Nog enkele plaatsen beschikbaar voor MeerBusiness Golfdag 2017

Datum : 23-05-2017

Dinsdag 16 mei 2017 Haarlemmermeersche Golfclub
Nog enkele plaatsen beschikbaar
voor MeerBusiness Golfdag 2017
 

Ook de golfpro’s Marloes Offers en Wouter Voskamp weten hoe belangrijk het putten is! Foto: Advance Photography.
 

Het aantal aanmeldingen voor de jaarlijkse sportieve netwerkgolfdag van MeerBusiness biedt mogelijkheden om op dinsdag 16 mei een aantal interessante ondernemers te ontmoeten, zowel tijdens de clinic als gedurende de 18-holes wedstrijd.
Wie nog even op het mooie weer heeft gewacht: het fraaie golfweer komt er aan dus voor zover u nog niet heeft ingeschreven: doe dat zo snel mogelijk want er is plaats voor maximaal 40 spelers en 20 clinicdeelnemers.



Clubmanager Vera van den Berg: "Onze baan ligt er inmiddels weer prima bij, het gras is goed gegroeid, onze bunkers zijn voorzien van nieuw zand en de greenkeepers zullen ervoor zorgen dat de wedstrijdspelers dinsdag 16 mei een hoogwaardige baan kunnen bespelen.
Het wordt zondermeer weer een mooi toernooi voor ondernemers uit Haarlemmermeer en de regio."

Clinic voor golfgeïnteresseerden
Mooi moment ook voor diegenen die nog niet golfen maar de fijne kneepjes van de golfsport eens willen meemaken. Daarvoor heeft MeerBusiness twee golfpro's beschikbaar: Wouter Voskamp en Marloes Olling. Zij laten de deelnemers kennismaken met de beginselen van het golfspel. Trouwens, wie al een paar jaar speelt en in teamverband zijn of haar speeltechniek wil verbeteren, kan uiteraard ook deelnemen aan deze clinic.
MeerBusiness-directeur Gerco Tolsma: "Evenals in andere jaren wordt deze sportieve dag weer een uitstekend moment voor onze leden om hier te spelen of om kennis te maken met de golfsport voor degenen die dat tot nu toe nog niet hebben kunnen doen. Na het sportieve deel is er een gezellige nazit op de 19e hole, oftewel het clubhuis. Met allereerst een gastvrije ontvangst met drankje en hapje; mogelijkheid om zich daarna te douchen en om te kleden en aansluitend een 3-gangendiner en uiteraard de prijsuitreiking voor spelers en clinicdeelnemers. Kortom: maak kennis met andere sportieve ondernemers en geniet van een inspirerende dag op deze fraaie golfbaan in Haarlemmermeer."
Inschrijven: deelname voor deze dag kost slechts 185 euro(ex btw), met koffie of thee en gebak bij aankomst, lunch(pakket), baancatering, drankjes en mooie wijnen van De Wijnzaak en fraaie prijzen van ondermeer Patrick Vergeer (Kadoburo).

 
 
Elke golfclinic trekt bij MeerBusiness altijd een groep enthousiaste deelnemers


Jan van Grondelle.
 
  www.kadoburo.nl
 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief