Rotary Bedrijvensportdag 13 mei voor het goede doel

Datum : 23-05-2017

Muziektherapie voor dementerende ouderen
Rotary Bedrijvensportdag
13 mei voor het goede doel
 

Zaterdag 13 mei 2017 is het na een aantal jaren weer zover: die dag vindt de fameuze Rotary Haarlemmermeer Schiphol Bedrijvensportdag plaats! 
Locatie: in en om de manege in het Haarlemmermeerse Bos.


De afgelopen jaren organiseerde de Rotaryclub Haarlemmermeer Schiphol met groot succes het Meerlanderdiner waarbij de eerste Meerlander-aardappels van het seizoen feestelijk werden geveild. De opbrengsten van het eerste mud gingen naar lokale goede doelen
Daarnaast zit de club allesbehalve stil. Op 13 mei is er de Bedrijvensportdag waarmee de clubleden zich inzetten om een groot bedrag voor bij elkaar te halen.

Muziektherapie en dementie 
Met de opbrengst wil de club de komende jaren artiesten en musici laten optreden in verpleeg- en verzorgingshuizen in Haarlemmermeer. Daarbij zal het realiseren van muziektherapie op de afdeling dementie ook een belangrijke rol spelen.
Wat gaat de club doen? Op en rond de manege in het Haarlemmermeerse Bos gaan tien gemengde sportploegen in vijf onderdelen een sportieve strijd aan. De vijf spelonderdelen zijn: katapult bouwen en (als ze goed gebouwd zijn) afschieten, handboogschieten, boerengolf en zogenaamde Schotse Highland games (hamerslingeren, boomstam zagen en werpen bijlhangen, kruiwagenrace en spijker slaan) en tot slot het spectaculaire onderdeel touwtrekken. De sporters starten na een warming up rond 13.00 uur.
Sportorgansatiebureau All Season Sports Sports uit Nieuw-Vennep is verantwoordelijk voor de spelopbouw.

Voor meer informatie:Piet Vogelaar (0252672440) of Kees van der Linden (0653665063).

 

 

De ploegen worden deels gevormd en vooral gesponsord door toonaangevende Haarlemmermeerse bedrijven en organisaties: Millenaar Verzekeringen, Nijssen Recycling, Hudivo diervoeding, Groen Drukkerijen, De Meerlanden, de Rotaryclub Haarlemmermeer Schiphol, Rotaract, de agrariërs in Haarlemmermeer, en Schenk Makelaardij.

    
         Rotaryclub 
Haarlemmermeer-Schiphol




Jan van Grondelle.


0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief