Jaarlijkse MeerBusiness Golfdag
voor spelers en clinicdeelnemers

 
 
Golfpro’s Marloes Olling en Wouter Voskamp: “Wij gaan er een gezellige en leerzame MeerBusiness golfclinic van maken.” Foto: Advance Photography.
 

Op dinsdag 16 mei kan er weer sportief worden genetwerkt door ondernemers uit Haarlemmermeer en de regio. Dan vindt de jaarlijkse MeerBusiness Golfdag plaats voor maximaal 40 spelers en 20 clinicdeelnemers. Mooi moment niet alleen voor wedstrijdspelers maar ondernemers die nog nooit hebben gegolfd kunnen die dag onder de bezielende leiding van de golfpro's Wouter Voskamp en Marloes Olling kennismaken met de beginselen van het golfspel. Inschrijven kan vanaf nu.

Clubmanager Vera van den Berg is verheugd dat dit unieke Golfevent weer op 'haar' baan in Haarlemmermeer plaatsvindt: "De fairways en greens liggen er nu al uitstekend bij zo vroeg in de lente dankzij het fraaie weer en de inzet van onze greenkeepers. Op 16 mei zal dit nog veel beter zijn dus het wordt net zoals in andere jaren zondermeer weer een uitstekend moment voor leden van MeerBusiness om hier te spelen en om kennis te maken met de golfsport voor degenen die dat tot nu toe nog niet hebben kunnen doen."

Nu al inschrijven
Ook MeerBusiness-directeur Gerco Tolsma is blij met de medewerking van de Haarlemmermeersche Golfclub: "Als medesponsor van ons netwerkplatform heeft men ons een prima voorstel gedaan om een aantrekkelijk sport- en culinairprogramma samen te stellen zodat wij de deelnameprijs op slechts 195 euro kunnen houden. Dat is inclusief een 18-holes wedstrijd, koffie of thee met gebak bij aankomst, lunchpakket voor de spelers en een lunchbuffet voor de clinicdeelnemers. 

Tijdens de wedstrijd is er baancatering en na afloop uiteraard drankjes gevolgd door een smakelijk voorjaarsmenu en alle gelegenheid om te netwerken. Wie als bedrijf nog wil inhaken om met ons op deze dag samen te werken en er reclame-uitingen te realiseren, is van harte welkom mits men dat tijdig aan ons meedeelt. Wij zijn verheugd dat De Wijnzaak uit Hoofddorp wederom mooie wijnen sponsort want de eigenaren Ron Pointl en Jeroen Peters hebben iets moois geselecteerd. Inschrijvingen kunnen vanaf nu plaatsvinden want het aantal deelnemers aan de wedstrijd en de clinic is beperkt tot respectievelijk 40 en 20 personen. Opnieuw dus een sportief moment om met elkaar als ondernemers op deze prachtige locatie sportief en zakelijk gezellig en zakelijk nuttig bij elkaar te zijn. "

 
 
Op de MeerBusiness prijzentafel pronken op 16 mei aantrekkelijke waarderingen voor golfprestaties. Foto: Advance Photography.
 
 Jan van Grondelle.
 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief