Nieuw bij Leemans: Dune London!

Datum : 25-04-2017


 

 

 

Leemans Schoenen introduceert: Dune London! Een stijlvol Brits schoenenmerk met zomerse sandalen, elegante instappers en klassieke pumps in verschillende kleuren. Het merk is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een groot begrip in het Verenigd Koninkrijk. Zelfs Kate Middleton wordt regelmatig gespot met de Dune London collectie aan haar voeten! En nu kunt u deze Britse stijl ook in Nederland ontdekken, met de Dune London collectie bij Leemans Schoenen! Kom langs in één van de Leemans Schoenen winkels met Dune London om de collectie te bewonderen of bezoek de Leemans Schoenen webshop via www.leemansschoenen.nl/dune-london/.

Dune London lente/zomer 2017 collectie
Het merk Dune London kenmerkt zich als “betaalbare luxe”. De schoenen zijn van hoge kwaliteit en hebben trendy designs, en daarnaast zijn ze tegen een goede prijs te verkrijgen. De winkels van Leemans Schoenen zijn één van de eerste verkooppunten in Nederland waar dit merk aangeboden wordt. Het lente/zomer 2017 aanbod bestaat voor een groot deel uit pumps en sandalen. Het is een zeer kleurrijke collectie, met zowel zachte kleuren als felle kleuren en prints. Ieder model heeft wel een detail dat de schoen bijzonder maakt. Denk hierbij aan studs, gespjes, kwastjes en meer!

Val in de prijzen met jouw eigen Dune London schoenen!
Vanaf maandag 27 maar t/m 16 april verloten wij onder alle Dune London aankopen een prachtige prijs: een stedentrip naar Londen, hét shopping paradijs van Europa! Alles wat jij hoeft te doen om kans te maken is jouw klantenpas te scannen bij uw aankoop in de Leemans winkel. In de webshop maakt u een gratis account aan, of logt u in met uw reeds bestaande webshopaccount, om kans te maken.

 
  www.leemansschoenen.nl

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief