Voel je welkom op DE netwerkborrel zonder lidmaatschapsverplichtingen voor netwerkende ondernemers..

Datum : 23-05-2017

Voel je welkom op DE netwerkborrel zonder lidmaatschapsverplichtingen voor netwerkende ondernemers en ondernemende netwerkers.


 

Met ingang van 2017 wordt iedere eerste donderdag van de maand een netwerkborrel georganiseerd op Park10 in de “ Dutch Designs Lounge” (bovenaan de trap linksaf). 

Park10: de inspirerende plaats voor sport, business en fun, is gelegen in Park 21 aan de nieuwe Molenaarslaan 10 in Hoofddorp.

Om op Park10 te netwerken hoef je niet lid te worden van een (extra) businessclub. De leden van MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Haarlemmermeer & Schiphol worden van harte uitgenodigd om mee te netwerken op deze Park10 Netwerkborrel.
Het concept is simpel: je komt en neemt je visitekaartje mee. In ruil voor je visitekaartje krijg je consumptiemuntjes voor 2 drankjes en een (uitgebreid) hapje aangeboden door de sponsoren van de avond.

Iedere netwerkborrel wordt gesponsord door een of twee ondernemers die op de netwerkborrel hun bedrijf zullen pitchen. Zij worden de trotse bezitter van de ingeleverde visitekaartjes. 

De eerstvolgende borrel vindt bij uitzondering niet plaats op donderdag (4 mei) maar op vrijdag 5 mei
De borrel begint om 18:00 uur
Deze avond is de gastheer Harm Scholte van MeerBBQ. Gedurende de avond zal deze gastheer een pitch geven waarin hij zijn onderneming MeerBBQ aan u voorstelt.
Leuke bijkomstigheid is dat je aansluitend aan de netwerkborrel gratis kunt genieten van een wedstrijd van het 1e team van Hoofddorp Pioniers.
 



foto Paul Stodart Pioniers
 
Bekijk hier de site van Park10

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief