Lexpoint reikt weekend cabriorijden uit aan Bouwmaat Hoofddorp WOW-Week winnaar

Datum : 23-05-2017


 
 
 

Hoofddorp, april 2017 – Ook dit jaar was een van de prijzen tijdens de geslaagde WOW-Week van Bouwmaat Hoofddorp, een weekend rijden in een cabriolet van Audi- en Volkswagendealer Lexpoint. In het bijzijn van Karel de Kriek (Vestigingsmanager van Bouwmaat Hoofddorp) en Theo van der Vossen (Business Unit Manager Volkswagen Bedrijfswagens bij Lexpoint) kreeg Sjon Sari van Sjon Construction de bijbehorende cheque overhandigd. De Hoofddorpse constructeur gaf aan de prijs op een zonnig weekend te willen inzetten om er gezellig met het gezin op uit te trekken. 

Hij vertelt: “Ik werk nu drie en een half jaar in Nederland en construeer en renoveer woningen en bedrijfspanden in opdracht van zowel particulieren als van de onroerend goed branche. De klussen worden aangepakt door gebruik te maken van een vast team ZZP-ers van 16 man. Oorspronkelijk kom ik uit Hongarije. Voor ik in Nederland terecht kwam heb ik 18 jaar gewerkt en gewoond in Canada. Ik koop al die tijd veel van mijn spullen bij diverse Bouwmaat vestigingen. De meeste hier in Hoofddorp. Ze verkopen er alles wat ik nodig heb en het zijn super-relaxte mensen. Het is het totaalpakket dat mij hier bij de vestiging van Bouwmaat in Hoofddorp bijzonder aanspreekt. Normaal kom ik er bijna iedere dag en soms meerdere malen per dag voor vele verschillende bouwmaterialen variërend van de fundering tot de dakpannen aan toe. Er is prima contact met de medewerkers, er wordt meegedacht en zij regelen alles van de offerte t/m de levering. Op dit moment wordt een Haarlems project bijna afgerond waar 6 studio`s zijn gerealiseerd in een voormalig winkelpand nabij het station. Ook de renovatie van een landhuis in Heemstede begint al flink vorm te krijgen.

Theo van der Vossen: “Wij hebben jaren een unieke samenwerking met Bouwmaat Hoofddorp. Als bedrijven zijn we bijna buurman en ondernemers die bij Bouwmaat komen, zijn in potentie ook klant voor een Volkswagen bedrijfswagen. Sjon liet dan ook direct zijn oog vallen op de nieuwe Crafter van Volkswagen in de showroom van Lexpoint. Feit is dat wij met deze actie elkaars krachten bundelen en versterken. Omdat Lexpoint natuurlijk ook de personenauto’s van Audi en Volkswagen vertegenwoordigt is het leuk om een weekendje cabrio-rijden met een model van een van deze merken aan te bieden.”

Sjon Sari glundert en is erg enthousiast over het weekendje weg. Het wordt een unieke ervaring. Echt een hele leuke verassing. In een zonnig weekend is hij van plan zijn vrienden te bezoeken in Den Haag en te paraderen met open dak over de boulevard richting de zeehaven van Scheveningen. Dat wordt genieten!
Na het succes van deze WOW-Week maakt Bouwmaat Hoofddorp zich al weer op voor de volgende actie: Alles voor schilderen. Dit keer voornamelijk gericht op onze schilders. Vakmensen die altijd op zoek zijn naar de juiste producten tegen een scherpe prijs. Verder doen wij er alles aan om hun vakkennis te vergroten, door middel van workshops met onze leveranciers. Verder hebben wij al weer de nodige themaweken en demonstraties op de rol staan. Bouwmaat Hoofddorp biedt iedere 4 weken andere aanbiedingen, leuke loyaliteitsprogramma’s en een hoge servicegraad voor onze zakelijke klanten: De ZZP-ers en bedrijven die actief zijn in de bouw met een KvK inschrijving”, besluit Karel de Kriek.

 
 
www.lexpoint.nl
 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief