'Gromax is dé verhuurder van machines en gereedschappen'

Datum : 23-05-2017

Directeur Piet van Maris nieuwe partner MeerBusiness:
'Gromax is dé verhuurder van
machines en gereedschappen'
 

Met zes filialen is Gromax in Haarlemmermeer en de regio, alsmede in het Groene Hart, de grootste verhuurder.
Foto: Advance Photography.

 

Nieuw-Vennep - Met zes filialen is Gromax de grootste verhuurder van machines, groot materieel en gereedschappen voor de zakelijke en privé markt.
Mededirecteur Piet van Maris: "Wij bestaan sinds 2014 en vinden het belangrijk om ons vooral onder het Haarlemmermeerse bedrijfsleven en Schiphol sterker te positioneren. Daarvoor biedt MeerBusiness ons het beste ondernemersplatform."


Van Maris is om die reden dan ook komende dinsdag deelnemer van de MeerBusiness Golfdag op de Haarlemmermeersche Golfclub: "Ik verwacht dat ik daar een aantal ondernemers aantref waarmee ik kan kennismaken en mogelijk zaken kan gaan doen. Wij hebben filialen in Hillegom, Nieuw-Vennep, Alphen aan de Rijn, Ter Aar, Bodegraven en Waddinxveen en hebben bij elkaar 20 medewerkers, die onze klanten voorzien van het meest moderne materieel en hét aanspreekpunt zijn voor totaaloplossingen. Wij zijn betrouwbaar, onafhankelijk en hechten waarde aan verantwoordelijkheid voor het leefmilieu en de veiligheid van onze huurders en kopers."



Piet van Maris: “Ik ben ervan overtuigd dat MeerBusiness mij veel nieuwe zakelijke contacten gaat opleveren.” 
Foto: Advance Photography.

 
Reinigingsmachines
Gromax telt drie directeuren met ieder een eigen besloten vennootschap voor de zes filialen. Merno Lek startte het bedrijf in 2008 in Alphen aan de Rijn waarna Van Maris zich in 2014 bij hem aansloot en zijn eigen bedrijf HMS erin onderbracht. In datzelfde jaar voegde Martin Spaarnendonk zich bij het tweetal. Het bedrijf richt zich op twee doelgroepen: de professionele markt (90 procent van de omzet) en het particuliere segment. Van Maris: "Met name kleine aannemers en ZZP'ers in de bouw en de hoveniersbranche zijn voor ons het meest interessant. Maar we verhuren ook aan het gemeentelijk onderhoudsbedrijf De Waterwolf en De Meerlanden in Rijsenhout. Daarnaast hebben wij opdrachtgevers op Schiphol. Ook Meerland Bouw in Nieuw-Vennep is een grote klant van ons vanwege hun talloze bouwwerken en renovatieklussen in de regio."
Als het gaat om het reinigen van vloeren en (buiten)muren is Gromax eveneens een belangrijke leverancier. Zo heeft het bedrijf Meclean reinigingsmachines, zowel in de verhuur als verkoop en zorgt het merk Aqualutions met zijn heetwater reinigingsmachines ervoor dat met name hoveniers het onkruid voor hun klanten op paden en terrassen vakkundig kunnen verwijderen. Wie meer wil weten: www.gromaxverhuur.nl.

Jan van Grondelle. 

0
Years
0
Members
0
Events per jaar
0
Ontvangers nieuwsbrief
0
Ondernemers in de regio

Abonneer op onze nieuwsbrief